Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ca stii tu mai bine cum a fost daca n-ai fost acolo. Cum sa vorbesc cu el daca nici nu l-am vazut? Nici un mrr, latrat, injuratura, nimic.kingofbeasts scrie:cainele nu musca din senino face doar daca se simte amenintat sau daca e provocat. alta data incearca sa vorbesti frumos cu el si ai mai multe sanse.
Strada nu e teritoriul cainilor fara stapan.kingofbeasts scrie:caini ca si alte animale au un comportament teritorial. incalcarea teritoriului e o provocare in sine. mai mult obiectele in miscare si mai ales rotile ii intriga (in acelasi mod in care intriga nalucile rapitorii cand isi pazesc cuibul). e indicat ca in zonele unde sunt caini biciclistii sa coboare de pe bicicleta si sa trnziteze zona pe jos, pe langa ea. in cel mai rau caz va avea de suferit bicicleta.
corect. dar pana atunci fiecare se descurca cum poate.taicanoe scrie:Strada nu e teritoriul cainilor fara stapan.kingofbeasts scrie:caini ca si alte animale au un comportament teritorial. incalcarea teritoriului e o provocare in sine. mai mult obiectele in miscare si mai ales rotile ii intriga (in acelasi mod in care intriga nalucile rapitorii cand isi pazesc cuibul). e indicat ca in zonele unde sunt caini biciclistii sa coboare de pe bicicleta si sa trnziteze zona pe jos, pe langa ea. in cel mai rau caz va avea de suferit bicicleta.
Cel mai indicat e ca "cineva" sa-si faca treaba si sa faca in asa fel incat omul sa poata circula in liniste pe strazi, pe jos sau cu bicicleta.
N-am vrut sa fie o aluzie ciudata, daca cumva din cei care au postat aici au crezut acest lucru, am vrut sa spun doar ca oricare caine care a fost agresat de om vreodata in viata lui amarata(ciomege, pietre, petarde, tinichele legate de coada, sparring partneri pentru caiini de lupta cu stapani tampiti, etc), tzine minte si din cand in cand, mai ales in situatii de stres, reactioneaza necorespunzator(sau poate corespunzator)!ANDREI RIGA scrie:N-ai sa vezi vreodata un caine sa muste din senin, apropiindu-se pe furis, decat daca a fost agresat cel putin o data de un idiot, cretin si cu lacune mari de educatie si/sau cultura.