Pescuit sau vanatoare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Aug 2010, 22:46

intradevar asta e subiect pentru un topic separat. oricum ideea unanima e ca strada nu e pentru caini. atat iubitorii de animale cat si cei ce au sau au avut de suferit de pe urma lor sunt de acord cu privire la acest fapt. ceea ce difera sunt doar motivele pentru care ne dorim sa nu-i mai vedem pe strazi.
treaba e ca aparitia lor se datoreaza in buna parte si unor proprietari indiferenti care isi lasa caini sa bantuie pe strazi sau prin vecini fie cu stiinta fie pentru ca nu-si repara gardurile si nu-si educa cainele(sau cainii). Normal ca atunci cand astfel de evadari se produc in perioada de calduri apar o sumedenie de pui nedoriti care ajung pe strazi. deci trebuie lucrat cu mentalitatea oamenilor si cu responsabilizarea lor in paralel cu alte solutii.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 07 Aug 2010, 10:02

schimbati denumirea Topic-ului :) :) :) :) .... in, Caini Vagabonzi .

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 09 Aug 2010, 19:44

pescuit obligatoriu ! in pescuit se poate face C&R dar in vanatoare din pacate nu si e mare pacat !!!

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 09 Aug 2010, 19:58

Besliu scrie:pescuit obligatoriu ! in pescuit se poate face C&R dar in vanatoare din pacate nu si e mare pacat !!!
Acum pe bune.. de ce NU c&r la vanatoare? .....

Vanam cu arma cu Tranchilizant.... si dupaia alergi dupa vanat pana cade jos.... :lol: :lol: :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Aug 2010, 21:36

inca nu s-a gasit reteta invierii :twisted:

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 09 Aug 2010, 21:51

kingofbeasts scrie:
taicanoe scrie:
kingofbeasts scrie:caini ca si alte animale au un comportament teritorial. incalcarea teritoriului e o provocare in sine. mai mult obiectele in miscare si mai ales rotile ii intriga (in acelasi mod in care intriga nalucile rapitorii cand isi pazesc cuibul). e indicat ca in zonele unde sunt caini biciclistii sa coboare de pe bicicleta si sa trnziteze zona pe jos, pe langa ea. in cel mai rau caz va avea de suferit bicicleta.
Strada nu e teritoriul cainilor fara stapan.
Cel mai indicat e ca "cineva" sa-si faca treaba si sa faca in asa fel incat omul sa poata circula in liniste pe strazi, pe jos sau cu bicicleta.
corect. dar pana atunci fiecare se descurca cum poate.
eu cred ca avem asa multi caini pe strada pentru ca romanii nu sunt
teritoriali.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Aug 2010, 21:59

Ba sunt, dar nu stiu cum sa-si marcheze teritoriul
Practic, sunt mai prosti decat cainii :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 09 Aug 2010, 22:17

Sunt destepti. Teritoriul e marcat. Cu flacoane

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 09 Aug 2010, 22:37

eu as opta pentru vinatoare :twisted: si asa suntem prea multi pescari :lol: :lol: :lol: ( se doreste a fi o gluma ) si prea putin peste (e o constatare) :( :( :(
iar asta e o rautate : lasati omul sa dea bani pe vinatoare si cind vede cit costa si ce cheltuieli are daca tot mai vrea sa umble creanga si nu se potoleste, sa se apuce de pescuit si va vedea atunci placerile ne banuite ale zilelor(si noptilor) pierdute in ploaie , in soare de iti ia foc creierul , in vint de te da jos din picioare , a bailor neintentionate in ape reci etc...
rautate maxima : sah de performanta

:wallbash: :wallbash: :wallbash: sa ticnit lupu de tot cred ca e deprimat si necesita consiliere de specialitate :lol: :lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Aug 2010, 06:38

Cred ca pescuitul la crap iti aduce cele mai mari beneficii: partide luuungi, contact prelungit cu natura, timp pentru reflectii despre viata, daca ai si inca niste prieteni cu tine campionate de sah, table, poker pe boilies, viata la cort, foc de tabara, educatia rabdarii, privesti cum creste iarba din astea...

Scrie răspuns