pescuit in delta dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 19 Iun 2005, 20:44

Eu voi reveni la topicul Pescuit in delta dunarii spunandu-va ca apa scade, in vreo 5 7 zile se va limpezi, stiuca a mers (din pacate multi au retinut si marlita, mai ales dintre cei care veneau pentru prima data in delta) a mai mers si salaul si somnul dar nu exceptional si nu la spinning. La somn au fost cateva capturi frumusele. Crapul slab.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Iun 2005, 18:34

wilddanube:ce noroc pe tine ca te afli intr-un loc unde multi viseaza sa ajunga.Te invidiez un pic... :D Multumim pentru informatii.Ar fi super daca ai deschide un topic cu intamplari(povestiri) din Delta,te-ar completa si altii...eventual un articol cu poze despre minunata Delta,ce zici?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 21 Iun 2005, 10:30

Michael
Eu mi-am facut din pasiunea pentru delta si pescuit o meserie, iar acum incerc sa nasc aceeasi pasiune si in sufletul celor care ma viziteaza.
Povestiri si intamplari sunt o multime ( sunt cateva topicuri pe forum), poze daca ai nevoie iti trimit pe privat.

Revenind la raportul despre delta apa e in continua scadere si spre limpezire, rezultate bune la stiuca dimineata si seara si pe ploaie cum a fost week-endul trecut, rezultate bunicele la salau si somn (daca stii unde sa-i cauti la cotele astea), rezultate slabe la crap si numai unde apa a fost "mirie"

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 23 Iun 2005, 20:15

Apa scade
Se prinde somn
Se prinde salau
A inceput si crapul
De stiuca va spun maine

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 24 Iun 2005, 10:42

Baieti
E de venit !

kera florin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kera florin » 24 Iun 2005, 11:09

salut baieti eu am venit ieri din delta de la mila 23 si MERGE stiuca merge bine am avut citeva capturi de 2 si 3 kg mai ales pe incinte pe dunare nu se poate da dar pe incinte e apa limpede si stiuca ataca in draci daca va intereseaza carasul merge f bine mare 1kg am stat 7 zile si a mers in toate bine cred ca am adus 100kg va trebuie neaparat barca si eventual pestisor viu nu cred ca gasiti pe canale loc de cort deja sint ocupate cele citeva bune duceti va fara griji MERITA FIR INTINS

jupan
utilizator nou
utilizator nou

Patlageanca

Mesaj de jupan » 24 Iun 2005, 11:15

saptamana trecuta tb sa ajungem cativa novici la Patlageanca, omul de contact ne-a tras clapa asa ca am ajuns pe grindul Batal in apropiere de locul unde era concursul organizat de gipo. Daca acum 2 ani am fost surprins de numarul mare de manelisti pe digul de la Murighiol catre Dunavat, de data asta ce ne-a socat a fost traficul infernal pe sf. ghe., nu exagerez, trecea o ambarcatiune la max. 2 min, eram practic pe autostrada sf. ghe. am ramas doar cu amintirea furtunii de sambata seara si a vantului care ne-a gonit in cele din urma duminica la pranz desi eram pregatiti sa ramanem mai multe zile.
In cautarile mele pe internet nu am gasit mare lucru despre zona Patlageanca si canalul Sireasa, sa fie oare de vina faptul ca e zona de granita cu Ucraina ? cel din patlageanca ne-a descris locul ca fiind perfect pt pescuitul din cort: plaja, padure, stuf, canale in apropriere si preturi fara concurenta la inchiriat barci.

singura intrebare dupa atata delir este - Merita mers la Patlageanca ?

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 28 Iun 2005, 08:16

Rezultate bune la somn 1 - 22 kg
salau 1 - 6,5 kg
stiuca 1- 4,5 kg iar acum 28 06 de dimineata multa dar mica

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 01 Iul 2005, 11:55

[quote]daca va intereseaza garla (SOMOVA) intebati si va spun tot !
Te rog da-mi si mie niste informatii. Multumesc.
[/quote]

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 01 Iul 2005, 12:45

ia zii mai Iujine!

Ce-i cu Somova? Sunt locuri de pescuit la care ai acces fara masina?

si cam de ce ar fi rost p'acolo?
near the beer

Scrie răspuns