pescuit in delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
-
- utilizator nou
- wilddanube
- veteran
Salut!
Cine poate sa imi spuna si mie care este cota normala pentru Tulcea.
Acum este 308 si presupun ca inca este crescuta apa.
Vreau sa am un punct de reper sa stiu daca apa este crescuta sau scazuta cand vreau sa merg la pecuit.
Preferabil(daca stiti) ar fi sa imi spuneti de asemenea cota si pentru Braila si Giurgiu.
Multumesc frumos!
Cine poate sa imi spuna si mie care este cota normala pentru Tulcea.
Acum este 308 si presupun ca inca este crescuta apa.
Vreau sa am un punct de reper sa stiu daca apa este crescuta sau scazuta cand vreau sa merg la pecuit.
Preferabil(daca stiti) ar fi sa imi spuneti de asemenea cota si pentru Braila si Giurgiu.
Multumesc frumos!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
- wilddanube
- veteran
Am stat 4 zile in Delta. M-am topit. Stiuca merge dar trebuie sa stii unde s-o cauti pe caldurile astea. Practic trebuie sa fii la locul faptei inainte de rasarit si sa blinkeresti pana cand te rapune soarele asta insemnand maxim orele 9-10.
Cotele dunarii reprezinta doar unul (ce-i drept f. important) dintre factorii ce influenteaza randamentul unei iesiri. Ca un exemplu, daca apele vor scadea pana la 180 cota Tulcea, in conditiile caldurilor actuale stiuca va iesi din ghioluri si atunci o cauti pe alte locatii.
Cotele dunarii reprezinta doar unul (ce-i drept f. important) dintre factorii ce influenteaza randamentul unei iesiri. Ca un exemplu, daca apele vor scadea pana la 180 cota Tulcea, in conditiile caldurilor actuale stiuca va iesi din ghioluri si atunci o cauti pe alte locatii.
- wilddanube
- veteran