Noutatile sunt proaste
- dunarea creste rau si e tulbure
- stiuca trebuie s-o cauti mult de tot ca sa mai dai de ea, iar cand dai rezultatele nu mai sunt asa spectaculoase ca pana acum cateva zile.
- eu personal am fost pe holbine, perisor, si n ghioluri din zona uzlina am luat bine intr-un singur loc care acum, din informatiile care le am, s-a stricat.
- de crap nu poate fi vorba idem salau.
- somn s-a mai luat dar numai intre anumite ore din noapte indeosebi
Informatii neverificate personal ar fi
- crap in zona mila 23
- stiuca in zona merhei dovnica
Ca o paranteza de fiecare data cand sunt pe un loc bun de stiuca, in care coana trage in draci, imi testez si lingurile care au avut in trecut cel mai slab randament
pescuit in delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
asa as face si eu daca as avea mai multe zile la dispozitzie pt. pescuit dar cand faci aproape 1ooo de km pana in delta, ai doar o zi barca la dispozitzie si nici experientza prea multa, stiuca trage asa ca te bucuri dewilddanube scrie: Ca o paranteza de fiecare data cand sunt pe un loc bun de stiuca, in care coana trage in draci, imi testez si lingurile care au avut in trecut cel mai slab randament
de lingura prinzatoare care iti ofera "actiune"... eu asa am patzit pana acum. Data viitoare am sa iau aminte sa si experimentez.
De ce nu-i maine???

- mihaimircea
- veteran
eu nu te-as sfatui sa pleci....nici macar peste o saptamana.
Dupa cum se anunta buletinele meteo pentru Europa(Germania,....si pe unde-o mai trece Dunarea ca nu mai stiu
) si pentru Romania...e posibil sa creasca ca in primavara dupa topirea zapezilor...
Eu am fost in iunie pe Sulina si ma goneau inspectorii de mediu de colo colo ....ca vine "viitura" si sa ma mut sau sa plec acasa
Matematica e urmatoarea: Dunarea e deja crescuta,banuiesc ca nivelul apelor in ghioluri.lacuri deasemenea crescuta si urmeaza sa vina multa apa din tot SE Europei ....
Urmareste Cotele Apelor Dunarii inainte sa pleci!
http://www.afdj.ro/cote/cote.htm
Ar fi pacat ,ca mergand pentru prima oara in Delta sa vezi mai mult "capriciile" ei ....
eu merg pe Sulina la Gorgova undeva in jur de 15 septembrie(in functie de vreme favorabila) pentru vreo 3 saptamani, cu cortul......unde voi pescui in special pe dunare pt. ca acolo imi place....
Dar acolo este wilddanube si ma poate corecta ca este acolo si speram ca va posta in continuare situatia reala.
Numai bine!!!
Dupa cum se anunta buletinele meteo pentru Europa(Germania,....si pe unde-o mai trece Dunarea ca nu mai stiu

Eu am fost in iunie pe Sulina si ma goneau inspectorii de mediu de colo colo ....ca vine "viitura" si sa ma mut sau sa plec acasa

Matematica e urmatoarea: Dunarea e deja crescuta,banuiesc ca nivelul apelor in ghioluri.lacuri deasemenea crescuta si urmeaza sa vina multa apa din tot SE Europei ....
Urmareste Cotele Apelor Dunarii inainte sa pleci!
http://www.afdj.ro/cote/cote.htm
Ar fi pacat ,ca mergand pentru prima oara in Delta sa vezi mai mult "capriciile" ei ....
eu merg pe Sulina la Gorgova undeva in jur de 15 septembrie(in functie de vreme favorabila) pentru vreo 3 saptamani, cu cortul......unde voi pescui in special pe dunare pt. ca acolo imi place....
Dar acolo este wilddanube si ma poate corecta ca este acolo si speram ca va posta in continuare situatia reala.
Numai bine!!!
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran