pescuit in delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit in delta dunarii
am o intrebare pentru cei care au pescuit in aceasta perioada in dunare(delta).cat de mult va afecta comportamentul pestilor(hranirea),cresterea apelor in dunare(delta)?am planificat o saptamana de pescuit acolo ,si nu prea stiu la ce sa ma astept?
- wilddanube
- veteran
Saptamana trecuta s-a prins stiuca atat pe ghioluri cat si pe incintele private. Unele ghioluri mai erau inca limpezi. Daca se tulbura iti ramane numai varianta incintelor private. Acum doua saptamani in Delta s-a prins si somn dar de atunci apa a crescut la Tulcea cu 1 m.
Spune-mi locatia unde vrei sa ajungi si te indrum
Spune-mi locatia unde vrei sa ajungi si te indrum
- wilddanube
- veteran
Cand e apa mai mica poti ajunge cu masina pana la km 77 pe bucla mare. Poti incerca malul stang si daca ai barca poti incerca fosta confluenta cu garla Filat sau malul drept cu centura amenajarii. Nu stiu daca acum circula bacul, daca nu, poti lasa masina la murighiol sau dunavat si te descurci cu barca.
- wilddanube
- veteran
Informatia e corecta. Dunarea e maro si in crestere iar la dunavat1 si perisor se prinde bine stiuca. Cele mai mari au fost de aprox 5 kg la dunavat (am auzit) si de 4.2 kg la Perisor (vazuta de mine). La Perisor pe canalele drepte si adanci mai are inca icre. Pe cele cu apa mica si intisuri si le-a depus de vreo 2 saptamani
- wilddanube
- veteran