pescuit in delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
pescuit in delta

Luni seara (4 aprilie,in jurul orelor 18),au inceput sa manance icrele(rosioare si obleti)sub limita de 10 cm. lungime.In zilele urmatoare au mancat foarte bine (icrele)am prins kilograme intregi,dar numai rosioare si obleti,pe care i-am eliberat ,bineinteles.Am avut tot felul de momeli,viermi de salcie,viermisori,rame negre si rosii,lipitori,mamaliga,pufarini=DEGEABA!!!Oricum eu n-o sa mai pierd vremea in Delta, primavara! Va urez fir intins!
- wilddanube
- veteran
Marius. La stationar in Delta in conditiile de anul acesta nu faci treaba (dupa cum te-ai convins) decat daca umbli mult si stii bine locurile. Solutia, pe care am mai postat-o pe forum, este pescuitul pe canalele inchise fie ca sunt private fie nu. Am primit acum raportul de la pescarii de stiuca care au incercat incintele private din Delta . Rezultatele sunt foarte bune si probabil asa va mai fi cel putin 3 saptamani.
Cand te mai duci in delta si vrei sa eviti un fiasco da-mi telefon
Cand te mai duci in delta si vrei sa eviti un fiasco da-mi telefon
-
- utilizator nou
eu am venit ieri pe dunare si pe natural nimic nimic pe incinte super bine biban la greu citeva stiuci si rosioara cine e pescar de bibaneala poate sa se duca fara frica merge beton si in plus cade mai mult d ala mare 5-600gr. pt distractie merge in rest delta e inundata total nu am vazut niciodata asa ceva cine vrea o adresa buna din mila23 -super conditii -sa scrie pe forum si rezolvam bye
- wilddanube
- veteran
Sa va spun o intamplare de acum 17 ani, martie, zona Mila 23.
Dupa ce am batut degeaba 2 zile la rame(14 crivaci) tot ce se putea : Ligheanca, Vacaru, Olguta, Vacaret, Lighenet, Alexe, Stipoc,Iacubova, Razboinita,Baclanesti m-am apucat sa dau la rosioara cu paine. Am prins cateva mici, m-am plictisit si am plecat mai departe. Am avut curiozitatea sa vad si ce este dupa un dig. Am oprit si am vazut un canal cu apa neagra. Am aruncat la plesneala o montura cu pestisor si am plecat sa blinkeresc pe mal. M-am intors cu o stiuca. Pluta intre timp disparuse si cand am recuperat nu mi-a venit sa cred- caras la kil.Seara i-am arat gradina lui mos Pituh dupa rame si apoi 3 zile cat am mai ramas am facut cel mai prolific pescuit de martie in Delta STIUCA SI CARAS. Tot atunci am luat singurii 3 carasi la lingura- nu japca ci atac in toata regula- din pescuiturile mele.
M-am intors anul urmator. Primele 5 lanseuri- 3 setci urmatoarele 5- 2 vintire. La rama 2 bibani.
Dupa ce am batut degeaba 2 zile la rame(14 crivaci) tot ce se putea : Ligheanca, Vacaru, Olguta, Vacaret, Lighenet, Alexe, Stipoc,Iacubova, Razboinita,Baclanesti m-am apucat sa dau la rosioara cu paine. Am prins cateva mici, m-am plictisit si am plecat mai departe. Am avut curiozitatea sa vad si ce este dupa un dig. Am oprit si am vazut un canal cu apa neagra. Am aruncat la plesneala o montura cu pestisor si am plecat sa blinkeresc pe mal. M-am intors cu o stiuca. Pluta intre timp disparuse si cand am recuperat nu mi-a venit sa cred- caras la kil.Seara i-am arat gradina lui mos Pituh dupa rame si apoi 3 zile cat am mai ramas am facut cel mai prolific pescuit de martie in Delta STIUCA SI CARAS. Tot atunci am luat singurii 3 carasi la lingura- nu japca ci atac in toata regula- din pescuiturile mele.
M-am intors anul urmator. Primele 5 lanseuri- 3 setci urmatoarele 5- 2 vintire. La rama 2 bibani.
Salut Florine Bag sama ca avutam direptate cu pescuitul in Delta
,apa multa ,peste ioc.Acu pe bune vreau sa-tzi spun ca am un prieten plecat in Delta la Rosu ,am vorbit cu el azi dimineata si mi-a spus ca apa din canalul dintre lacurile Puiu si Rosu este crescuta dar curata si a reusit sa prinda 4crapi la 3-4 kg si asa cum spui si tu la topit bibanul . A incercat si la stiuca dar inca nu a prins nimic.Maine va merge in Gabardin si spera sa dea lovitura ,are informatii de la niste brasoveni ca au prins bucati frumoase .Apropo de MIla 23 vreau si eu informatii mai detailate ,de vreo 9 ani merg tot la Rosu dar acolo totul a devenit foarte scump chiar daca face toti banii.As face o incercare luna viitoare si as vrea sa incerc si alte locatii .Te salut Gigi Ursu

Wilddanube,iti multumesc pentru amabilitate,si poti sa fii sigur ca o sa-ti cer sfatul.Am planificat urmatoarea plecare in Delta petru luna septembrie,si cred ca o sa mergem la mila 23.Vreau sa va spun tuturor ca acum 2 ore am primit o veste bomba:o alta trupa de pescari a fost saptamana trecuta la mila 23 si au prins (cica)salau,crap,stiuca,s.a.m.d.Mi-a venit sa mor!Ce sa faci,s-a adeverit faptul ca in delta regulile nu sunt generale ,si nu se aplica in toata delta! 

Apropo de intamplari in DELTA (scriu cu majuscule pentru ca o consider mama pescarilor) Acum trei ani in septembrie, eram la Rosu si dadeam la crap ,singur in barca,soare ,cald,tantari ioc,in carlig aveam 4 boabe de porumb ,deodata vad cum pleaca o lanseta,o prind in ultimul moment si incepe drilul,dupa o lupta de peste o jumatate de ora am reusit sa trag in barca cu minciogul un
salau care cantarit la casuta avea 6 kg(poza martor fratilor) si in a carui stomac am gasit
multa verdeata si nimic animal probabil era vegetarian tipul 

- wilddanube
- veteran