pescuit in delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
- vijelie
- veteran
reclama fratewilddanube scrie:Stiuca a mers exceptional pe locurile in care a fost concentrata si pe care nu le spun, ca se face macel.
Eu personal, singur in barca, am scos un somn de 36 kg si 175 cm pe o bucla de pe sfantu`. O sa postez pozele
Astea sunt vestile.
In rest apa creste si se tulbura.

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran
- vijelie
- veteran
dar sa le spui sa se spele bine in urechi ca altfel nu ii prindwilddanube scrie:Vali
Da-mi telefon si-ti spun
Mai sunt acolo cel putin 5 bucati .I-am vazut spalandu-se. Acum mai cresta apa si de pe 15 ma duc din nou

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
wilddanube imi salvasem acest topic in favorites pentru simplul motiv ca ne tineai la curent cu ce se intampla pe Dunare....
stiu ca vremea din tara este criminala dar chiar si vestile negative sunt importante pentru noi care asteptam momentul favorabil unei partide de pescuit pe Sulina....Gorgova
te rugam daca se poate sa ne dai vesti cum ai facut-o si pana acum daca e posibil!
Numai bine!
stiu ca vremea din tara este criminala dar chiar si vestile negative sunt importante pentru noi care asteptam momentul favorabil unei partide de pescuit pe Sulina....Gorgova
te rugam daca se poate sa ne dai vesti cum ai facut-o si pana acum daca e posibil!
Numai bine!
Cand iti merge la o lg cam greu te "tzine" sa o schimbi cu alta...asta imi povesteau si baietzii ca asa au ajuns sa dea totzi la tvlure.vijelie scrie:alec scrie:ca fapt divers stiucile de care ziceam au fost "luate" cu linguritza tv lure (toate)...
asta pentru ca omul nu a avut linguritze BERTI,ca daca avea prindea si mai mult
Personal am patzit acelasi lucru acu 2 sapt .
Am avut doar o zi de pescuit pe lac si n-am apucat sa incerc prea multe linguri.
Am vazut ca intra bine la una si... abia seara am inceput sa mai incerc si alte modele...dar trebuia sa plec