pescuit in delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
garla somova
se ajunge la locuri de pescuit si cele mai bune de pe garla somova prin satul somova dar voi tre sa ajungeti undeva inspre parches gasiti voi !!din satul somova va luati dupa indicatoare si o luati inspre parches cum am spus dar vestea naspa e ca drumul e plin de gropi dar nu e pamant tot e ceva ! mergeti din somova spre parches vre-o 3-4 km si undeva pe dreapta se construieste ceva "CABANE,,,,MOTEL "si o luati primul drum pana-n gard si pe langa gard in jos "e o vale " acolo o sa vedeti locuri destul de bune acum depinde de fiecare ce si cum stie ...avantajul e ca daca ai barca poti sa de duci si pe canale si ce mai din barca e foarte bine sa prins crap ,caras , biban ,stiuca ,avat ,,platica si babusca nu mai zic daca stai la cipeala la peste mic ei 20 kg pe zi acum depinde si de voi !!!ce sa va mai zic !!!!!!!! fir intins si daca nu ati inbteles ceva mai intrebati ,, salut
-
- utilizator nou
- wilddanube
- veteran
Iti sugerez sa pleci pe miercuri joi sau saptamana viitoare. Apa va fi namol cel putin 5 zile incepand de maine. Pentru stiuca poti sa te duci daca o cauti unde trebuie. Saptamana trecuta am fost si pe privat si pe natural dar n-am luat nimic peste 3 .
Tot ce inseamna brate e compromis PENTRU URMATOARELE 5 ZILE.
Astazi, deocamdata, apa e buna.
Tot ce inseamna brate e compromis PENTRU URMATOARELE 5 ZILE.
Astazi, deocamdata, apa e buna.
-
- utilizator nou
As incerca si niste rafting dar nu cred ca o sa gasesc "white waters". Mai degraba dau de niste ape mocirloase si eventual pescuiesc vreo 2 gaini aduse de prin Vaslui. Oricum nu cred ca o sa am stare in casa asa ca o sa fiu undeva pe malul unei balti!!!
Poate inventez un nou sport"surfing pe viitura" Va bagati??
Poate inventez un nou sport"surfing pe viitura" Va bagati??
Spining....Prea bun ca sa fie light...