pescuit in delta dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kera florin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kera florin » 10 Iun 2005, 13:10

MERSI AM AUZIT SI EU MA DUC SA MA APUC DE TREABA DESI CRED CA MAI BINE MA DUC LA MAGAZIN FIR INTINS SI SA NE SPUI REZULTATELE PE CE PESTE TE DUCI CHITIT?

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 11 Iun 2005, 17:45

wilddanube scrie:Frecvent in stomacul somnilor am gasit raci, dar n-am incercat niciodata sa dau la montura cu rac. Poate are cineva vreo idee ?
Si eu am gasit la multi somni racusori de 10-15 cm.Pe la Corabia stiu ca pescuiau la asa ceva.Eu am incercat la Gorgova intr-o groapa dar fara nici un rezultat.Nu este totusi concludent ptr ca la nimic altceva nu am prins desi am scos toata coropisnitele din zona.Am bagat acul pe la cap pe sub carapace si l-am scos inferior de ea.Dimineata erau vii si ma gandeam daca nu cumva s-au ascuns prin mal si nu a dat somnul de ei. :roll:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 12 Iun 2005, 09:39

Apa s-a tulburat pe brate in acest week-end. In consecinta rezultatele au fost slabe. Poate saptamana viitoare .

boby vlad
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de boby vlad » 12 Iun 2005, 23:23

CU REPECT PENTRU SENIORI SI PT CEILALTI MEMBRII....
AS AVEA NEVOIE DE UN SFAT DACA NU ESTE CU SUPARARE...
IMPREUNA CU UN GRUP DE PRIETENI DORESC SA PLECAM IN DELTA IN PERIOADA DE 18-26.IUNIE.
CU ACELASI GRUP AM FOST ANUL TRECUT SI ACUM DOI ANI TOT IN DELTA CITE 4 5 ZILE.
AM MERS CU MASINILE PINA LA GORGOVA UNDE ODATA AM SI RAMAS CAZATI SAU DE UNDE AM INCHIRIAT BARCI DE ALUMINIU CU MOTOR ALE UNUI DOMN CARE NU ESTE LOCALNIC DAR CARE ARE O PENSIUNE ACOLO. BARCA NE-A COSTA CITE 1 MILION PE ZI + BENZINA. AM PESCUIT LA STIUCA PE CANALE DE LA GORGOVA INSPRE SONTEA, SI OLGUTA DACA NU MA INSEL .... CRAP SAU ALTE ALEA ....MAI MULTA PAGUBA LA NADA CA NICI NEAM DIN CEL CU COADA NU AM AVUT IN CIRLIG IN AFARA DE STIUCA. SA FI FOST BETELE PREA LUNGIII... SA FI FOST APA PREA ADINCA.... SA FIFOST NOI PREA DORNICI....UNII AU ZIS CA ERA LIPSA DE EXPERIENTA CA IN REST AVEAM DE TOATE...
CARE AR FI SFATUL DUMNEAVOASTRA PENTRU NOI ?UNDE CREDETI CA AR MERITA SA MERGEM IN DELTA ANUL ASTA TININD CONT CA APELE AM INTELES CA SINT DESTUL DE MARI SI AM DORI SA SCHIMBAM ZONA UNDE SA CAMPAM?EU UNUL CEL PUTIN AS VREA CA IN ULTIMELE 2-3 ZILE SA INCERC SI CEVA MAI STATIONAR ...DAR MOMIT DIN TIMP.... DACA SE POATE SA IESIM MAI IEFTIN LA BANI SI MAI MULTUMITI LA SFIRSITUL EXPEDITIEI IN URMA SFATULUI PRIMIT, PROMIT SA VA "AMAGESC" CU POVESTIRI DE PRIN LOCURILE VAZUTE SI SA VA FAC SA TRESARITI CU FOTOGRAFIILE FACUTE.
STIE CINEVA DIN INTIMPLARE VREO ADRESA UNDE AS PUTEA GASI O HARTA A DELTEI LA O SCARA MAI MARE...?
SA FI OM E LUCRU MARE ; NICI PESCAR NU-I ORISICARE

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 13 Iun 2005, 00:36

O harta a Deltei Dunarii e pe site: http://www.rapitori.ro/harta_delta_dunarii.php si una maricica aici http://delta.unibuc.ro/harta.html

boby vlad
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de boby vlad » 13 Iun 2005, 01:29

MULTUMESC MULT Mshad. BUNICELE HARTILE.... CRED CA VOR FI DE AJUTOR ....MAI ASTEPT SFATURI PENTRU UN LOC IN CARE SA MERITE SA MERG PESTE O SAPTAMINA...

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 13 Iun 2005, 09:24

Cred ca unul din cele mai bune locuri din delta este Crisanul.
Se poate campa in zona Lebada si datorita pozitiei se poate pescui la stiuca atat pe canalele si ghiolurile dinspre nord (Bogdaproste, Trei Iezere, Cazanel, La Amiaza) cat si pe cele dinspre sud (Obretinul Mic, Obretinciuc, Cuibul cu Lebede, sau chiar Lumina).
In confluenta bratului Sulina cu Dunarea Veche se pescuieste salau si avat.
Pt. stationar sunt locuri bune pe Dunarea Veche si pe canalul ce merge spre est spre intrarea in Bogdaproste.
Eu acolo as merge.

boby vlad
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de boby vlad » 13 Iun 2005, 09:54

O SA TIN CONT DE SFATUL TAU ... PARE PROMITATOR... ASTEPT VESTI DIN PARTEA CELOR CARE SINT PRIN ZONA PINA LA SFIRSITUL SAPTAMINII... AS VREA SA STIU DACA MEERITA PLECAT LA SFIRSITUL ACESTEI SAPTAMINI....SAU SA MAI ASTEPTAM...

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 13 Iun 2005, 10:55

Boby
Problema cu campatul este mai complicata acum in conditiile cotelor ridicate. Nu zic ca nu ar fi locuri de campare dar ca sa ajungi pe locurile bune DE PESCUIT ai neaparat nevoie de barca.
Apele au fost tulburi in weekendul trecut dar daca nu mai ploua vor fi ok in perioada in care vrei sa ajungi in delta. Garantat, daca stii cu batzu`, vei prinde salau si somotel pe brate si stiuca pe ghioluri. Pentru crap discuti pe www.crap.ro .Daca te intereseaza bratul Sf.Gheorghe da-mi telefon 0722 680 402 sau www.wilddanube.ro

spiny
junior
junior

Mesaj de spiny » 13 Iun 2005, 11:38

eu zic ca un loc bun de pescuit gasesti in zona Mila 23.gasesti si pensiuni ieftine si locuri de campare.Ai toate sansele sa prinzi somn, crap si restul pestilor,dar cum spune senior Wilddanube ai nevoie si de o barca-e vitala in balta.Fir intins!

Scrie răspuns