pescuit in delta dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 02 Iun 2005, 21:53

las ca ma fac io mare! :cry:
near the beer

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 03 Iun 2005, 08:03

Pentru trasee blocate partial de plauri cea mai buna dotare e un 14 crivaci, ghionder, slip, funie, telefon mobil.

Gigi Ursu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gigi Ursu » 03 Iun 2005, 23:46

Salut Costica . Spunem si mie, daca vreau sa merg in septembrie in Delta la Sf. Gheorghe (de Rosu nu mai am bani ca-i prea scump), unde ma invitat dl. Vasile Condrat ,cit timp i-mi ia sa ajung la Rosu cu o barca cu motor :?: .As putea pleca dimineatza pe la trei ,si as pescui pe canalul Puiu-Rosu o zi dupa care sa ma intorc la Sf. GH. Am vazut ca ai incercat sa mergi si tu dar nu ai reusit.Va povesteam eu ca am fost in primavara si am dat recital la bibani.Stiu un loc cu bibani de-tzi vine sa faci poza cu ei.Sunt curios daca apele mari au afectat locurile unde pescuiam de regula in zona Rosu.Am Incercat sa-l sun pe amicul Condrat dar cred ca are telefonul suspendat .Daca esti in zona si i-l cunosti te rog spunei ca vreau neaparat sa iau legatura cu el sa perfectez cazarea pentru 8 persoane la inceputul lui septembrie .Am vrut initzial sa mergem la locatzia data de Florin la Casa Grig -Mila 23 dar "afroditele"vor la mare,asa ca daca mergem la Sf. Gh. impacam si capra si lupu.Mersi anticipat.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 06 Iun 2005, 22:07

Acum m-am intors de pe sfantu`
La deschidere perspective pentru salau si somn pe brate, mai putin cred la artificiale - apa e inca tulbure
Pe lacuri si canale biban .S-a luat si stiuca dar au fost foarte putini pescari.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 06 Iun 2005, 23:01

Salut Gigi, sint deja doi ani de cind am fost la Rosu, am stat doua saptamini si in afara de confort, haleala ca lumea, peste ioc. Am avut barca si cu motor cu ardere si cu electric am pus pina la urma sonarul la lucru si ioc peste. Derutant, dezgustator, deranjant etc. Am dat recital cu rubezianu cu platica k lumea, nu cred ca am avut 5 buc peste 400grame, cele mai multe la palma. citiva ciortani la 1-1,5kg si un gigant de...3,5kg. Rapitorul a stat si mai bine cca 6 bibi un avat si cam atit ...nu am mai pus mina pe spin. Am bagat sonarul ca sa vedem de fapt unde ne aflam, desi nici unul dintre noi nu este iubitor de sonar, si ce sonar...Am plecat cu cca 2-3 zile mai repede ca ni se luase as fi mers la Sarulesti sa ne spalam cu niste platici rusinea, dar eram atit de dezunflati ca parca nu ne mai venea sa punem mina pe scule.Pe drum am hotarit ca anul viitor, adica anul trecut sa mergem pina in Suedia la un peste ca sigur gasim mai mult si ne va costa si mai putin. Ei bine zis si facut. Am plecat in Suedia...de vis, pa delta nu cred ca ma mai inghesui vreo data sa ajung acolo, dupa ce vezi in Laponia, ai uitat de kk-ua de delta, imi pare rau ca-i romaneasca dar e de....Daca ai curaj fa chestia asta cu inca doi pretenari si o sa faci pescuituri de nedescris. Te pot ajuta...
Dady

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Iun 2005, 08:56

eu ma astept ca la pescuit pe valea loarei, la conditii de camping, sa ma coste maxim cat ma costa in delta
va spun cand ma intorc

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 07 Iun 2005, 10:11

Tati, de ce faci mata ca vulpea la struguri, daca n-ai prins peste-n Delta de ce-njuri? E pacat!

Pa mine m-a-nvatat la scoala ca 80% din proiecte esueaza din cauza managementului.

Iar apropos de motor. Vezi ca la rame trage mai bine....
Mie-mi place-n Delta!

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 07 Iun 2005, 10:56

Nu injur Delta ca n-are vina, ii injur pe cei ce au adus-o aici. Inca este frumoasa Delta dar oricit de romani am fi, sa sti ca sint locuri cu mult peste Delta si care sint si ajutate sa arate bune, sint drumuri impecabile, ape ne braconate care circie de tot felul de pesti, oameni, retine oameni de specialitate, care fac conducere de grupuri, au legi tari si respectate o EDUCATIE BETON, cred ca primul lucru care-l invata este grija fata de natura. Tare mult mi-as dorii sa fim si noi cu factorul uman acolo unde sint ei. S-ar rezolva imediat multe. Pina atunci sa-mi fie iertat daca mai scap cite una cu destinatie precisa.Fir tare ...
Dady

kera florin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kera florin » 07 Iun 2005, 13:04

salutare baieti eu o sa plec saptamina viitoare in mila 23 si deja nu mai am stare care stiti dacA a scazut apa ce intra mai bine acum si daca merge sa dai pe dunare va rog deoarece nu mai am stare imi tremura bambinele in rucsac am facut o incalzire duminica la sarulesti 18 kg platica dar nimic nu se compara cu delta mi e dor de ea care stiti la ce merge somnul in perioada asta?va salut :twisted:

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 07 Iun 2005, 13:59

Florine, spune-mi cum e cu Sarulestiul, a iesit din bataie? se ia platica mare?La ce a mers mai bine? ai pescuit la pluta cred, au la fund?
Oricum cit ai spus ai stat toata ziua sau doua trei ore? Mersi.
Dady

Scrie răspuns