daca tu consideri ca discut "discutii in dorul lelii" te rog sa ma scuzi,nu am vrut sa sune asa si am sa ma abtin deacum incolo sa mai fac vreun comentariu pe acest subiect si aceasta tema.
o sa ma rezum ca si ceilalti enspe mii de pescari si utilizatori ai acestui forum sa urmaresc doar subiectele legate strict de pescuit si nu de legislatie,ca doar nu imi trebuie mie legi si planuri si federatii ca sa pot sa merg la pescuit ,nu?
lasa ca sunt altii care gandesc si pt mine.
si ca sa raspund si la ultima ta intrebare nepusa,DA am un "dinte" impotriva lui Popescu de la Alba si a inca o persoana din stafful FNPSR (dar macar acea persoana se abtine sa mai apara si sa discute,asa ca tac si eu) ,deci nu am ceva impotriva FNPSR ci a celui care o conduce.
din punctul meu de vedere FNPSR poate sa faca ce vrea atata timp cat nu imi aduce prejudicii si nu ma impiedica prin actiunile ei sa imi exercit dreptul de a pescui.
nu te obosii sa imi raspunzi pe forum,am oprit urmarirea acestui subiect si scuze daca am fost putin mai virulent dar m-ai prins intr-o pasa proasta si m-am cam saturat........