Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Mai 2007, 20:40

nu Mihai,nu am habar cum se intocmeste ( am vazut cateva scrise) si deaceea intreb.

daca tu consideri ca discut "discutii in dorul lelii" te rog sa ma scuzi,nu am vrut sa sune asa si am sa ma abtin deacum incolo sa mai fac vreun comentariu pe acest subiect si aceasta tema.
o sa ma rezum ca si ceilalti enspe mii de pescari si utilizatori ai acestui forum sa urmaresc doar subiectele legate strict de pescuit si nu de legislatie,ca doar nu imi trebuie mie legi si planuri si federatii ca sa pot sa merg la pescuit ,nu?
lasa ca sunt altii care gandesc si pt mine.

si ca sa raspund si la ultima ta intrebare nepusa,DA am un "dinte" impotriva lui Popescu de la Alba si a inca o persoana din stafful FNPSR (dar macar acea persoana se abtine sa mai apara si sa discute,asa ca tac si eu) ,deci nu am ceva impotriva FNPSR ci a celui care o conduce.
din punctul meu de vedere FNPSR poate sa faca ce vrea atata timp cat nu imi aduce prejudicii si nu ma impiedica prin actiunile ei sa imi exercit dreptul de a pescui.

nu te obosii sa imi raspunzi pe forum,am oprit urmarirea acestui subiect si scuze daca am fost putin mai virulent dar m-ai prins intr-o pasa proasta si m-am cam saturat........ :oops:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Mai 2007, 20:47

Atunci ai amestecat borcanele. Fiindca nu era vorba de FNPSR. FNPSR e o pizatura intr-un ocean. Nu toate apele de munte vor fi ale lor.
Iar la intrebarea ta, cum se vor duce la indeplinire planurile, ar trebui sa-ti scriu 45 de pagini, cat are descrierea acestei activitati in proiect. De-aia m-am aprins, caci tu ma intrebi ceva la care nu se poate raspunde pe forum, lasand impresia ca nimeni nu va putea realiza ce isi propune si ca toti sunt de fapt hoti.
Daca vrei doar sa pescuiesti e problema ta proprie si personala, nu te poate obliga nimeni sa dai macar o mana de ajutor pentru regenerarea apelor distruse.

pityu
veteran
veteran

permise de pescuit ptr. ape de munte la asociatiile nou-infi

Mesaj de pityu » 08 Mai 2007, 23:58

Imi pare rau ca nu am reusit sa ma fac inteles.
Eu nu am nimic impotriva unui plan de management ... dimpotriva. Ca unul care am organizat si condus cateva activitati in cariera mea (managementul de fapt in traducere romaneasca inseamna "Organizare si Conducere") sunt mai convins decat credeti, ca orice activitate care se doreste sa aibe reusita, trebuie sa se desfasoare in baza unui "Plan de Management". Numai ca asa cum spunea si Adiwolf, aceste planuri daca tot vor fi elaborate, ar cam trebui si respectate, altfel sunt egale cu "ZERO"
Agevepeseul la puterea financiara pe care a acumulat-o in 54 de ani de dominatie totalitara poate sa faca un plan de management (vor gasi ei si oameni pregatiti in domeniu - nu-i cazul sa-i subestimati !!!) de nu ne mai ramane nici o apa pentru ... "restul lumii". Eu simt ca de fapt asta se si urmareste si de aceea am spus ca marile asociatii (care au fost invitate la dezbaterile de la minister) daca nu se vor gandi la O SOLUTIE DE LIMITARE A TENDINTEI DE ACAPARARE A CAT MAI MULTOR APE, vor ramane si ei - nu numai noi, ... "cu marfa-n soare". Mai vorbim pe urma si de n-o fi asa, ... sa nu-mi spuneti mie ... Pityu !
Stiu ca asociatiile mari, care considera ca se pot lupta cu agevepeseul, spera (dar va avertizez ca se vor pacali amarnic !) ca se descurca singure,
nu vor lua in serios aceasta propunere, avand si ei aceeasi dorinta de expansiune. Sunt sigur ca se vor bucura la inceput ca reusesc sa scape de o pleiada de asociatii marunte, pe care bineanteles ca au de gand sa le inghita. Inca odata va spun ca dezamagirea lor finala va fi mare !
Cine are urechi sa auda !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Mai 2007, 08:07

[quote="adiwolf"]nu Mihai,nu am habar cum se intocmeste ( am vazut cateva scrise) si deaceea intreb.
adiwolf a zis:

si ca sa raspund si la ultima ta intrebare nepusa,DA am un "dinte" impotriva lui Popescu de la Alba si a inca o persoana din stafful FNPSR (dar macar acea persoana se abtine sa mai apara si sa discute,asa ca tac si eu) ,deci nu am ceva impotriva FNPSR ci a celui care o conduce.
din punctul meu de vedere FNPSR poate sa faca ce vrea atata timp cat nu imi aduce prejudicii si nu ma impiedica prin actiunile ei sa imi exercit dreptul de a pescui.

Te anunt ca eu nu am nimic impotriva ta. Nu te-am vazut in viata mea si nu ma intereseaza persoana ta. Ura denota marimea caracterului.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Mai 2007, 08:14

adiwolf si apsalba, am priceput cu totii ca nu va simpatizati.
Va rog sa va rezumati la combaterea ideilor.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 09 Mai 2007, 14:51

Ore cine vorbeste aici stie de ce e nevoie pentru a face un plan??????
management inseamna ,,si" altceva :) Adica = a-i face pe altii sa lucreze pentru tine. ANPA e foarte ocupata cu alte planuri, sau ii e mai ieftin sa faca altii planuri si bani pentru ei.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 09 Mai 2007, 14:53

Ore cine vorbeste aici stie de ce e nevoie pentru a face un plan??????
management inseamna ,,si" altceva :) Adica = a-i face pe altii sa lucreze pentru tine. ANPA e foarte ocupata cu alte planuri, sau ii e mai ieftin sa faca altii planuri si bani pentru ei.

pityu
veteran
veteran

permisele de pescuit ptr. ape de munte la asociatiile nou in

Mesaj de pityu » 09 Mai 2007, 23:35

As mai veni cu o completare la cele enuntate anterior.
Este cat se poate de clar ca marile asociatii se vor zbate sa acapareze cat mai multe ape, dar va spun ca se greseste din nou !
Nu cantitatea ar trebui sa primeze, ci calitatea. De aceea continui sa sustin ideea ca fiecare asociatie sa aiba doar cateva ape, pe care insa (printr-un plan de management eficient) sa le aduca la standarde occidentale.
Daca vreti sa atrageti cat mai multi pescari la asociatie, asta este calea si nu acapararea tuturor apelor publice, prin care nu demonstrati altceva decat setea de monopol si ca nu va pasa deloc de restul pescarilor din tara, decat de asociatii vostrii ! Asta nu e corect !!!
Va spun asta indiferent ca va suparati pe mine sau nu ! Putin imi pasa de supararea voastra, dar imi pasa de prietenii nostrii pescari din intreaga tara ! Orice ati zice ... si ei sunt pescari si cu totii avem aceleasi drepturi!
Daca esti mai bun manager, vei avea ape mai pescoase, mai curate si mai modern amenajate (nu neaparat mai multe !)
De ce nu vreti sa-i lasati si pe ceilalti sa traiasca ? Poate intr-o zi vor invata si ei de la voi ce este un management eficient si numarul apelor la standarde occidentale vor creste si cu totii vor fi multumiti.
Asta nu e bine la noi ! In fiecare din noi zace un ... pui de dictator. Parca am fi ... ce sa mai spun ? Un neam de dictatori !

dicojo_dan
utilizator nou
utilizator nou

Re: permisele de pescuit ptr. ape de munte la asociatiile no

Mesaj de dicojo_dan » 10 Mai 2007, 11:18

Daca fac permis de pescuit pt apele de munte la salmo carpatica pe ce ape am voie sa pescuiesc in Valea Jiului?Am voie si pe apele agvps ?As dori o lista cu apele de munte libere la pescuit pe care le are salmo carpatica.

dicojo_dan
utilizator nou
utilizator nou

Re: permisele de pescuit ptr. ape de munte la asociatiile no

Mesaj de dicojo_dan » 10 Mai 2007, 17:23

[quote="dicojo_dan"]Daca fac permis de pescuit pt apele de munte la salmo carpatica pe ce ape am voie sa pescuiesc in Valea Jiului?Am voie si pe apele agvps ?As dori o lista cu apele de munte libere la pescuit pe care le are salmo carpatica.Astept un raspuns de la SALMO- CARPATICA.

Scrie răspuns