Singurele permise valabile la ora actuala in tara sunt cele eliberate de CNAFP, care la randu-i este singurul organ abilitat al statului sa elibereze permise. Amenzi nu se pot da daca ai acel permis, iar confiscarea lor este abuz in serviciu si fapta este pedepsita de Codul de Procedura Penala. Cei care au venit si au adus dovezi in acest sens, am deschis actiune judecatoreasca impotriva AJVPS -HD filiala Petrosani. Altceva nu pot sa fac ! Daca astia nu au nici un Dumnezeu si sunt stapani in tara lui papura voda din 1948, fara sa-i poata inlatura nici macar Revolutia, eu singur ce pot sa fac ?
Parerea mea este ca de vina sunt in primul rand diriguitorii pescuitului romanesc, incepand cu prietenul pescarilor Gigi Stefan. La fel de vinovati insa se pot considera absolut toti pescarii sportivi romani, care nu vor sa scape de acest cancer al pescuitului, care este agevepeseul.
Ar putea sa se sacrifice un an fiecare (nu ar fi un capat de tara) si sa nu cumpere nici macar un singur permis de la ei. E singura solutie sa-i falimentezi. Alta nu stiu. Conducatorii nostrii joaca la doua capete si ne cred pe noi prosti ! Asta e