Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

Permise de munte la asociatiile nou infiintate

Mesaj de pityu » 14 Iun 2007, 11:00

Noi nu eliberam permise, ci vindem !
Singurele permise valabile la ora actuala in tara sunt cele eliberate de CNAFP, care la randu-i este singurul organ abilitat al statului sa elibereze permise. Amenzi nu se pot da daca ai acel permis, iar confiscarea lor este abuz in serviciu si fapta este pedepsita de Codul de Procedura Penala. Cei care au venit si au adus dovezi in acest sens, am deschis actiune judecatoreasca impotriva AJVPS -HD filiala Petrosani. Altceva nu pot sa fac ! Daca astia nu au nici un Dumnezeu si sunt stapani in tara lui papura voda din 1948, fara sa-i poata inlatura nici macar Revolutia, eu singur ce pot sa fac ?
Parerea mea este ca de vina sunt in primul rand diriguitorii pescuitului romanesc, incepand cu prietenul pescarilor Gigi Stefan. La fel de vinovati insa se pot considera absolut toti pescarii sportivi romani, care nu vor sa scape de acest cancer al pescuitului, care este agevepeseul.
Ar putea sa se sacrifice un an fiecare (nu ar fi un capat de tara) si sa nu cumpere nici macar un singur permis de la ei. E singura solutie sa-i falimentezi. Alta nu stiu. Conducatorii nostrii joaca la doua capete si ne cred pe noi prosti ! Asta e :!: :!: :!: :!:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Iun 2007, 14:04

Pitzu,
Nu am mai intrat pe forum din motive lesne de inteles. Nu-mi place balacareala si am observat ca nivelul discutiilor purtate pe acest forum nu se dovedesc constructive, ci din contra.
Ce pot sa-ti spun este faptul ca nu am incetat sa duc acest razboi contra a tot ce este contraproductiv in pescuitul sportiv, asa cum cred eu de cuviinta, fara a mai da raportul celor din acest forum pentru ca oricum o faceam degeaba. Nimeni nu s-a raliat acestui demers,dificil de altfel, asa ca ma simt exonerat de orice raspundere fata de cei care nu fac altceva decat sa bage de vina. Ce pot sa spun este ca este foarte aproape termenul cand aceste lucruri se vor lamuri.
Cu scuze daca nu mai raspund pe forum. Cei ce doresc sa comunice cu mine sa o faca pe privat.

PS Noi distribuim permise, nu vindem. Vanzatorul este CNAFP (si la propriu si la figurat)

pityu
veteran
veteran

Permise de pescuit ptr. apele de munte la asociatiile nou in

Mesaj de pityu » 15 Iun 2007, 00:25

Fane, ai perfecta dreptate si iti multumesc pentru raspuns !
Te salut cu prietenie !

Scrie răspuns