Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 05 Iun 2007, 21:31

Dezamagire totala :evil: :evil: :evil:

Azi am vorbit cu un angajat al Ministerului si mia relatat ca noul Ordin privind pescuitul sportiv nu va fi semnat in curind. In schimb va fi semnat un Ordin identic cu OM1133 si OM1134. :?: :?: :?:

Atunci de ce neau mai chemat de 2 ori la Minister pentru a discuta noul Ordin daca nu tin cont de parerea noastra? :? :? :?

Am impresia ca la Minister printre cei care se ocupa de soarta pescuitului sunt citiva oameni in plus. Ce parere aveti? :?: :?: :?:

pityu
veteran
veteran

Permise de pescuit ptr. apele de munte la asociatiile nou in

Mesaj de pityu » 05 Iun 2007, 21:52

Cred ca cineva (Selaru) acolo sus ... isi baga coada :( :!:

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 06 Iun 2007, 09:36

APSHD scrie:Dezamagire totala :evil: :evil: :evil:

Atunci de ce neau mai chemat de 2 ori la Minister pentru a discuta noul Ordin daca nu tin cont de parerea noastra? :? :? :?

Am impresia ca la Minister printre cei care se ocupa de soarta pescuitului sunt citiva oameni in plus. Ce parere aveti? :?: :?: :?:

Cred ca va trebui "sa mai curga ceva apa pe piriu" pina vor fi luate in seama si doleantele noastre ...
Si ...mai exista dubii in privinta celor care se ocupa de soarta pescuitului ? din cite s-au vazut (si auzit) pina acuma si-au dat "tot concursul" si ne-au asigurat din mai multe puncte de vedere ca nu au intentia de a asculta cerintele noastre ... :(
Poate in cele din urma se va gasi cineva care sa faca diferenta in ce ar fi bine si ...realitatea de azi ..!

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 06 Iun 2007, 21:35

Desi permisele de pescuit ptr. ape de munte (incluzand aici si autorizatiile Romsilva) au fost suspendate de o hotarare judecatoreasca devenita definitiva prin nereculare, MAPDR a reusit sa intenteze un recurs la aceasta hotarare (incredibil dar adevarat!) si culmea ironiei ... sa il si castige. Asa ceva numai la noi e posibil.
Mie incepe sa-mi fie ciuda pe Apsalba ca "s-a inmuiat ca fasolea dupa fiert" si in loc "sa bata fierul cat e cald" se scufunda de ceva timp in tacere totala. Fane draga ! Daca nu vrei sa-ti pierzi credibilitatea in fata pescarilor trebuie sa continui ceea ce ai inceput.
Daca nu - lumea are impresia ca ai fost redus la tacere de caracatita, cea ce ar fi un lucru foarte grav.
Cand am vorbit ultima data la telefon, ai spus ca ati batut palma cu ministrul si noul ordin trebuie sa apara in cateva zile. Iata ca APSHD si nu numai spun ca ordinul cu pricina nu va mai aparea.
Chiar trebuie invelit totul in asa de mare mister :?:
Ce urmariti de fapt ?

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Re: Permise de pescuit ptr. apele de munte la asociatiile no

Mesaj de Vali Vesa » 06 Iun 2007, 22:48

pityu scrie:... Cand am vorbit ultima data la telefon, ai spus ca ati batut palma cu ministrul si noul ordin trebuie sa apara in cateva zile...
Cine "ati batut palma" ??? :evil:
Si in numele cui ??? :evil:

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 07 Iun 2007, 08:59

Asociatia "Pescari 4Ever", facand parte din societatea civila, avand si personalitate juridica, in cazul cand acest ordin vine in contradictie cu drepturile constitutionale ale membrilor asociatiei, va astepta pana cand ordinul va aparea in Monitorul Oficial, si va actiona in consecinta, urmand caile legale. Vom mentiona ca am fost consultati de minister, dar nu s-a tinut cont de sesizarile si doleantele noastre.
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 07 Iun 2007, 11:31

Pentru al trantea.
In cazul in care apare publicat in Monitorul Oficial si doriti sa actionati in consecinta aveti tot sprijinul din partea noastra.

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 07 Iun 2007, 12:24

Multumim APSHD.
Parearea mea este ca asociatiile/cluburile de pescuit, altele decat AGVPS, ar trebui sa faca front comun pentru schimbarea legii pescuitului, dar de pe aceeasi pozitie. Faptul ca exista o schisma intre FNPSR si restul asociatiilor independente, complica mult lucrurile. Acesta-i adevarul. Sunt destule lucruri bune care s-au facut de-o parte si de cealalta, dar trebuie schimbata in primul rand mentalitatea si atitudinea unor lideri, sau aparitia unor lideri noi, care sa reprezinte corect interesele membrilor, si sa doreasca colaborarea, nu obstructionarea.
Sa nu uitam ca pescuitul este pana la urma un hoby, un sport pe care-l indragim, iar spiritul de echipa, respect si fair play ar trebui sa primeze.
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 12 Iun 2007, 22:49

Perfect deacord cu Al. Trentea !
Repet intrebarea pentru Apsalba: De ce nu intrii in dezbaterea acestei probleme? Te-a redus cineva la tacere si nu stim noi ?

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 13 Iun 2007, 19:16

salve pityu.in legatura cu permisele de la asociatia SALMO CARPATICA mai sunt valabile????din cate am inteles pescarii din vale au fost prinsi cu permise de la asociatie pescuind pe jiu si au fost amendati!!!!lamureste putin situatia!!!!!

Scrie răspuns