Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise de pescuit ptr. apele de munte la asociatiile nou in
Mihai, nu te supara, dar eu m-am convins si de RNP si de centrele lor de cercetari Silvice si de tot ce inseamna increngatura agevepesista.
Studii se pot face in fel si chip. Daca un lac contine 20 de exemplare de pastravi, nu inseamna ca-i apa de munte, chiar daca pastravii sunt de 1m lungime. Eu zic ca populatia piscicola predominanta da caracterul unei ape si nu faptul ca cineva candva a (mintit) pardon - a spus ca a prins acolo niste pastravi de ... mama-mama !
Studii se pot face in fel si chip. Daca un lac contine 20 de exemplare de pastravi, nu inseamna ca-i apa de munte, chiar daca pastravii sunt de 1m lungime. Eu zic ca populatia piscicola predominanta da caracterul unei ape si nu faptul ca cineva candva a (mintit) pardon - a spus ca a prins acolo niste pastravi de ... mama-mama !
Re: Permise de pescuit ptr. apele de munte la asociatiile no
Nu pto fi de acord cu tine. Eu zic ca posibila populatie trebuie sa dea caracterul unei ape. Fiindca daca am un superb lac la 1200 m altitudine si nu mai are pastrav fiindca a fost exterminat cu plase si curent, pot sa readuc acel pastrav in lac prin populari si sa-i redau faima de odinioara. Dar daca lacul e intre Caracal si Corabia, pot eu sa tot populez cu miliarde de pastravi, caci nu va ajunge nici unul la maturitate.pityu scrie: Eu zic ca populatia piscicola predominanta da caracterul unei ape si nu faptul ca cineva candva a (mintit) pardon - a spus ca a prins acolo niste pastravi de ... mama-mama !
N-am inteles legatura cu agevepesismul, dar nici nu ma mai chinui sa inteleg chiar tot.
Permise de munte la asociatiile nou infiintate
Legatura ?
E foarte stransa ! Contopita chiar ! indestructibila, cel putin pana acum. Nu cred ca nu intelegi... poate nu vrei.
E foarte stransa ! Contopita chiar ! indestructibila, cel putin pana acum. Nu cred ca nu intelegi... poate nu vrei.
- vanatoruldepesti
- veteran
Re: Permise de pescuit ptr. apele de munte la asociatiile no
Eu cred ca populatia piscicola a unei gropi in care este apa tine de caracterul celor ce pescuiesc in ea si de cel al carora au obligatia de a administra.pityu scrie: Eu zic ca populatia piscicola predominanta da caracterul unei ape si nu faptul ca cineva candva a (mintit) pardon - a spus ca a prins acolo niste pastravi de ... mama-mama !
Acum cativa ani, sub barajul de la Slatinioara (Olt) in plin ses, in timp ce pescuiam la biban cu pestisor viu (3-4 cm.), la un moment dat surpriza !
Scot un pastrav indigen de toata frumusetea. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor, dar va jur a fost adevarat. Asta inseamna ca Oltul in zona Slatinioara trebuie declarat APA DE MUNTE ?
Scot un pastrav indigen de toata frumusetea. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor, dar va jur a fost adevarat. Asta inseamna ca Oltul in zona Slatinioara trebuie declarat APA DE MUNTE ?
permise de pescuit ptr. ape de munte la asociatii nou infiin
Da, frumos pastrav. Nu declarati Oltul apa de munte ?
- vanatoruldepesti
- veteran
A fost o gluma vanatorule ! Dar mai sti
Cum astia e ca militienii ... e posibil orice

Cum astia e ca militienii ... e posibil orice