Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
14, am crezut k daca v-au anuntat amanarea, v-au "divulgat" si motivele. Am speculat si io, asa...
Cati, marele imperiu, adica AGVPS nu se clatina deloc. Are tot sprijinul lui Jiji Stefan, Bogdan Olteanu si Decebal Traian Deceneu Burebista Atilla Caesar etc Remes. La Valcea cei ce-si platesc permisele la AJVPS pot pescui si in timpul prohibitiei, fapt facut public la TV de rahatul de ion antonescu, director AJVPS Valcea. Auprimit contracte de concesiune si exploatare de la Jiji Stefan pe aproape toate barajele din Valcea si isi stabilesc singuri prohibitia si modalitatile de pescuit in prohibitie. Iti garantez ca pescuitorul valcean a pus botu'
Cati, marele imperiu, adica AGVPS nu se clatina deloc. Are tot sprijinul lui Jiji Stefan, Bogdan Olteanu si Decebal Traian Deceneu Burebista Atilla Caesar etc Remes. La Valcea cei ce-si platesc permisele la AJVPS pot pescui si in timpul prohibitiei, fapt facut public la TV de rahatul de ion antonescu, director AJVPS Valcea. Auprimit contracte de concesiune si exploatare de la Jiji Stefan pe aproape toate barajele din Valcea si isi stabilesc singuri prohibitia si modalitatile de pescuit in prohibitie. Iti garantez ca pescuitorul valcean a pus botu'

Am inteles ca si la Hateg se practica "pescuitul legal" in prohibitie...
Cu ceva timp in urma " imperiul "declara in gura mare :
-" Ceea ce trebuie sa facem stim (personal , sunt foarte convins de afirmatie !) In primul rand sa vanam si sa pescuim rational si selectiv, in asa fel ancat sa protejem un stoc de reproductie sanatos suficient de mare si bine structurat , ca sa avem ce vina si pescui in viitor" ...
Daaa , cum sa nu , prin fapta incalificabila de a facilita pescuitul in perioada de prohibitie ( in unele bazine)cu scopul de a atrage cit mai multi membri ...

-" Ceea ce trebuie sa facem stim (personal , sunt foarte convins de afirmatie !) In primul rand sa vanam si sa pescuim rational si selectiv, in asa fel ancat sa protejem un stoc de reproductie sanatos suficient de mare si bine structurat , ca sa avem ce vina si pescui in viitor" ...
Daaa , cum sa nu , prin fapta incalificabila de a facilita pescuitul in perioada de prohibitie ( in unele bazine)cu scopul de a atrage cit mai multi membri ...
La Valcea cei ce-si platesc permisele la AJVPS pot pescui si in timpul prohibitiei,

Iar imi sare pulsul pe la 200 si mai zic ceva...
@Cati
E jenant daca zici ca asa se face "treaba" la Hateg...De fapt eu fiind hunedorean am crescut cu "baietii" lu' ala' de la Deva!

PS:nu ati auzit cand ruleaza (totusi) filmul ala "Prin cenusa Imperiului"?!Poate prind si eu macar partea a doua...

La barajele din zona Hateg se poate pescui numai cu momeli artificiale dupa pastrav, deoarece sunt catalogate ca ape de munte toate cele patru baraje de pe riul Mare cit si cel de la Subcetate. Ca nu ieste pastrav decit in primele doua este adevarat iar in celelalte numai : clean, caras, crap si albitura. Daca nu se clarifica anul acesta cu R.N.P.-ul vom solicita o evaluare a fondului piscicol existent in cele 3 baraje si vom solicita A.N.P.A. sa le catalogheze ca ape de ses.
Permise de pescuit ptr. ape de munte la asociatii nou infiin
Barajul de la Subcetate nu poate fi considerat sub nici o forma apa de munte, deoarece limita dintre munte si ses a fost dintotdeauna - "PODUL CFR DE LA SUBCETATE", ori barajul e in aval de acesta, adica in zona de ses !!!!