Aici ar trebui "lucrat"! Cantitatea am vazut de multe ori ce inseamna...Nu cantitatea ar trebui sa primeze, ci calitatea.
Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
permise de pescuit ptr.apele de munte la asociatiile nou-inf
dicojo_dan !
Iti raspund, desi la intrebarea asta am mai raspuns pe acest topic de nenumarate ori. De ce nu cititi un topic de la inceput, daca vreti sa intrati cu comentarii? Nu de alta, dar raspunzand mereu la aceleasi intrebari riscam sa devenim monotoni si neinteresanti la un moment dat !
Nici agevepese si nici noi nu avem nici o apa !
Apele publice apartin domeniului public al statului, deci sunt ale noastre ale tuturor. Exista doar niste contracte de exploatare durabila prin pescuit recreativ/sportiv, care peste cateva zile vor devenii doar o amintire. Citeste proiectul noului Ordin al MAPDR privind pescuitul sportiv, care in cel mai scurt timp va intra in vigoare.
Acolo nu se mai pomeneste de mult trambitatele contracte de doi lei ale agevepeseului, pe nu stiu cati ani cu fratii lor de cruce de la RNP Romsilva.
Citeste si vei gasi toate raspunsurile dorite.
Un lucru insa nu uita ! Vremea monopolului agevepese a apus de mult.
In curand vom uita cu desavarsire ca a mai existat asa ceva.
Te salut cu prietenie !

Iti raspund, desi la intrebarea asta am mai raspuns pe acest topic de nenumarate ori. De ce nu cititi un topic de la inceput, daca vreti sa intrati cu comentarii? Nu de alta, dar raspunzand mereu la aceleasi intrebari riscam sa devenim monotoni si neinteresanti la un moment dat !
Nici agevepese si nici noi nu avem nici o apa !
Apele publice apartin domeniului public al statului, deci sunt ale noastre ale tuturor. Exista doar niste contracte de exploatare durabila prin pescuit recreativ/sportiv, care peste cateva zile vor devenii doar o amintire. Citeste proiectul noului Ordin al MAPDR privind pescuitul sportiv, care in cel mai scurt timp va intra in vigoare.
Acolo nu se mai pomeneste de mult trambitatele contracte de doi lei ale agevepeseului, pe nu stiu cati ani cu fratii lor de cruce de la RNP Romsilva.
Citeste si vei gasi toate raspunsurile dorite.
Un lucru insa nu uita ! Vremea monopolului agevepese a apus de mult.
In curand vom uita cu desavarsire ca a mai existat asa ceva.
Te salut cu prietenie !
- vanatoruldepesti
 - veteran

- vanatoruldepesti
 - veteran

- vanatoruldepesti
 - veteran

Permise de pescuit ptr. apele de munte la asociatiile nou in
Cred ca iar' si-a bagat "cineva " coada ! De aia s-a amanat sedinta. Intrebati-i pe smecherii consacrati de la "cooperativa dor de munca" !