Cu riscul ca-mi voi atrage multe critici, dati-mi voie sa va spun ca prea va place sa dramatizati exact atunci cand nu ar fi cazul. Ceea ce spuneti voi seamana cu povestea drobului de sare din copilarie. Daca asociatiile nu vor fi in stare, daca apele se vor goli de pesti, etc. etc. etc.
Traiasca vaicareala !!!
Mai bine ar trebui sa recunoastem ca acum ne aflam nu la momentul "0" ci la minus(-) nu stiu cat ... si ca mai rau de asa nu se poate ... si ca tot ce se va face de-acum inainte (in conditiile unei piete concurentiale corecte si reale) ne va aduce incet dar sigur spre un plus(+).
Bineanteles ca acest drum va duce inevitabil si prin punctul "0", ceea ce speram sa se intample cat mai repede posibil, ca apoi de acolo in colo sa realizam numai plusuri.
Fara piata concurentiala chiar si in acest domeniu nu se va putea face niciodata nimic ! Ne-am obisnuit sa criticam regimul comunist, dar vedeti voi ca cel mai mare rau pe care l-a facut este acela ca ne-a stirbit pana si speranta ca intr-o buna zi vom putea sa ne gospodarim singuri, fara asa zisul ajutor de-afara !
Poate credeti ca am deraiat putin, dar daca noi nu avem incredere in puterile noastre, atunci cine sa aiba ? Va suparati sau nu, eu refuz sa cred ca nu ne vom descurca !!!!!!!!!!!!!
Bineanteles ca statul are rolul sau bine stabilit in toate, dar am mai spus-o nu odata chiar pe acest forum : PANA UNA ALTA ... STATUL SUNTEM NOI