sorine,
vrei sa zici ca nu stiai?
am uitat sa mai zic ceva dlui pityu,
spuneti asa acolo:
Faptul ca tu ai platit acel permis (ti s-au pretins bani pentru dobandirea lui),inseamna ca ai fost escrocat, iar cei vinovati trebuie sa plateasca !
Cum ? Dandu-i in judecata si cerandu-le sa-ti dea banii inapoi, plus cheltuielile de judecata si eventuale daune pe care le mai poti pretinde.
Iti spun eu, ca daca agevepeseii se vor trezii cu cateva mii de asemenea DOSARE PENALE din partea celor escrocati, se vor "vindeca sigur de toate bolile pe care le-au contactat" in cei 53 de ani de dictatura!
in esenta, exact cu atitudinea asta am eu o problema.
de ce tree noi sa participam la meciul asta, ba chiar fara voia noastra? este foarte adevarat ca nu ne convine cum isi face treaba mastodontul, dar telurile asociatiilor si promisiunile sunt ca si discursursurile politicienilor, le auzim dar nu le mai ascultam demult, nu prea mai suntem asa naivi incat sa le credem pe toate.
repet ce-au mai zis si altii, noua nu ne pasa de "dictataturi" si alte cuvinte grele, noi vrem sa pescuim, sa fie ape mai pazite si cu mai mult peste, sa ni se apere drepturile si cam asta este. iar pentru lucrurile astea platim niste oameni care lucreaza la ajvp sau la asociatii.
nu stiu cum vedeti dvs lucrurile, dar nu cred ca iesiti la masa seara cu omul de la service care va repara masina sau ca va apucati sa complotati cu vecinii de cartier ca se desfiintez nu stiu ce bar din zona pe motiv ca celalalt vinde bere mai ieftin.
la fel, nu cred ca v-ar conveni sa vi se confiste permisul auto si sa vi se spuna ca ati dat banii degeaba pentru ca circa care vi l-a eliberat acum nu mai exista sau v-a luat banii fara sa respecte procedura. cam groasa analogica, dar este fix aceeasi chestie.
in tot cazul, apreciez mult faptul ca ati raspuns pe un ton amabil si corect.
insa tot insist si sper sa ma auziti la un momendat dat, orice asociatie este doar un provider de servicii, regulile si legile sunt cele care duc la atingerea unor scopuri precum protectia mediului sau educarea pescarilor, tree numai sa se aplice si problemele astea se rezolva de la sine, apele isi revin de la sine, are grija mama natura.
atata ca din ce se vede din punctul nostru de vedere, asociatiile joaca o miuta asa de incins incat au uitat complet ca intre timp se cam golesc tribunele, nimeni nu mai plateste biletul de intrare si asa mai departe.
deci este usor naiv din partea dvs sa va imaginati ca este datoria celor care nu participa la jocul asta sa va ajute sa castigati meciul. cam despre asta e vorba si nimic mai mult.
eu personal anul asta voi pescui cu permisul eliberat cum o fi el, si nu plec de acolo orice ar fi si oricine ar veni sa-mi explice ca nu-i corect. nu este problema mea. punct.