Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

Permise de pescuit in apele de munte la asociatii nou-infiin

Mesaj de pityu » 08 Mar 2007, 17:39

Danubiu a zis: " Retrage-ti cuvintele si intra in anonimatul din care ai venit si care ti se potriveste ca o manusa."
Sa stii ca mi-e dor de anonimat, dar nu cred ca mai pot sa ma intorc acolo. Nu stiu cati pescari au auzit de tine in tara asta, dar articolele mele din Revista Pescar Modern (de peste zece ani) le citesc cel putin 10000 de pescari din Romania si pe unde ma duc in tara asta, majoritatea pescarilor au auzit de mine. Mai schimbam o vorba, o idee si ne bucuram de cunostiinta. Daca tu poti sa sustii acelasi lucru despre tine - Jos Palaria!
Daca nu, ... ar fi cazul de putin respect ! Nu crezi?

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 08 Mar 2007, 18:25

pityu
Felicitari pentru tot ceea ce faci bine si pentru faptul ca in sfirsit ai inteles ca in nenumarate ori am sustinut si sustin si in continuare eliminarea obligativitatii de asociere si promovarea alternativei pentru ca pescarul sa aleaga dupa vointa liber exprimata. Fata de calificativele atribuite in termeni foarte duri pescarilor ce au alta obtiune nu pot fi de acord cu tine. Nu avem dreptul sa-i judecam cum nici ei nu au dreptul sa ne judece pe oricare dintre noi. Ia mai reflecteaza si pronunta-te echidistant si pe'ndelete. Hai sa judecam si apoi sa ne pronuntam! Altfel daca ne pronuntam si constatam ca am gresit si dorim sa-i judecam s-ar putea sa nu mai avem pe cine!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2007, 22:10

Istetule,
Spuneai ca proiectul de ordin este perfectibil. Am postat anexa 2 la ordin.Baga pe teava ceva amendamente. Sau esti de acord cu ea asa cum a fost formulata?

Citeste-o pana o intelegi.

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 09 Mar 2007, 12:03

APSALBA
Plecind de la postulatul tau "Danubiu nu mai merita atentie, fata de ce produce Gigi Stefan" consider ca ne aflam in lumi diferite si nu are sens sa ne contrazicem la nesfirsit. Sincer asi aprecia la tine consecventa si inversunarea daca s-ar baza pe doleante la fel de sincere si daca maniera de a prezenta propunerile si calificativele celor cu alte opinii le-ai posta in limitele adevaratei democratii, care presupune respect toleranta etc.
Multumesc ca ai realizat si te-ai adresat in ultimul post dupa impresia ce ti-am lasat-o in urma dialogului nostru. Altfel vedeam ghilimelele! Tu esti prea serios ca sa fi si ironic!
Nu sunt de acord si-mi mentin afirmatia ca proiectele merita a fi amendate dar asteptam sa ne informezi despre cronfruntarea cu ministerul de la ICCJ. Noua ne spuneai ca te intilnesti cu ministru dar cei doi consilieri care l-au inlocuit cred ca au facut fata avalansei tale de propuneri importante pentru toti pescarii care te-au delegat sa-i reprezinti.
Propunerile mele sunt influentate de pronuntarea din 15 martie desi se poate anticipa decizia dupa "interesul" manifestat de minister in aparare dar si dupa continutul proiectelor care elimina RNP.
O sa mai citesc si o sa-mi postez punctul de vedere imediat ce voi considera ca merita. Daca eram egoist postam meriti!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 09 Mar 2007, 22:06

in particular nu s-a intalnit cu ministru niciodata, doar cu consilieri. Insa in topicurile postate de el a dat sa se inteleaga ca el se duce sa discute la minister cu ministru dar daca a discutat cu el personal nu a mai spus-o;)
e, oricum demagogia in cazul asta e un fel de insigna purtata cu fala de apsalba

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Mar 2007, 17:53

Astazi la un control de rutina A.P.S. HD impreuna cu Inspectorul piscicol Jandarmeria Judetului Hunedoara si comisari de la Garda de mediu pe toate apele din Judetul Hunedoara s-a constatat ca AJVPS Hunedoara ignora sentinta judecatoreasca din 2006 prin care permisele pentru ape de munte sunt anulate si continua sa elibereze in continuare aceste permise. :D :D :D

Drept ca urmare permisele gasite au fost ridicate de la pescari pe baza de proces verbal de ridicare, urmind ca Jandarmeria Judetului Hunedoara si Garda de mediu sa depuna la Parchet sesizarea penala aferenta. :P :P :P

A.P.S. HD a depus in nume propriu o plingere penala pe aceiasi tema in luna februarie 2007, sesizare care se afla la Politia Municipiului Hunedoara sore cercetare :lol: :lol: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Mar 2007, 19:29

Nu puteti pune si o poza cu un astfel de permis? Eu n-am vazut niciodata un asemenea permis. Am vazut carnet de membru cu viza de "ses si munte" pusa de AJVPS, dar nu am vazut "permis de munte". Nu cumva le-ati confiscat carnetele de membru?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 14 Mar 2007, 19:59

Formatul permiselor de munte a fost publicat in Monitorul Oficial in 2006

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 14 Mar 2007, 20:10

Astazi , 14.03.2007, urma sa se dea pronuntarea in recursul la Curtea Suprema al Ministerului agriculturii impotriva sentintei de anulare a ordinului 231/2006 a Curtii de Apel Alba privind pescuitul in apele de munte.

Poate stie apsalba ce s-a hotarat si ne spune si noua !?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Mar 2007, 20:14

who cares? super fraieri oamenii care vi le-au dat!!!!

anul asta am facut permisul si pg-ul la aceeasi asociatie ca si anii trecuti, neimportant care. mi l-au dat inapoi fara cartonasul de la CAFP sau ANPA, nu mai tin exact minte cine semna fitzuica. m-am mirat atunci dar am zis asa o fi anul asta. ulterior, am aflat ca s-ar putea ca permisul meu sa nu fie valabil anul asta, lipsindu-i cartonasul minune.

ei bine, ma doare-n cot! as vrea sa-l vad pe ala care are tupeul sa-mi spuna ca am dat banii cui nu trebuia si n-am drept sa pescuiesc. cata vreme se vand si am platit pe un act public care mi-a fost eliberat cinstit, nu vad care-i problema.

ca se cearta asociatiile intre ele e problema lor si a altora sa rezolve situatia dpdv legal. cu sau fara proces verbal eu nu l-as da decat daca mi s-ar inlocui pe apa cu altul care sa imi justifice prezenta pe balta in eventualitatea unui control venit din tabara cealalta sau de oriunde.

cum sa iei permisul omului care a platit pe o faza din asta? este penal. chiar abuz cred ca se numeste in termeni de specialitate. basca mai aveti tupeul sa va dati pe forum cu stirea asta de parca este mare realizare.

terminati odata cu miutza asta si va apucati de fotbal pe bune? ne-am cam plictisit, zau. deja nu mai are haz.

Scrie răspuns