Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 03 Mar 2007, 12:51

Nu impresionezi pe nimeni prin translatari de motivatii postate cu jumatati de masura. Vezi ca mai ai si pozitia guv. si a avocatului poporului.Dar nu are sens sa continuam polemica. Oricum tu o ti pe a ta si cind esti convins ca nu ai sustinere legala. Faci pariu? RNP a gestionat durabil resursa din apele de munte iar atributul de administrator pentru aceste ape precizat in proiectul de OG va ramine si in continuare pentru ca are acoperire in prevederile legii nu ca ar exista cineva interesat.

pityu
veteran
veteran

Permise pentru ape de munte la asociatii nou infiintate

Mesaj de pityu » 08 Mar 2007, 00:49

Danubiule !
Eu inca mai sper ca traiesc intr-o tara democratica si ca dictatura a disparut definitiv din Romania. Nimeni nu-mi poate lua dreptul sa urasc sistemul trecut si implicit ultimele reminiscente ale acestuia.
Sa nu incerci sa ma lamuresti ca agevepeseul este o structura democratica. Daca el va disparea nu cautati vinovatii printre noi!
Voi sunteti singurii vinovati ca ati ajuns unde ati ajuns!
...si te mai rog ceva ! Nu incerca sa ma ameninti, ca atunci iarasi dai dovada de metode staliniste de astuparea gurii celor care te deranjeaza!
Te superi ca va zice lumea asa (ca nu sunt singurul de pe forum care v-am zis asa) ! Atunci de ce nu va purtati de asa natura ca lumea sa va aprecieze?
Voi nu intelegeti un singur lucru, ca pescarilor le-a ajuns cutitul la os si vor o schimbare. Acesta va veni oricum indiferent ca noi ne certam sau nu pe forum. Uniunea Europeana nu va tolera organizatii de genul agevepeseului.
Eu nu ma lupt cu voi, dar mentorul meu va merge pana la Hagal sau mai stiu eu unde, daca e nevoie! El este puternic !!!! De el trebuie sa va temeti :!:

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 08 Mar 2007, 01:50

Si de guru bivolaru :lol:
O doare drept undeva pe coana Europa de AGVPS sau de Farul Constanta :lol:

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 08 Mar 2007, 06:31

APSALBA
Nu vad legatura si nici logica dintre argumentele tale si continutul postarii mele. Tu afirmi ca un "stalinist", "agvps-ist" "nu vrea schimbarea". Pai mai "muica" citand din vorba ta de la origine - daca eu sustin eliminarea obligativitatii de asociere, iar tu o doresti mentinuta cine este agvps-ist in comportament? cine gindeste in trecut? cine trebuie criticat? Daca ai incercat iarasi o mica diversiune nu tine. "Sunt chestiuni arzatoare" la ordinea zilei ca sa pierd timpul cu o astfel de polemica. O sugestie. Nu toti ciripitorii tai cinta pe note fie ca nu stiu fie ca nu-i ajuta instumentul! Despre "comlimentele" atribuite "no coment" deocamdata.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2007, 08:15

Va postez ,ANEXA 2 LA PROIECTUL DE ORDIN PRIVIND PESCUITUL SPORTIV referitor la:

CRITERIILE DE RECUNOASTERE a asociatiilor de pescari sportivi care solicita atribuirea dreptului de pescuit recreativ-sportiv in bazinele piscicole naturale.

1. sa fie infiintate si sa functioneze conform reglementarilor legale in vigoare;
2. sa aiba un numar corespunzator de membri pentruexploatarea prin pecuit recreativ-sportiv a fondului piscicol din bazinele piscicole naturale solicitate;
3. sa aiba experienta in domeniul pescuituluyi recreativ-sportiv;
4. sa faca dovada existentei mijloacelor materiale si financiare necesare desfasurarii activitatii;
5. sa faca dovada existentei mijloacelor necesare pazei zonei pentru care solicitadreptul de pescuit recreativ-sportiv, (mijloace de transport,personal avizat si angajat) in functie de numarul si intinderea acestor bazine piscicole naturale;
6. sa nu aiba datorii ce decurg din contractele de exploatare durabila a fondului de pescuit din apele naturale;
7. sediul asociatiei de pescari sportivi, care solicita atribuirea dreptului de pescuit sportiv sa fie pe raza judetului in care se afla bazinul piscicol natural.

Conditii de autorizare

a. sa respecte legislatia in vigoare privind pescuitul si acvacultura si sa ia masuri disciplinare asupra membrilor asociatiei care nu respecta legislatia;
b. sa respecte obligatiile asumate prin contract, inclusiv obligatiile financiare;
c. sa participe la actiunile de salvare a puietului de peste din zonele de inundatie;
d. sa sprijine cu personal sau mijloace de transport, la solicitarea inspectorilor piscicoli, actiunile de inspectie si control desfasurate de acestia;
e. sa participe cu personal la actiunile de inlaturare a eventualelor mortalitati piscicole provocate de poluare, la solicitarea inspectorilor piscicoli;
f. sa desfasoare prin membri lor actiuni educative, de informare, cu privire la respectarea legislatiei de pescuit sportiv, la mentinerea curateniei la locul de pescuit si de raportare a cazurilor de poluare si de incalcare a legislatiei a legislatiei de pescuit.

Acestea sunt anexele pe care emitentul acestei creatii literare nu le-a postat pe site-ul MAPDR.

As sugera completarea cu urmatoarele

1. Dupa inspectiile suportate din banii asociatiilor, trebuie asigurate: masa , masajul si odihna inspectorilor.
2. la plecare, dupa recuperarea meseuzelor, asociatiile vor da, pe langa pachetele de rigoare, si cate o gonflabila pentru confortul inspectorilor
3. Optional, asociatiile pot asigura si decontarea cheltuieliolr de deplasare ale inspectorilor, etc.

Am o nelamurire referitor paznicii asociatiilor; trebuie sa fie vanatori?

Daca pana acum aveam dubii asupra capacitatii capului pescutului romanesc, acum sunt convins ca este un bou. Scuzati expresia.
Danubiu nici nu mai merita atentie, fata de ce produce gigi stefan.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Re: Permise pentru ape de munte la asociatii nou infiintate

Mesaj de RIon » 08 Mar 2007, 15:11

pityu scrie:Danubiule !
Eu inca mai sper ca traiesc intr-o tara democratica si ca dictatura a disparut definitiv din Romania. Nimeni nu-mi poate lua dreptul sa urasc sistemul trecut si implicit ultimele reminiscente ale acestuia.
Sa nu incerci sa ma lamuresti ca agevepeseul este o structura democratica. Daca el va disparea nu cautati vinovatii printre noi!
Voi sunteti singurii vinovati ca ati ajuns unde ati ajuns!
...si te mai rog ceva ! Nu incerca sa ma ameninti, ca atunci iarasi dai dovada de metode staliniste de astuparea gurii celor care te deranjeaza!
Te superi ca va zice lumea asa (ca nu sunt singurul de pe forum care v-am zis asa) ! Atunci de ce nu va purtati de asa natura ca lumea sa va aprecieze?
Voi nu intelegeti un singur lucru, ca pescarilor le-a ajuns cutitul la os si vor o schimbare. Acesta va veni oricum indiferent ca noi ne certam sau nu pe forum. Uniunea Europeana nu va tolera organizatii de genul agevepeseului.
Eu nu ma lupt cu voi, dar mentorul meu va merge pana la Hagal sau mai stiu eu unde, daca e nevoie! El este puternic !!!! De el trebuie sa va temeti :!:
Nu te supara, ce este Hagal? Ti-a scapat o litera in plus? Cine e mentorul de care trebuie sa ne temem?

Mentor - ce inseamna asta, ca pentru mine sigur e altceva...?

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Re: Permise pentru ape de munte la asociatii nou infiintate

Mesaj de RIon » 08 Mar 2007, 15:12

Sorry, post dublu, rog stergere.
merci

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 08 Mar 2007, 15:25

danubiu scrie:pityu
De obicei tu te prinzi cam greu analizezi si te exprimi cu incetinitorul ca la reluarile golurilor de la meci. Singur ai reusit sa ma descoperi? Sa fie o manevra in calitatea ta de discipol ce se doreste activ in momente de cumpana? Tu erai pe alte lungimi de unda. Mai nou te guduri pe linga mentorul tau. Te faci frate cu "el" pina incerci sa treci podul? Este evidenta sperietura care ti-a provocat-o criteriile din anexa ordinului! Mobilizeaza-ti resursele (nu RAV ca nu este a ta) si demonstreaza competenta si capacitate in confruntare cu adversaru sau adversarii. Parca vorbeai de competitie iar acum fugi de ea ca "el"de tamiie. Nu mai sta cu mina intinsa la defuncta cnafp. Te-am apostrofat dupa propria-ti teza pentru a intra pe calea cea buna si nu pe cea conjuncturala. Ca "agvpsist" te intreb ce te "poarta" grija de optiunea mea? Cum iti permiti si dumnealor cum accepta sa taca cind un nei ca nimeni ii catalogheaza in bloc "cooperativa bolsevico-comunista de tip mafiot". Nu-ti citez mentorul dar aceste afirmatii penale te pot conduce acolo unde meriti. In rest mai sapa!
pityu
Ai voie sa citesti pina intelegi!

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 08 Mar 2007, 16:11

APSALBA- destinatarul postului de la ora 07.31 este pityu- SCUZE
pityu
Nu vad legatura si nici logica dintre argumentele tale si continutul postarii mele. Tu afirmi ca un "stalinist", "agvps-ist" "nu vrea schimbarea". Pai daca eu sustin eliminarea obligativitatii de asociere, iar tu o doresti sa se mentina cine este agvps-ist in comportament? cine gindeste in trecut? cine trebuie criticat? Daca incerci o diversiune nu tine desi nu cred ca esti capabil de asa ceva te-as supra aprecia. "Sunt chestiuni arzatoare" la ordinea zilei ca sa pierdem timpul cu o astfel de polemica. O sugestie. Incearca sa cistigi meciurile acasa pentru ate reabilita in clasamentul adevarului. In deplasare este mai greu iar pina acum pronosticul nu te-a avantajat. Retrage-ti cuvintele si intra in anonimatul din care ai venit si care ti se potriveste ca o manusa. Osanalele vad ca le mai stapinesti! Repeta'le in gind si nu cu voce tare caci deranjezi. Nu trata agvps-ul global si ca pe un obiect. Sunt oameni si acolo si au acelasi drept constitutional ca si tine. Nu te mai da asa frumos ca nu esti. Cit despre abilitati nu este cazul sa discutam.
Gindeste daca poti pentru tine si aminteste-ti de experienta unuia care a gindit pentru toti si nu prea a terminat-o bine! Generatia actuala s-a saturat de lectiile voastre filozofice si de fuga similara puilor de potirniche in momente de rascruce.

pityu
veteran
veteran

Permise de pescuit in apele de munte la asociatii nou-infiin

Mesaj de pityu » 08 Mar 2007, 17:29

Danubiu !
Daca sustii neobligativitatea asocierii, atunci retractez tot, cu scuzele de rigoare!

Scrie răspuns