Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Mar 2007, 20:20

flydb scrie:Astazi , 14.03.2007, urma sa se dea pronuntarea in recursul la Curtea Suprema al Ministerului agriculturii impotriva sentintei de anulare a ordinului 231/2006 a Curtii de Apel Alba privind pescuitul in apele de munte.

Poate stie apsalba ce s-a hotarat si ne spune si noua !?
Pe site-ul ICCJ apare amanat.
Vezi: http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 14 Mar 2007, 20:29

Si deci ar trebui sa intelegem ca s-a amanat pronuntarea? Oare din ce motive?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Mar 2007, 20:49

Tine de justitie. Oricum, era plin de lume buna pe holuri; miky spaga, interlopi, etc. Cazul asta paleste pe langa altele. Nu ne grabim.

pityu
veteran
veteran

Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 14 Mar 2007, 22:49

Eugen a scris : "cum sa iei permisul omului care a platit pe o faza din asta? este penal. chiar abuz cred ca se numeste in termeni de specialitate. basca mai aveti tupeul sa va dati pe forum cu stirea asta de parca este mare realizare."
Da-mi voie te rog sa-ti raspund eu in termeni amiabili, fara ura, cearta sau alte tonalitati asemanatoare!
Singurul organ abilitat in tara asta sa tipareasca si sa elibereze permise de pescuit recreativ/sportiv este "Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol" Bucuresti, prescurtat C.N.A.F.P.
Orice alt permis de pescuit este un grosolan FALS IN ACTE PUBLICE, fapta constituind INFRACTIUNE si se pedepseste PENAL.
Cu toate acestea agevepeseurile in cardasie cu RNP Romsilva, au tiparit si eliberat ani la randul fie autorizatii de pescuit, fie au pus niste stampile in CARNETELE DE MEMBRU, ca si cum ele ar tine loc de permis de pescuit. In ambele cazuri faptele lor constituie infractiune. Problema pleaca de la faptul ca pana cand toate astea s-au petrecut sub umbrela Presedintelui de Onoare, Fostul Prim-Ministru Dl. Adrian Nastase, nimeni nu avea curajul sa li se opuna.
De catva timp insa, un grup de initiativa de la APS Alba, care doreste intrarea in legalitate a atacat in justitie acest caz si a castigat prin SENTINTA CIVILA NR.105/CA/2006 - HOTARARE JUDECATOREASCA A CURTII DE APEL ALBA.
Asadar cei care fac controale si anuleaza aceste PERMISE FALSE, in primul rand sunt ORGANE DE CONTROL ABILITATE ALE STATULUI ROMAN (Politie, Jandarmerie, Inspectie Piscicola) si nu fac altceva decat sa aplice legea.
Daca esti suparat, AI PERFECTA DREPTATE, numai ca supararea ta trebuie sa o versi pe cei care au gresit, nu pe cei care vor sa instaureze dupa atatia ani de dictatura (in sfarsit!)dreptatea si legalitatea.
Faptul ca tu ai platit acel permis (ti s-au pretins bani pentru dobandirea lui),inseamna ca ai fost escrocat, iar cei vinovati trebuie sa plateasca !
Cum ? Dandu-i in judecata si cerandu-le sa-ti dea banii inapoi, plus cheltuielile de judecata si eventuale daune pe care le mai poti pretinde.
Iti spun eu, ca daca agevepeseii se vor trezii cu cateva mii de asemenea DOSARE PENALE din partea celor
escrocati, se vor "vindeca sigur de toate bolile pe care le-au contactat" in cei 53 de ani de dictatura!

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 15 Mar 2007, 06:45

pityu
Motivatiile pretioase expuse in termeni furati cu ocazia actiunilor folclorice se potrivesc ca nuca in perete. "Organul" intermediar de care vorbesti si care savureaza ultimele zvircoliri sub bagheta magica a cirmaciului incriminat de cei ce au simtul realitatii doar tipareste permisele cu valabilitate limitata in spatiul mioritic si nu exclusiv cum eronat sugerezi. Falsul infractiunea si penalul au cu totul alte sensuri in conceptia celor ce stapinesc codul penal si pe cel de procedura penala. Invocarea implicarii domnului Nastase daca nu amintesti si de termopane nu are sustinere. Este singurul vinovat din ultimi 53 de ani prin influientarea pescuitului motiv ce ne pozitioneaza intr-o astfel de ipostaza! Anularea permiselor depaseste competenta "organelor abilitate" numite de tine. "Dreptate" "legalitate" "judecata" sunt cuvinte aruncate fara noima si doar pentru impresie artistica. Stai blindut ca este mai bine. Altfel te expui. Desi aparent esti bine intentionat te manifesti viceversa.

pityu
veteran
veteran

Permise de pescuit in apele de munte la asociatii nou-infiin

Mesaj de pityu » 15 Mar 2007, 10:50

Danubiu! Daca tot te legi de mine fara sa te fi atacat sau jignit in vreun fel, ce-ar fi sa facem cunostiinta (pentruca nu te cunosc) ? As vrea sa vad si eu cu cine am de-a face de fapt, daca nu te deranjeaza !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Mar 2007, 11:05

eugene, n-ai cartonasul pe care scrie cnafp, ala cu tricoloru sus ?
ai pus-o frate
parnaie
sa vezi ce ma rad cand te da jos piscicola de la mine din barca, si te pune sa-ti iei sunuru si mustele si sa o tai acasa

lasand gluma la o parte, ajvps giurgiu a dat si anul trecut carton dala cnafp, esti sigur ca nu ti-au dat si anul asta ?

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 15 Mar 2007, 11:12

pityu
Nu ma deranjeaza chiar te astept sa vi la Orsova. Putem bea o cafea pe malul Dunarii. Sunt curios sa vad cu ce sustineri o sa ma uimesti. Pina acum discursul tau este inconfundabil. Poti sa nu mai semnezi postul ca te recunosc din'truna! Sa-ti iei delegatie caci noi acordam diurna si decontam benzina!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Mar 2007, 11:26

eugen scrie:who cares? super fraieri oamenii care vi le-au dat!!!!

anul asta am facut permisul si pg-ul la aceeasi asociatie ca si anii trecuti, neimportant care. mi l-au dat inapoi fara cartonasul de la CAFP sau ANPA, nu mai tin exact minte cine semna fitzuica. m-am mirat atunci dar am zis asa o fi anul asta. ulterior, am aflat ca s-ar putea ca permisul meu sa nu fie valabil anul asta, lipsindu-i cartonasul minune.
Eugen, inteleg ca tu meri senin la Dunare cu carnetul verde? :) deloc nu bun.
confuzia intre carnetul de membru si permisul de pescuit au facut-o mai multi pescari. asta au facut si mai fac agevepesii, e amprenta lor inconfundabila. astia dau chitante si carnetul vizat si zice mereti pe apa. ce dreak fac cu permisele propriu-zise nu vreau sa ma gandesc.
am pus o poza cu permisul de pescuit de anul asta pe-aici pe undeva.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Mar 2007, 14:51

pityu,

iti multumesc mult pentru explicatii, insa de pedepsit penal tree pedepsiti aia care il elibereaza. nu este problema mea daca institutiile functioneaza fraudulos. eu asta spun. oamenii carora li s-au confiscat permisele au platit la o institutie, la care s-au dus de buna credinta. este totusi problema autoritatilor sa rezolve situatia, nu a celor care au luat plasa.
cam asa este de bun simt sa se puna problema, ce treaba am eu cu lupta dintre asociatii, nu-s membru activ pe nicaieri si platesc permis pt ca vreau sa pescuiesc legal. dar atat.

Scrie răspuns