Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 18:37

Luci scrie:
adiwolf scrie:
dar de ce nu sesizati parchetul si de anticonstitutionalitatea unor legi?
de ce nu va bateti cu aceeasi ardoare si pt permisul unic de pescuit luat de la coltul strazii?
cand Dady v-a semnalat in sedinte ca pe Olt se face o mare magarie prin acceptarea si legalizarea pescuitului comercial ce a-ti facut? l-ati ascultat frumos si a-ti trecut mai departe la ordinea de zi ca si cum acel aspect semnalat nu v-ar fi interesat( si chiar asa era) dar acuma cand ziceti de pescuit industrial pe ape de munte (sincer eu nu vad nicaieri unde se specifica asa ceva ,din postarile dumneavoastra) deja va doare si a-ti iesit la atac.
Misto,intradevar :cry:

Pentru neconstitutionalitate se sesizeaza curte constitutionala . Parchetul se sesizeaza in alte situatii (infractiuni).
Apropo! Cine a demascat protocoalele incheiate de AHPA, CNAFP si RNP?Vezi ca le gasesti pe pagina anterioara. Si sunt atacate de o luna si jumatate. Tu de ce nu sesizezi pe nimeni? Numai pe forum ai curajul opiniei?

PS Patrimoniul se constituie din proprietati, nu din concesiuni.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Ian 2007, 18:45

@Luci...sti care ii problema? m-am saturat de cei care promit ca o sa faca si o sa dreaga, daca urmaresti asa politica in general toti fac acelasi lucru, spun ca ei vor face tot numa ca sa ajunga ei acolo sus, odata ajunsi in varfu piramidei pot sa traga de la cei de jos in buzunaru lor... DE CE sa am incredere in noua Federatie, da-mi un singur motiv diferit de sloganu "suntem singurii care am avut curaj sa ne luptam cu ajvps sau cu mai nush ce", de ce sa nu cred ca nu au interese ascunse ??? oricum is prea multi bani in joc asta e un lucru sigur :!: poate e o chestie la mine sau nu stiu eu, dar cateva nume vehiculate pe acolo intre "nasii" federatiei nu suna asa frumos la urechea mea :evil:

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Ian 2007, 18:48

apsalba scrie:
PS Patrimoniul se constituie din proprietati, nu din concesiuni.
ok , ok, retrag cuvantul de patrimoniu.... Cui ii pasa ca e proprietate sau concesiune, ai prins idea , nu? :wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 18:51

Vorbeai ceva cu deturnari de bani. La ce te referi, sau ce vrei sa insinuezi?

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Ian 2007, 18:52

pikeman scrie:@Luci...sti care ii problema? m-am saturat de cei care promit ca o sa faca si o sa dreaga, daca urmaresti asa politica in general toti fac acelasi lucru, spun ca ei vor face tot numa ca sa ajunga ei acolo sus, odata ajunsi in varfu piramidei pot sa traga de la cei de jos in buzunaru lor... DE CE sa am incredere in noua Federatie, da-mi un singur motiv diferit de sloganu "suntem singurii care am avut curaj sa ne luptam cu ajvps sau cu mai nush ce", de ce sa nu cred ca nu au interese ascunse ??? oricum is prea multi bani in joc asta e un lucru sigur :!: poate e o chestie la mine sau nu stiu eu, dar cateva nume vehiculate pe acolo intre "nasii" federatiei nu suna asa frumos la urechea mea :evil:
is de acord cu tine, nu tre sa mananci tot ce zboara :lol:
Nu ii tin partea lui Popescu ( nu fac parte din Federatia lui si in plus l-am combatut in muuuulte chestii), insa omul are niste scapari dar a facut si niste lucruri bune. Dar eu m-am fript cu prea multi si prefer inainte de a manca sa bag la congelator si iaurtul, sa il stiu "safe" :wink:
Oricum ceva tot face... A mai facut cineva ce a facut el?...

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Ian 2007, 18:53

apsalba scrie:Vorbeai ceva cu deturnari de bani. La ce te referi, sau ce vrei sa insinuezi?
Da, se pot face multe deturnari, nu e greu. Dar am acuzat pe cineva??
Stiu cum se pot face, tocmai de aia sunt curios, daca cineva ar face, atunci i-as face publica manevra :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2007, 18:55

pikeman scrie:sti care ii problema? m-am saturat de cei care promit ca o sa faca si o sa dreaga, ...
Ok, si daca te-ai saturat ce te-ai hotarat sa faci? Sau preferi sa nu faci nimic? Nu te-ai saturat sa nu faci nimic si sa-i critici pe altii?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 18:58

Da, se pot face multe deturnari, nu e greu. Dar am acuzat pe cineva??
Stiu cum se pot face, tocmai de aia sunt curios, daca cineva ar face, atunci i-as face publica manevra :D[/quote]

Ar fi bine sa fi mai precis. Unii s-ar putea simti jigniti.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Ian 2007, 18:58

:lol: @Luci undeva cam pe aici incep problemele, la intrebarea "a mai facut cineva ca el" ca iar ne aruncam cu _ capul inainte ca a facut ala si inseamna ca e bun...ce sai faci , cine face primu are intaietate, ii ca aia "cina imparte, parte isi face" :roll:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 05 Ian 2007, 18:59

Luci scrie:
flydb scrie: Singurul lucru cu care nu sunt de acord este renuntarea la obligativitatea asocierii. Dar astea sunt vremurile si inteleg intr-o oarecare masura si de ce tin inca la acest lucru.
Adica tu vrei obligativitate? :shock:
Nu Luci, departe de mine acest gand. Ma gandeam totusi la faptul ca este mai important sa existe o federatie care sa reprezinte pescarii in lupta cu autoritatile. Si tu ai dreptate cand spui ca decizia se va lua prin vot in cadrul federatiei si nu conteaza neaparat parerea lui Popescu.

@ apsalba
Nu stiu daca am inteles bine? Ministerul a facut recurs la Curtea Suprema in cazul ordinului 231? Intelesesem ca hotararea Curtii de Apel Alba a ramas definitiva.

Scrie răspuns