Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Ian 2007, 17:29

APSALBA in concluzie ANAP nu respecta legea!!!
In concluzie de anul asta avem un gestionar ilegalo-legal al apelor de munte RNP.

misto manevra, lupta cu morile de vant

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 17:32

Luci,
Am spus-o si o repet. Intr-o adunare, parerile personale nu conteaza. Conteaza hotararea majoritatii. Si azi am mai spus-o intr-o postare. Statutele se fac si se modifica de adunarile generale, nu de un individ sau altul. Acolo este locul unde se decide, nu pe forumuri. Parerea mea despre asociere am formulat-o si explicat-o din punct de vedere practic. Nu este obligatorie si nici nu vreau sa o impun nimamui.
Cred ca am si eu dreptul, ca orice cetatean, sa am opinii personale.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 17:40

Luci a zis
misto manevra, lupta cu morile de vant.

Am solicitat si am obtinut o audienta la ministru agriculturii special pe aceasta tema. Voi cere Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa se pronunte prin exceptie, asupra aplicabilitatii art.II(1) din legea 113/2005, la recursul pe care MAPDR l-a facut la decizia CA privind anularea Ord. 231/2006. Sa nu creada ca vor avea liniste, ba mai mult, sa-si gaseasca avocati buni pentru ca dupa discutia cu ministrul, voi sesiza Parcetul pentru a constata abuzul in serviciu al celor implicati. Sper sa pricepa odata ca nu glumesc. M-am saturat sa tot umblu sa rezolv prin instante magariile diriguitorilor pescuitului autointitulati prietenii pescarilor.
Ce zici de pescuitul industrial pe apele de munte? Misto, nu?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Ian 2007, 18:01

apsalba scrie:Luci a zis

Am solicitat si am obtinut o audienta la ministru agriculturii special pe aceasta tema. Voi cere Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa se pronunte prin exceptie, asupra aplicabilitatii art.II(1) din legea 113/2005, la recursul pe care MAPDR l-a facut la decizia CA privind anularea Ord. 231/2006. Sa nu creada ca vor avea liniste, ba mai mult, sa-si gaseasca avocati buni pentru ca dupa discutia cu ministrul, voi sesiza Parcetul pentru a constata abuzul in serviciu al celor implicati. Sper sa pricepa odata ca nu glumesc. M-am saturat sa tot umblu sa rezolv prin instante magariile diriguitorilor pescuitului autointitulati prietenii pescarilor.
Ce zici de pescuitul industrial pe apele de munte?
Misto, nu?
dar de ce nu sesizati parchetul si de anticonstitutionalitatea unor legi?
de ce nu va bateti cu aceeasi ardoare si pt permisul unic de pescuit luat de la coltul strazii?
cand Dady v-a semnalat in sedinte ca pe Olt se face o mare magarie prin acceptarea si legalizarea pescuitului comercial ce a-ti facut? l-ati ascultat frumos si a-ti trecut mai departe la ordinea de zi ca si cum acel aspect semnalat nu v-ar fi interesat( si chiar asa era) dar acuma cand ziceti de pescuit industrial pe ape de munte (sincer eu nu vad nicaieri unde se specifica asa ceva ,din postarile dumneavoastra) deja va doare si a-ti iesit la atac.
Misto,intradevar :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 18:05

Te inseli. Notificarea facuta catre ANPA si CNAFP de catre federatia noastra, este depusa si inregistrata la ambele institutii si in urma ei s-au anulat autorizatiile de pescuit comercial. Daca vrei ti le postez sa vezi textul si numerele de inregistrare aplicate pe ele, de cele doua institutii.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Ian 2007, 18:05

apsalba scrie:Luci a zis

Ce zici de pescuitul industrial pe apele de munte? Misto, nu?
Chiar super nasol. Sa vezi ca ai izbandit ceva, sa ai satisfactia unui lucru facut drept si castigat si dupa putin timp iti calca munca in picioare. Asta e persiflare totala. Numai la noi se poate.
Fix lupta cu morile de vant!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 18:06

Nu dispera. Asta asteapta si baietii. Sa te plictisesti si sa renunti. La mine nu este cazul. Rezist la tavaleala si nu renunt usor.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Ian 2007, 18:07

apsalba scrie:Te inseli. Notificarea facuta catre ANPA si CNAFP de catre federatia noastra, este depusa si inregistrata la ambele institutii si in urma ei s-au anulat autorizatiile de pescuit comercial. Daca vrei ti le postez sa vezi textul si numerele de inregistrare aplicate pe ele, de cele doua institutii.
chiar va rog,daca se poate
daca se poate in original ar fi si mai bine,poate eventual pe email?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 18:08

OK. O sa le primesti probabil luni. Acum am inchis mustaria.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 05 Ian 2007, 18:25

adiwolf scrie:
dar de ce nu sesizati parchetul si de anticonstitutionalitatea unor legi?
de ce nu va bateti cu aceeasi ardoare si pt permisul unic de pescuit luat de la coltul strazii?
cand Dady v-a semnalat in sedinte ca pe Olt se face o mare magarie prin acceptarea si legalizarea pescuitului comercial ce a-ti facut? l-ati ascultat frumos si a-ti trecut mai departe la ordinea de zi ca si cum acel aspect semnalat nu v-ar fi interesat( si chiar asa era) dar acuma cand ziceti de pescuit industrial pe ape de munte (sincer eu nu vad nicaieri unde se specifica asa ceva ,din postarile dumneavoastra) deja va doare si a-ti iesit la atac.
Misto,intradevar :cry:

Salve Adi,

acu da-mi voie sa iti explic despre ce zicea Dady cu Oltul.
In primul rand acolo lumea s-a strans ca sa discute constituirea unei federatii din cea de la Alba si cea reprezentata de Tarus. In al doilea rand temele de discutie au fost strict despre rolul federatiei, ce tre sa faca ea. Dupa ce se va constitui si va avea un rol si putere juridica ea sigur va lua masuri ulterioare, dar intai sa se infiinteze.
Referitor la oltul pescuit industrial, e un caz particular ( ca multele altele in toata tara), nu iti spun de Mures, otravit la greu de combinatul de la Tg Mures. Faza cu oltul e un caz particular ce nu isi avea rostul si momentul atunci.E ca si cum eu m-as duce la intalnirea de infiintare a unei asociatii si sa cer sa se rezolve problema muresului sau a braconajului salbatic de pe somesuri. Nu avea de-a face una cu alta:). NU poti da amenda daca inca nu esti politai:)

Referitor la permisul unic, asta e parerea membrilor federatiei, ea trebuie sa propuna si sa discute in adunarea generala a federatiei. Omul nu vrea permis unic, e idea lui, insa nu un om hotaraste in federatie ce si cum, ci toti membrii. Deci la urmatoare constituire a adunarii fixati niste puncte de discutie si obiective. SI nu va apucati sa discutati despre mreana vanata de pe nu stiu ce rau ( aviz faza cu oltu ) ca altfel nu va rezolvati ideile. In primul rand tre sa stii ce ce vreti si ce asteptati de la Federatia cu pricina, macar, voi, membrii constitutivi.

Eu zic in felul urmator, in momentul in care Federatia va atinge niste obiective populare cum ar fi:
1. Permis valabil pe apele publice
2. Permis achizitionabil de la posta etc ( fara a exista un monopol de emitere)
3. Neobligativitatea asocierii ( acest lucru denota liberalism in atitudine si minte deschisa)
4.Sprijinul total catre membrii sai in dezvoltarea propriului patrimoniu ( de ex un rau luat in concesiune)
5. Apararea drepturilor pescarilor in orice situatie ( conflicte cu diverse organizatii ce le incalca drepturile, inclusiv reprezentantii statului)

Atunci ea va fi o adevarata asociatie pe care nu o poti acuza de meschinarii sau de a fi instrumentul a tot felul de marsavii gen a doua AGVPS, instrument de deturnat bani samd.

sanatate

Scrie răspuns