Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2007, 21:33

N-am primit.
mvasil@phys.ubbcluj.ro
Lui Florentin nu am cum sa i le dau. Nu-l cunosc.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 21:51

Erau multe jpg. Mie mi-a confirmat expeditia. o sa le trimit pe mai multe e- mailuri

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Ian 2007, 22:16

le-am fractionat si le-am trimis

pityu
veteran
veteran

permise pentru apele de munte la asociatiile nou-infiintate

Mesaj de pityu » 06 Ian 2007, 21:51

Sunt convins ca toti care scriu pe forumul de fata si in mod special pe topicurile de interes general, sunt pescari de caracter, care isi aloca o parte din timpul lor liber, pentru a face ceva spre binele tuturor. Este adevarat ca unii se pricep doar cu gura, dar sfatul meu este sa incercati sa faceti aceasta confruntare de idei sa fie pe cat posibil constructiva.
Nu va folosii nimanui sa-l daramam pe "x" sau pe "y".
Cred ca e clar pentru toata lumea ca monopolul agevepesist a distrus pescuitul, apele si pestii in Romania. Nu poate nimeni sa conteste faptul ca orice pescar si oricare asociatie intr-o societate libera si democratica trebuie sa aiba acces liber la resursele acvatice vii din bazinele naturale piscicole. Lupta noastra asa cum se reflecta ea acuma pe aceste topicuri, este o lupta oarba, fara orizont, totalmente haotica. Ceea ce ma doare cel mai mult este ca nu vrem sa pricepem nici in ruptul capului, ca acum mai mult ca niciodata ar fi nevoie de unirea tuturor fortelor pentru a putea invinge.
Scuzati-ma ca trag poate o concluzie pripita, dar dupa parerea mea toti cei care nu doresc sa iesim victoriosi din aceasta confruntare dintre nou si vechi, sunt conservatoristi si nu fac altceva decat sa le faca (voit sau nu) jocul murdar al celor care nu vor sa inteleaga (precum facea si "impuscatul") ca intr-o Europa unita nu va fi niciodata loc pentru monopol si dictaturi !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Ian 2007, 09:06

apsalba scrie:le-am fractionat si le-am trimis

D.le Popescu, te rog fa un fw. la toate documentele la

mariuslivadaru@rdslink.ro
prietenipescari@yahoo.com

apsalba a scris:
Veti lua, ca asociatie responsabila, vreo pozitie clara sau vreti explicatii de la unii sau altii? ...

dupa ce vom studia cu un jurist documentele, da.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Ian 2007, 12:29

Ti-am trimis documentele. Astept puncte de vedere.

pityu
veteran
veteran

Permise de pescuit in ape de munte la asociatiile nou-infiin

Mesaj de pityu » 11 Ian 2007, 12:57

Apsalba ! Maine 12.01.2007 mergem sa ridicam permisele si am intrebat inclusiv pe Dl. Insp piscicol Micoroi Dimitrie (care raspunde si de jud. Alba), cum stam cu ... valabilitatea lui. Mi-a raspuns clar si raspicat ca sunt valabile numai pe apele colinare si de ses din judet. Pentru ape de munte trebuie sa facem iarasi contract cu RNP Romsilva si ei stii bine ca nu ne vor da decat o apa sau doua, restul la ... ajevepesei. In cazul asta nu am realizat nimic, dar absolut nimic cu Hotararea Curtii de Apel Alba nr. 105/CA/2006, la fel si cu Adresa ANPA nr.7087/31.08.2006.
Ce ne facem !
-Pescari si asociatii din toata tara ! Ce ne facem ? Ne lasam calcati in picioare cu legea in mana sau intreprindem ceva ?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Ian 2007, 13:01

poi daca exista legea ne folosim de ea, si incazul in care va fi incalcata vom da in judecata ajvps pentru nerespectarea ei !!! - eu sunt oricum mai neconformist si pescuiesc pe unde ajung cu permis de brasov :lol: -momentan nu am avut belele

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Ian 2007, 13:37

Parerea mea e ca inspestorul cela nu citeste legea sau n-o intelege.
Abia astept sa imi dea o amenda si sa o contest si sa-i mai cer si daune!
Ati auzit in 2006 de vreo amenda data unui pescar cu permis? Eu nu. De ce oare?
Verbal se spun multe, dar cand e vorba de fapte ...

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 11 Ian 2007, 14:14

CNAFP, ANPA si RNP se prevaleaza de celebrele contracte care au fost postate de apsalba. Numai ca ei nu inteleg ca niste protocoale banale nu tin loc de lege.

Scrie răspuns