Noi nu (sau cel putin eu ) nu suntem detinatorii adevarului absolut si nici nu avem pregatirea necesara propunerii unei legi atat de importante din punctul nostru de vedere,dar am incercat aici prin discutii fie ele si contradictorii sa dam cateva solutii ,atat cat ne pricepem,problema este ca aceste lucruri propuse de unii dintre noi,pe dumneavoastra nu va avantajeaza.apsalba scrie:Astept de luni de zile sa vad si eu o propunere de lege din partea cuiva. Eu am facut una si am postat-o sa o vada toata lumea. Puneti si voi o alta propunere, sa vedem si noi cum priviti voi pescuitul. Vedeti ca dureaza mult pana ii dati o forma coerenta. Dar totusi, o mica incercare n-ar strica. Cine se propune? Astept doua saptamani. Dupa aceea scuzati-ma daca incep sa cred ca sunteti numai carcotasi. E usor sa demolezi un lucru fara sa pui nimic in loc.
Zici de federatie. Cum ti s-a parut la emisiunea lui Florentin cand Gigi Stefan a dat-o spre AGVPS?
Necesitatea unei federatii este de a crea un organism care sa reprezinte pescuitul in relatia cu statul.
Pentru ca tot sunteti pescari de rapitori;
Stiti ca avatul este specie protejata si ocrotita de lege si ca pescuitul lui este contraventie?Cititi legea mediului si directiva habitate.
Apsalba srl macar face ceva. Voi ce faceti in afara de dat din gura? Ceva concret, cat de mic.
Federatia (oricare ar fi ea,ar trebui sa mai astepte din punctul meu de vedere) trebuie infintata,atunci cand si celelate cluburi sau asociatii sunt infintate pe niste baze solide si legale si morale ,nu ca la CAP(sau AGVPS) cu japca si atunci nu s-ar mai pune problema legitimitatii sau a reprezentativitati.
Chestia cu avatul chiar nu o stiam.iar daca este adevarata(acuma ma apuc de sapat sa vedem ce si cum) mea culpa.
APS Alba SRL ?

uite ca pe asta nu o stiam,dar asa incep sa se explice mai multe lucruri.