apsalba scrie:
Ar fi dovada de opacitate daca nu se recunosc problemele grave ale pescuitului. Si daca credeti ca 2,3 oameni se pot inhama la rezolvarea lor, va inselati. Numai cu o strategie nationala se pot, cel putin aborda, nu rezolva. Mai mult ca oricand, asociatiile ca si componenta a societatii civile sunt obligate, in masura in care inteleg necesitatea acestui demers, sa participe la acest proces, intrucat statul si-a dat proba de capacitate.
dle apsalba
nu mi-ati raspuns de fapt la nici o intrebare, ... dar nu-i nimic nou in asta...
aici mai sus vorbiti de probleme grave ale pescuitului, ca probleme ale societatii, de strategii nationale, adica vorbe mari...in numele tuturor...nu numai al asociatiei dvs...
si despre rolul asociatiei in indeplinirea acestor vise generale... probabil asociatia dvs, si numai aceasta, nu-i asa ?...
vreti o lege personalizata asociatiei dvs, dupa nevoile dvs, chiar daca e stramba, care sa va dea ocazia sa va faceti mendrele in spatele acestor vorbe mari, fara sa tineti cont de ce vrea societatea de care vorbiti...
VA ASCUNDETI DUPA DEGET, dar ... se vede !
un lucru totusi ati reusit sa faceti:...daca mai la inceputul discutiei pescarii de pe acest site erau nelamuriti si mai aveau pareri diferite, dvs. i-ati adus la o parere comuna si anume ca:
PARETI A FI , laudaros, increzut, mincinos, alunecos, arogant, tupeist si fara prea multe scrupule in atingerea obiectivelor dvs personale ...
va rog sa observati: nu am afirmat ca sunteti ci doar ca pareti a fi...
poate ca in realitate nu sunteti asa, ... dar asa lasati impresia... si tare mi-as dori sa ma insel...
aceste vorbe nu se vor a fi o jignire , ... ci o constatare ...la nevoie pot fi ilustrate cu numeroase citate din invatatura dvs atat de pretioasa....
initial am fost chiar incantat de realizarile dvs, si tocmai pentru asta am incercat si eu sa intru intr-un dialog, sperand ca buna intentie va va duce mai departe, si veti sprijini pescarii de rand, de oriunde ar fi ei, din alba sau din restul tarii, (considerand ca va pricepeti mai bine ca noi la legi, doar ne-ati demonstrat-o)... dar dumneavoastra refuzati sistematic dialogul, facandu-l imposibil, ... oare la ce va foloseste ? ... nu ati fi avut de castigat mai mult altfel?...eu zic ca da... v-ati rezumat la a ne arata ca va pricepeti la afaceri... si ca asta vreti sa faceti de fapt... si nimic altceva, chiar daca pentru asta vedeti "necesar" sa ne incalcati noua celorlalti libertatile...
imi permit sa va mai citez odata:
apsalba scrie:
" Au inceput sa priceapa si pescarii pe unde"...
BATETI , ..., stimate si mult iubite conducator dle apsalba
in acest context, discutia devine inutila (pentru ca e surda si sterila), iar continuarea ei nu ar face decat sa va alimenteze singurul scop (pe care l-am inteles eu, desi altii l-au observat mult mai devreme), pentru care dvs v-ati antrenat intr-o asemenea discutie:
RECLAMA GRATUITA ... CU ORICE PRET
sau mai urmariti si altceva in discutie ?
uite eu recunosc... m-am bagat in discutie pentru ca sustin ideea obtinerii permisului de pescuit neconditionat de intrarea ca membru intr-o asociatie si
am urmarit sa incerc daca se poate sa conving si pe altii, eventual sa ajungem la o parere comuna in privinta asta, iar cei mai implicati in pescuit ca problema sociala, si mai destepti si mai pregatiti ca noi, simplii pescari sa sustina asta in numele nostru, cu gandul ca intentia lor este de a face ceva bun pentru marea masa a pescarilor...
nu am urmarit ... sa combat asociatiile pe care le consider un lucru bun si necesar, atata vreme cat nu vor sa ma tina legat ...
nu am urmarit ... sa intru in polemica gratuita cu dvs, si nici cu altcineva, ... si nici sa va jignesc, daca pe alocuri asa ati simtit
DAR DVS APSALBA ?
daca o sa constatati, (cu mare placere, banuiesc), ca nu va mai raspund la ce postati, sa nu va iluzionati ca am inceput sa fiu de acord cu ideile dvs actuale, ci doar ca ... am inceput sa ma plictisesc sa batem apa in piua degeaba ...
altfel devine insa treaba ... daca doriti cu adevarat sa imi schimbati parerea ... si ma convingeti ca m-am inselat in privinta dvs...