apsalba scrie:
1) Astept si acum macar un raspuns ca sunt un populist tampit si un dictator.
2) Stie cineva cat peste mai este pe domeniul public al statului?
3) A mai facut cineva bonitatea vreunui rau?
4) Exista vreun plan de management pe bazinele piscicole naturale din Romania?
5) Daca statul se dovedeste neputincios si neinteresat de ce se intampla cu bunul public, va rog dati o solutie la aceasta problema grava. Un raspuns pertinent, nu unul pasional.
banuiesc ca sunt unul dintre cei de la care ai vrea un raspuns, in baza controverselor pe care le-am avut... am numerotat intrebarile ca sa-ti raspund la ele asa cum tu nu ai facut-o la ale mele desi era mai simplu si am fi putut comunica mai bine:
1) ai inteles gresit:
- nu te-a facut nimeni dictator cu atat mai putin eu ... am incercat doar sa te fac sa intelegi care este riscul constructiei pe care vreti voi asociatiile sa o puneti in locul AGVPS, in conditiile in care va bazati aceasta constructie, pe o lege stramba si o sustineti cu tarie ... daca imi aduc bine aminte am zis : nu construiti un agvps cu fata umana ...ca riscati sa apara un despot luminat ...
in continuare sustin acest lucru , ... si nu e vorba numai de ceea ce ati putea deveni, chiar daca unii dintre voi au intentii bune ci si de cum ati putea fi perceputi ... si dupa parerile celorlalti de pe forum se pare ca am avut dreptate in aceasta privinta ... completez raspunsul de atunci pentru a fi mai clar si pentru tine: nu e nevoie sa fiti asa ... putem merge impreuna alaturi, aliati, dar bazandu-ne pe o lege corecta ...
-populism, ...mda ... din pacate ai folosit expresii populiste pe alocuri, probabil din lipsa de argumente la subiect sau atunci cand nu te foloseai de realizarile tale
- in privinta situatiei de pe aries, ... ai luat o atitudine corecta, care-ti face cinste si pentru care meriti respectul tuturor pescarilor inclusiv al meu ... asa cum am mai zis si altadata nu este asta singurul lucru bun pe care l-ai facut ... ai merite, ai realizari in folosul pescarilor si al pescuituluii iar acestea ti-au fost recunoscute de fiecare data la timpul potrivit si nimeni nu ti le poate ignora ... insa acestea nu le poti folosi de paravan in orice sustii, pentru ca sunt si lucruri in care nu ai dreptate ,... sa poti admite si situatii in care nu ai dreptate, atunci cand nu ai, ... e si asta o calitate umana ... de ce nu te folosesti de ea ?
2) nu stiu cat peste mai este pe domeniul pubic... probabil ca mult mai putin decat ar putea fi ... chiar ingrijorator de putin ... de aia si suntem de acord aici toti ca ceva trebuie facut inainte de a fi prea tarziu , dar faptul ca suntem toti inimosi nu inseamna si ca toti putem efectiv face ceva ... sunt unii care sunt mai ocupati cu greutatile vietii lor (varsta, saracie, neajunsuri, boli, somaj, etc) ... de ce sa-i fortam ?
3) nu stiu ... si cred ca ar fi util
4) nu cred, ... sau poate este dar dupa cat se pare este unul foarte prost si rau intentionat, care urmareste altceva decat conservarea bazinelor piscicole naturale din tara
5) intr-o astfel de situatie trebuie actionat pentru schimbarea verigilor statului de la varf, responsabile cu aceste probleme si care nu-si fac datoria ... orice forma de organizare s-ar creea la nivelele inferioare, daca se mentine putregaiul de la varf , situatia actuala nu se va schimba ... cu atat mai mult daca forma noua de organizare se face dupa modelul alteia mai vechi care a demonstrat ca nu functioneaza bine ... chiar daca are fata umana ...
vezi ? am fost sincer ... si zic eu ... la obiect
PS : acuma am vazut ... eu nu te-am facut niciodata tampit ... sper ca nu te-ai referit la mine ! (ma consider totusi suficient de educat in aceasta privinta)
al doilea PS:
apsalba eu nu vreau sa ma cert cu tine ... nici nu consider ca ne-am certat ... si zic ca e timpul sa iti treaca daca cumva esti suparat ...
prefer sa mergem alaturi ... sa luam ce-i bun de la tine , ce-i bun de la mine, ce-i bun de la ceilalti ... pana la urma poate iese o chestie faina