Inteleg ca asociatiile nou infiintate sunt pentru respectarea legii ... fapt laudabil daca ar dori respectarea legii in favoarea pescarului cotizant si nu cum le cade lor mai bine in lupta cu AGVPS. Insa nu stiu de ce toti (cu exceptia lui leba) parca pun pe primul loc lupta cu AGVPS.

Eu ca pescar achit ce este de achitat, iau chitantele si astept sa-mi vina permisul. Si pe parcursul acestei asteptari ... merg la pescuit. Nu comit nici o ilegalitate ... lucru pe care nu-l pot dovedi daca sunt prins la pescuit pe 2 ianuarie 2007 ... insa ulterior cind va veni permisul de pescuit pe el va scrie ca este valabil pe intreg anul 2007.
Ca va costa mai mult decit mi-a luat asociatia in prima faza (cind mi-a dat chitanta ca l-am platit) - nici o problema ma prinde si ma taxeaza cind vin sa-l ridic.
Chiar ieri mi s-a reprosat ca as fi "fan AJVPS" (de catre presedintele unei asociatii de pescari nou-infiintate).
Ei uite ca in acest caz as putea deveni ... pentru ca nu pot sa nu observ ca acesta problema AJVPS-ul a rezolvat-o in favoarea pescarului ... plus ca are suficienta credibilitate in fata politiei de frontiera ca o chitanta semnata si stampilata de ei (care atesta ca mi-am achitat permisul) sa-mi permita sa merg la pescuit pina se va tipari si permisul.