Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
E usor sa-i lasi pe altii sa-si cheltuie timpul si banii pentru a gasi solutii si pentru a face ca ele sa fie puse in aplicare?
Rezolvati-mi voi problemele, intre timp eu ii sustin financiar pe cei care va impiedica sa le rezolvati! Cam asta pare a fi mentalitatea.
Din fericire, cei ce vor sa faca ceva sunt tot mai multi si nu asteapta sa le faca altii treaba.
Rezolvati-mi voi problemele, intre timp eu ii sustin financiar pe cei care va impiedica sa le rezolvati! Cam asta pare a fi mentalitatea.
Din fericire, cei ce vor sa faca ceva sunt tot mai multi si nu asteapta sa le faca altii treaba.
APS Alba semneaza maine contractul pentru primul proiect admis la finantare de AFM, proiect ce se deruleaza pe anul 2007 in valoare de 2.56 miliarde lei vechi.
In sesiunea din februarie 2007 vom depune un nou proiect pe componenta refacere biodiversitate in valoare de peste 60 miliarde lei vechi.Proiectele sunt 90% nerambursabile.
Al doilea proiect va cuprinde:
- cartografierea cursurilor de apa
- studii de bonitate si ihtiologice
- amenajarea a peste 400 km de cursuri de rauri.
- popularea acestora cu peste 90 mii pastravi
- declararea zonelor amenajate ca arii protejate.
Avem sprijinul autoritatilor in finantarea acestor proiecte in baza Legii nr. 350/2005.
Sprijinim orice asociatie care are initiativa in acest sens.
In sesiunea din februarie 2007 vom depune un nou proiect pe componenta refacere biodiversitate in valoare de peste 60 miliarde lei vechi.Proiectele sunt 90% nerambursabile.
Al doilea proiect va cuprinde:
- cartografierea cursurilor de apa
- studii de bonitate si ihtiologice
- amenajarea a peste 400 km de cursuri de rauri.
- popularea acestora cu peste 90 mii pastravi
- declararea zonelor amenajate ca arii protejate.
Avem sprijinul autoritatilor in finantarea acestor proiecte in baza Legii nr. 350/2005.
Sprijinim orice asociatie care are initiativa in acest sens.
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Proiectul isi propune:
Ridicari topografice pentru proiectarea si executia a 4000 de cascade podite, simple si pinteni
Studiile de bonitare si rebonitare
Studii ihtiologice
Populare
Declararea ca arii protejate nu inseamna rezervatie, ci o supraveghere si monitorizare a cursurilor de apa si impunerea de norme de securitate de mediu foarte stricte pentru tot ce intra in contact cu ariile protejate declarate.
Pescuitul se va desfasura dupa regulamente elaborate de gestionarul de resurse acvatice vii.
Cam atat deocamdata, fiindca suntem in faza de eliberare certificat de urbanism si prin acesta se stabilesc criteriile investitiei.
Vezi Directiva Habitate a UE si Directiva Natura 2000.
Ridicari topografice pentru proiectarea si executia a 4000 de cascade podite, simple si pinteni
Studiile de bonitare si rebonitare
Studii ihtiologice
Populare
Declararea ca arii protejate nu inseamna rezervatie, ci o supraveghere si monitorizare a cursurilor de apa si impunerea de norme de securitate de mediu foarte stricte pentru tot ce intra in contact cu ariile protejate declarate.
Pescuitul se va desfasura dupa regulamente elaborate de gestionarul de resurse acvatice vii.
Cam atat deocamdata, fiindca suntem in faza de eliberare certificat de urbanism si prin acesta se stabilesc criteriile investitiei.
Vezi Directiva Habitate a UE si Directiva Natura 2000.
Da... foarte discutabila treaba asta cu "sa vedem ce fac altii, poate deocamdata nu fac decat sa ia banii" ... , dupa cum spunea Tudor la un moment dat, si ei au in Franta o asociatie (parca 1000 de asociati) dar vin cu bani de acasa ! ....de ce credeti ? .. pentru bani si-au facut asociatie ? sa mai castige ceva ? ... nu cred ! poate pentru acelasi motiv pentru care incercam si noi sa facem ceva ! .. alt ceva ... permisul va avea acelasi pret pe care noi il platim CNAFP-ului ! ... de ce ? nu pentru ca dorim sa face "business" cu asociatiile (este valabil pentru toate asoc. gen: PP, AXXI, P4E,etc cu exceptia AGVPS, fireste) ci pentru ca vedem ca este posibil sa schimbam ceva . Nu ne multumim doar cu ce ne ofera AGVPS-ul, aruncat ca la un caine care oricum nu are ce manca , ci actionam impotriva lui pentru ca ne-au furat destul si nu mai acceptam.
Suna manios, nu !
asa si este
setea placerii de a pescuii se transforma cateodata (atunci cand este pasiune) in setea pedepsirii celor vinovati de abuzuri si matrapazlacuri.
poate unii se mutumesc cu alternativa ce le convine cel mai mult " platesc dar supravietuiesc" .. este o sintagma pe care foarte multi o adopta atunci cand nu gasesc solutii sau sunt incerte . Ii inteleg asa cum ma inteleg si pe mine dar ma intreb: oare pot sa schimb si eu ceva ?
Suna manios, nu !
asa si este
setea placerii de a pescuii se transforma cateodata (atunci cand este pasiune) in setea pedepsirii celor vinovati de abuzuri si matrapazlacuri.
poate unii se mutumesc cu alternativa ce le convine cel mai mult " platesc dar supravietuiesc" .. este o sintagma pe care foarte multi o adopta atunci cand nu gasesc solutii sau sunt incerte . Ii inteleg asa cum ma inteleg si pe mine dar ma intreb: oare pot sa schimb si eu ceva ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Pentru circotasi:
Proiectul APS Alba admis la finantare este anuntat pw www.afm.ro
Proiectul APS Alba admis la finantare este anuntat pw www.afm.ro
Ioan zici ca ai fost acuzat ca ai fi "de-al AJVPS",pai chiar esti din moment ce esti membru AJVPS.Din cate vad pe tine te intereseaza strict sa-ti dea cineva permisul cat mai repede,oricine ar fi acela,orice statut ar avea,etc.Daca nu vrei sa te implici in nimic,vrei numai sa ai permisu' in buzunar,de ce te implici in discutiile dintre asociatii?Daca toti ramaneam la ideea ca sa avem permis,fara sa vedem ca ni se iau banii degeaba,fara sa vedem nici o populare,etc,am fi ramas membri AJVPS.Toti care ne-am implicat in asociatii am facut-o ptr noi toti si am preferat varianta aceasta celei in care nu-ti bati capul (si timpul) cu pescarilor.Varianta cea mai usoara este sa astepti sa-ti dea permisul si sa mergi la pescuit.Dar ia spune Nelu,daca peste cinci ani nu o sa mai fie peste pe Prut fiindca "Asociatiile de Pescuit Profesioniste" l-au plasuit pana la exterminarea pestelui?Ce o sa faci atunci,cine o sa-ti apere drepturile de pescar sportiv,Ajvps?Sau nu o sa mai mergi la pescuit si cu asta basta?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Permisul de pescuit in ape publice TREBUIE sa-l pot cumpara de la orice chiosc ... pentru ca e impotriva constitutiei, in vigoare in romania, sa ma oblige o lege cretina sa fiu asociat ca sa pot pescui ...
Daca doresc sa ma implic in ecologizarea cursurilor de apa sau in alte aspecte conexe pasiune mele (pescuitul) ma inscriu intr-o asociatie si particip la toate actiunile pe care asociatia le desfasoara.
Asta e varianta normala si corecta - nu varianta usoara.
Daca doresc sa ma implic in ecologizarea cursurilor de apa sau in alte aspecte conexe pasiune mele (pescuitul) ma inscriu intr-o asociatie si particip la toate actiunile pe care asociatia le desfasoara.
Asta e varianta normala si corecta - nu varianta usoara.
S'altare și bunăstare !
Si ce ti se pare normal si corect la noi?Ai cumva ape populate din banii care i-ai dat pe permis?Se respecta dimensiunile minime la pescuit,braconieri,etc?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!