Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise ptr ape de munte la asociatii nou infiintate
Sincer imi pare rau Leba ca trebuie sa te contrazic. Legea e lege si nu te joci cu ea dupa cum i se nazare la oricine. Asociatiile nu au dreptul sa elibereze chitante fara acoperire legala. Aia nu-i dovada ca ..."am auzit ca permisele vor avea acelasi pret". In lege nu exista expresii de genul "am auzit ca ..."
Exista prevederi clare care nu se discuta ci se executa ! Cu legea nu poti negocia. Stiu ca suferim cu totii de acest "balcanism", dar in curand acestea vor fi simple amintiri ale trecutului !
Nu am intentia nici pe departe sa te supar, crede-ma! Vreau doar sa nu cadeti in "pacat". Nu va luati dupa ... alde agevepesei, ca ei nu pasesc atata cate nereguli si abateri de la legislatie au facut. Numai ca atunci aveau pe "taticu" acolo sus. Acum insa ... gata. Ne aliniem la normele europene !
Exista prevederi clare care nu se discuta ci se executa ! Cu legea nu poti negocia. Stiu ca suferim cu totii de acest "balcanism", dar in curand acestea vor fi simple amintiri ale trecutului !
Nu am intentia nici pe departe sa te supar, crede-ma! Vreau doar sa nu cadeti in "pacat". Nu va luati dupa ... alde agevepesei, ca ei nu pasesc atata cate nereguli si abateri de la legislatie au facut. Numai ca atunci aveau pe "taticu" acolo sus. Acum insa ... gata. Ne aliniem la normele europene !
Sincer imi pare rau Leba ca trebuie sa te contrazic. Legea e lege si nu te joci cu ea dupa cum i se nazare la oricine. Asociatiile nu au dreptul sa elibereze chitante fara acoperire legala. Aia nu-i dovada ca ..."am auzit ca permisele vor avea acelasi pret". In lege nu exista expresii de genul "am auzit ca ..."
Sincer imi pare rau Leba ca trebuie sa te contrazic. Legea e lege si nu te joci cu ea dupa cum i se nazare la oricine. Asociatiile nu au dreptul sa elibereze chitante fara acoperire legala. Aia nu-i dovada ca ...am auzit ca permisele vor avea acelasi pret. In lege nu exista expresii de genul am auzit ca ...
Exista prevederi clare care nu se discuta ci se executa ! Cu legea nu poti negocia. Stiu ca suferim cu totii de acest balcanism, dar in curand acestea vor fi simple amintiri ale trecutului !
Nu am intentia nici pe departe sa te supar, crede-ma! Vreau doar sa nu cadeti in pacat. Nu va luati dupa ... alde agevepesei, ca ei nu pasesc atata cate nereguli si abateri de la legislatie au facut. Numai ca atunci aveau pe taticu acolo sus. Acum insa ... gata. Ne aliniem la normele europene !
Exista prevederi clare care nu se discuta ci se executa ! Cu legea nu poti negocia. Stiu ca suferim cu totii de acest balcanism, dar in curand acestea vor fi simple amintiri ale trecutului !
Nu am intentia nici pe departe sa te supar, crede-ma! Vreau doar sa nu cadeti in pacat. Nu va luati dupa ... alde agevepesei, ca ei nu pasesc atata cate nereguli si abateri de la legislatie au facut. Numai ca atunci aveau pe taticu acolo sus. Acum insa ... gata. Ne aliniem la normele europene !
ok, ok am inteles ca il contrazici
, ti-a dat ca nu l-ai trimis si l-ai mai bagat de 2 ori? 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
Re: Permise ptr ape de munte la asociatii nou infiintate
desi mi-ai zis-o de 3 ori tot nu m-ai convins.pityu scrie:Sincer imi pare rau Leba ca trebuie sa te contrazic. Legea e lege si nu te joci cu ea dupa cum i se nazare la oricine. Asociatiile nu au dreptul sa elibereze chitante fara acoperire legala. Aia nu-i dovada ca ...am auzit ca permisele vor avea acelasi pret. In lege nu exista expresii de genul am auzit ca ...

revin cu info proaspete dupa ce mai vorbesc cu cnafp.ul.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Pikeman si-a dat seama ca nu eu sunt de vina ci problemele tehnice . Intr-arevar mi-a dat eroare si am retrimis de inca doua ori, pana cand mi-a venit ideea sa verific. Asta e, vorba ardelenilor : Aatata bai sa fie !
@leba , eu zic ca pityu are dreptate , degeaba ai chitanta daca nu ai permisul, in acest caz e clar mergem amandoi la peste tu imi dai permisul mie, eu arat permisul si tu arati chitanta si suntem amandoi fericiti, daca tu te multumesti cu chitanta la cumparaturi si lasi marfa in cos las ca vin eu si o iau daca tot ai platito
chitanta nu face obligatoriu dovada platii permisului , ca ai un carnet vizat si un permis si nu iti mai trebuie chitanta e o treaba, dar altfel nu cred ca functioneaza

Always C&R
Decat sa tot vorbesti, mai bine citeste legea. Incep si eu sa inteleg ca e mai importanta decat toate vorbele!leba scrie: revin cu info proaspete dupa ce mai vorbesc cu cnafp.ul.
care lege, frate?MihaiV scrie:Decat sa tot vorbesti, mai bine citeste legea. Incep si eu sa inteleg ca e mai importanta decat toate vorbele!leba scrie: revin cu info proaspete dupa ce mai vorbesc cu cnafp.ul.
pike, nu merge asa, chitanta si permisul sunt nominale si teoretic sunt insotite de un act de identitate. deci nu sunt transmisibile.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team