Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Trimite poza la webmaster@rapitori.ro
Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate
As vrea sa vad si parerea unor sustinatori ai AJVPS referitor cele expuse. Ma refer in primul rand la "Pescuitorul", la "AJV_VL", "Oaie" etc. Mai sustineti valabilitatea contractelor incheiate cu RNP Romsilva ?
Mai sustineti ca aveti monopol absolut asupra tuturor bazinelor piscicole naturale (cele din contract) ?
Sa nu mai indrazniti sa-mi alungati pescarii de pe ape ca SPONSORI va fac (vorba lui Apsalba) !
Mai sustineti ca aveti monopol absolut asupra tuturor bazinelor piscicole naturale (cele din contract) ?
Sa nu mai indrazniti sa-mi alungati pescarii de pe ape ca SPONSORI va fac (vorba lui Apsalba) !
Apsalba ! Glumesti sau vorbesti serios ?
-
- utilizator nou
Apsalba ! Daca vorbesti serios referitor la partida de pescuit la pastrav in jud. Alba, propune-mi cateva locatii posibile, ca sa am timp sa le analizez putin, pana nu se inchide sezonul.
Care sunt conditiile pentru a putea pescui pe Aries in zona Arieseni de ex.? Am fost acum 4 ani acolo, dar nu am avut curajul sa incerc in baza permisului de ... jud. Hunedoara. Am mai fost in tinerete pe Valea Ampoiului, amonte de Com. Intregalde, dar e foarte mult de atunci.
Sper ca nu-ti cer prea mult !!
Care sunt conditiile pentru a putea pescui pe Aries in zona Arieseni de ex.? Am fost acum 4 ani acolo, dar nu am avut curajul sa incerc in baza permisului de ... jud. Hunedoara. Am mai fost in tinerete pe Valea Ampoiului, amonte de Com. Intregalde, dar e foarte mult de atunci.
Sper ca nu-ti cer prea mult !!