Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Aug 2006, 14:20

apsalba scrie:Din motive de concedii etapa de pescuit la musca se suspenda.

ANPA a dispus in urma solicitarii noastre anularea tuturor autorizatiilor de pescuit in apele de munte pentru toate AJVPS-urile din tara. Asteptam ca acestea sa intre in legalitate si in rind cu toate asociatiile.
FELICITARI !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

pityu
veteran
veteran

Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 28 Aug 2006, 23:04

Apsalba ! Pentru mine este clara calea pe care trebuie sa o urmam. Vom incerca sa fim cat mai activi in masura posibilitatilor noastre.
Cel mai mult si mai mult ma enerveaza starea de lancezeala a pescarilor din tara. Vad ca ei nu realizeaza momentul favorabil unei schimbari radicale in pescuitul romanesc si nu se misca deloc.
Cand aud ca sunt judete in care inca nu s-a infiintat nici o asociatie noua de pescari, imi vine sa ma urc pe pereti de ciuda.
Abia acum realizez ce mult a putut distruge comunismul constiinta umana. Sa ai tu posibilitatea sa faci ceva pentru hobbyul tau preferat, cu cheltuieli minime (daca se pune mana de la mana, nici nu costa asa de mult infiintarea unei noi asociatii) si sa nu vrei - asta nu pot sa inteleg in ruptul capului. Sa preferi sa ingrasi o hoarda de hoti dintr-o organizatie mamut numai pentru faptul ca .... "daca nici noile asociatii nu vor face nimic pentru pescari ? ! ? " Ce tampenie ?? Ce tampenie ? ....... !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Aug 2006, 14:36

postez adresa primita de la ANPA

Imagine

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 31 Aug 2006, 16:45

@ apsalba

Parca spuneai ca sentinta Curtii de Apel Alba a ramas definitiva si irevocabila. Din aceasta adresa nu rezulta acest lucru.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Sep 2006, 06:34

Sunt precizari intirziate ale ANPA la solicitarile noastre. Nu am primit citatie de recurs si am investit hotararea cu titlu irevocabila si definitiva. ANPA spune ca revine la o adresa prin care suspendase doar autorizatiile RNP nu si ale AJVPS-urilor

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 01 Sep 2006, 07:19

OK, este clar!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Sep 2006, 13:46

Pityu, pentru tine am postat adresa. Da-o la padurari si sa va dea banii inapoi.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Sep 2006, 13:52

Sau sa-i actionati in judecata , tinand cont ca raspund penal . Poate va dau banii inapoi multiplicati !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

pityu
veteran
veteran

Pro si contra AGVPS

Mesaj de pityu » 01 Sep 2006, 21:39

Apsalba ! Eu le voi cere banii inapoi, dar e vorba de o suma infima fata de ce bani trebuie sa le restituie la cei de la AGVPS. Noi nici macar un bazin piscicol intreg nu am avut de la ei ci numai jumatate, dar AGVPS-ul a avut toate apele din judet. In fine - eu ma bucur foarte mult si va felicit inca odata !
Noi succese !!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Sep 2006, 07:08

Citi bani da AJVPS, ca la Alba nu au platit de nu stiu citi ani si pescuiesc bine merci. Ai vazut vreo factura platita de ei? O sa ai o surpriza cit judetul Hunedoara de mare. Cere si tu la DS Hunedoara sa-ti arate o factura platita de AJVPS.

Scrie răspuns