Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate
A.P.S. Salmo-Carpatica Lupeni, str. Parangului, nr.4. Bl. D6. ap.15 cod postal 335600, jud. HD. tel.0722710927, e-mail : salmocarpatica@yahoo.com
Gigi Stefan, zis prietenul pescarilor, a incheiat pe sest un protocol cu RNP Romsilva, pentru delimitarea apelor de munte, si a limita accesul asociatiilor de pescari pe acest areal. Asociatia noastra a aflat de acest protocol de la reprezentantii RNP, si a notificat ANPA pentru anulare, intrucit acest protocol incalca hotararea Curtii de apel care a dus la anularea autorizatiilor RNP.
Care este reactia asociatiilor de pescari, fata de aceste abuzuri? Nu aveti nimic de spus? Va trebui APS Alba sa se ocupe din nou singura sa se respecte legea? Noi oricum o vom face.
Care este reactia asociatiilor de pescari, fata de aceste abuzuri? Nu aveti nimic de spus? Va trebui APS Alba sa se ocupe din nou singura sa se respecte legea? Noi oricum o vom face.
apsalba nu stiu sa existe asociatii de pescari puternice, cred, in toata tara ( in afara de a ta care se pare ca este foarte activa- lucru laudabil). Gigi Stefane cercetat ( si amendat) daca nu ma insel pentru eliberari abuzive de permise de pescuit la sturioni, mai face tot felul de manarii acum si cu RNP?
Face ca nu-l intreaba nimeni de sanatate. Dupa mine a devenit un o papusa cu care se joaca maharii din pescuit. Pacat de el. Sustinem puternic organizarea pescuitului la nivel national. Nu inteleg reticenta asociatiilor la inscriere in federatia pe care am infiintat-o. S-au inscris doar 6 asociatii. Mai asteptam. Ce nu stiu asociatiile este ca pot beneficia de fonduri imense din finantarile europene. Daca nu le solicita, le iau tot smecherii. Pacat.
Incredibil!
Romsilva nu vrea deloc sa renunte la ciolan. Ce fel de protocol legal poate incheia in acest moment ANPA cu RNP? Un protocol legal de dare in administrare catre Romsilva a apelor de munte nu se poate incheia decat daca se modifica actuala lege a pescuitului . Vad ca nu se mai stie nimic despre proiectul noii legi a pescuitului si se apropie sfarsitul anului. Mai mult ca sigur ca noul an ne va prinde pe vechea legislatie.
Romsilva nu vrea deloc sa renunte la ciolan. Ce fel de protocol legal poate incheia in acest moment ANPA cu RNP? Un protocol legal de dare in administrare catre Romsilva a apelor de munte nu se poate incheia decat daca se modifica actuala lege a pescuitului . Vad ca nu se mai stie nimic despre proiectul noii legi a pescuitului si se apropie sfarsitul anului. Mai mult ca sigur ca noul an ne va prinde pe vechea legislatie.
Intradevar acolo la varf se duce o lupta grea care va putea dura mult si bine, daca nu intervenim hotarat pana la nivelul Parlamentului. Noi suntem o asociatie mult prea mica pentru a putea conta in lupta aceasta, dar daca am fi uniti, multe "paraiase am putea forma un Rau adevarat" !!
Cred cu convingere ca primul pas trebuie sa fie NEAPARAT distrugerea MONSTRULUI a.g.v.p.s. Atat timp cat ei vor exista, intotdeauna vor fi "bagate strambe" la cel mai inalt nivel pentru a-i favoriza numai pe ei !
Nu ma poate clinti nimeni si nimic din convingerea asta, atata sunt de sigur !
Cred cu convingere ca primul pas trebuie sa fie NEAPARAT distrugerea MONSTRULUI a.g.v.p.s. Atat timp cat ei vor exista, intotdeauna vor fi "bagate strambe" la cel mai inalt nivel pentru a-i favoriza numai pe ei !
Nu ma poate clinti nimeni si nimic din convingerea asta, atata sunt de sigur !
Din pacate atat timp cat noile asociatii infiintate se lupta intre ele -vezi chestia cu federatiile - singurul care castiga este AGVPS!Si uitati-va numai cu ce oameni lucreaza ei! Asa ca eu zic sa sprijinim (cum om putea) initiativele APS Alba si ale altor asociatii noi pentru ca"Cine isi uita trecutul e obligat sa-l repete"
Oare am mai zis-o pe aia cu tara frumoasa...
Oare am mai zis-o pe aia cu tara frumoasa...

Zamfi ! Cele doua federatii nu se cearta. Problema e la asociatii intradevar. Nu vor sa priceapa ca trebuie sa se afilieze la o federatie, pentru ca asta inseamna organizare !
Ei (asociatiile) au impresia ca vor putea sa faca ceva fara sa fie unite intr-o federatie puternica si unica. Eu pun pariu ca cele doua federatii pana la urma vor ajunge la o intelegere si se vor unifica. Trebuie insa putina diplomatie ... si la capitolul acesta iarasi suntem deficitari.
Uitati-va in jur. Europa se unifica incet dar sigur. Vrand-nevrand va trebui sa calcam pe urmele statelor civilizate. Agevepeseii sunt niste naivi, chit ca se cred grozavi. Nici Ceausescu nu a crezut nici macar in ultima clipa ca i s-a terminat "benzina" !
Pana la urma tot vom invinge in fata lor, pentru ca asta e viitorul. Problema e ca la noi vad ca e nevoie de cate 25 de ani de munca de lamurire, intelegi ? Asta ma sperie pe mine si mi-e ciuda pe acei pescari slabi de inger carora si acum le este frica sa se asocieze si sa constituie cat mai multe noi asociatii. Numai cand vom fi cu adevarat multi vom putea invinge. Acum, putem numara asociatiile noi pe degetele de la o mana sau doua. Ia sa vezi cand vom fi 200 ce forta vom avea !!!!!
Ei (asociatiile) au impresia ca vor putea sa faca ceva fara sa fie unite intr-o federatie puternica si unica. Eu pun pariu ca cele doua federatii pana la urma vor ajunge la o intelegere si se vor unifica. Trebuie insa putina diplomatie ... si la capitolul acesta iarasi suntem deficitari.
Uitati-va in jur. Europa se unifica incet dar sigur. Vrand-nevrand va trebui sa calcam pe urmele statelor civilizate. Agevepeseii sunt niste naivi, chit ca se cred grozavi. Nici Ceausescu nu a crezut nici macar in ultima clipa ca i s-a terminat "benzina" !
Pana la urma tot vom invinge in fata lor, pentru ca asta e viitorul. Problema e ca la noi vad ca e nevoie de cate 25 de ani de munca de lamurire, intelegi ? Asta ma sperie pe mine si mi-e ciuda pe acei pescari slabi de inger carora si acum le este frica sa se asocieze si sa constituie cat mai multe noi asociatii. Numai cand vom fi cu adevarat multi vom putea invinge. Acum, putem numara asociatiile noi pe degetele de la o mana sau doua. Ia sa vezi cand vom fi 200 ce forta vom avea !!!!!
Vreau sa va spun ca procesul de desfiintare a AGVPS a inceput. La termenul din 13.11.2006 AGVPS a cerut amanare pentru a-si angaja aparator. Am cerut guvernului sa anuleze HG 259/2001, privind utilitatea publica a AGVPS. Se va face prin instanta. Termen 8.12.2006. Am cerut desfiintarea AJVPS Alba Al treilea termen si ultimul 29.11.2006.
Nimeni nu te scapa de hoti daca nu te scapi singur. Sunt in posesia tuturor Hotararilor judecatoresti de infiintare a tuturor AJVPS-urilor din tara. Toate, dar absolut toate s-au infiintat ilegal. Este unul din marile tunuri care s-au dat dupa Revolutie prin care s-a insusit fara plata patrimoniu public de mii de miliarde de lai.
Daca doriti binele pescuitului si eliminarea acestui cancer numit AGVPS, va punem la dispozitie documente si asistenta juridica gratuit. Ramane sa o faceti fiecare in judetul lui. Succes.
Nimeni nu te scapa de hoti daca nu te scapi singur. Sunt in posesia tuturor Hotararilor judecatoresti de infiintare a tuturor AJVPS-urilor din tara. Toate, dar absolut toate s-au infiintat ilegal. Este unul din marile tunuri care s-au dat dupa Revolutie prin care s-a insusit fara plata patrimoniu public de mii de miliarde de lai.
Daca doriti binele pescuitului si eliminarea acestui cancer numit AGVPS, va punem la dispozitie documente si asistenta juridica gratuit. Ramane sa o faceti fiecare in judetul lui. Succes.
Re: Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Ei, sa nu exageram, Pityu! Totusi, suntem o asociatie mica si am facut 5 concursuri si doua ecologizari in 2006. Chiar sa zici ca nu putem face nimic?pityu scrie: Ei (asociatiile) au impresia ca vor putea sa faca ceva fara sa fie unite intr-o federatie puternica si unica.
Normal ca la un moment dat ne vom uni cu alte asociatiii intr-o federatie. Azi? Maine? Sa vedem!