Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 07 Dec 2006, 18:12

dar acest protocol nu e impotriva legii????

pityu
veteran
veteran

Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 07 Dec 2006, 23:20

Din pacate asociatii noi sunt destul de putine si dintre acestea prea putini se intereseaza de soarta pescuitului. Vor sa le pice totul pe tava.
Daca nu e asa, rog sa fiu contrazis !
Apsalba ! Voi ati rezolvat permisele pe 2007 ?

Tavi
veteran
veteran

Re: Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de Tavi » 07 Dec 2006, 23:28

pityu scrie:Voi ati rezolvat permisele pe 2007 ?
De ceva vreme doream sa pun intrebarea asta.
Noi cu cine votam la anu?

pityu
veteran
veteran

Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 07 Dec 2006, 23:45

Noi am notificat in repetate randuri la CNAFP intentia de prelungire a contractului si am solicitat noile permise pe 2007 la care nu numai ca nu am primit nici un raspuns dar ... culmea !!! am primit o notificare din partea lor in care suntem avertizati ca nu ne-am anuntat intentia de prelungire a contractului. Bineanteles ca eu am dovada (fax si confirmare de primire) si in plus l-am sunat personal pe Domnul Director Theodor Naluca. Acesta a avut un raspuns evaziv de genul : "inca nu s-a tinut sedinta Consiliului de Conducere, in care se va discuta reinnoirea contractelor si nu stie nimic despre stadiul in care se afla tiparirea noilor permise pe 2007.
Sunt ingrijorat si tare-mi miroase a tragere de timp cu un anume scop.
De aceea v-am intrebat, care ce stiti despre acest lucru. Haideti sa pistonam problema ! Sunati si voi la CNAFP !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Dec 2006, 07:59

Am fost luni sa prelungesc contractul si sa ridic permisele. Permisele nu sunt inca tiparite si contractul nu il semnam in forma actuala. Asteptam raspunsul la notificarea pe care am facut-o in vederea anularii protocolului cu RNP si vom actiona ca atare.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 08 Dec 2006, 08:27

@ apsalba

Dar care este continutul acestui protocol? Il puteti posta sa-l vedem si noi ? Pana nu-l vad eu nu pot sa ma pronunt daca este de bine sau de rau. Eu ma gandesc ca , prin acest protocol, se face delegarea de gestiune de la CNAFP la Romsilva pentru apele de munte. Si aici se poate pune intrebarea daca si apele de munte pastorite de ani buni de AGVPS fac obiectul acestui protocol? In tot cazul atata vreme cat legea 113 si ordinele 1113 si 1114 sunt in vigoare RNP nu are dreptul sa emita permise de pescuit proprii din moment ce, in cele doua ordine, este scris negru pe alb ca CNAFP emite permisele de pescuit sportiv.
Deci, daca aveti protocolul ar fi bine sa-l vedem si noi.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 08 Dec 2006, 10:28

Si voi credeti ca Romsilva va renunta la os ? Gasesc ei ceva sa na puna bete-n roata .

pityu
veteran
veteran

Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 08 Dec 2006, 23:13

Fac apel catre asociatiile nou-infiintate !
Bombardati CNAFP-ul cu urgentarea permiselor pe 2007 ! Sunt pescari care vor sa pescuiasca imediat dupa intrarea in noul an si permisele trebuiau sa fie primite.
Daca Dansii vad ca noi tacem, nu se vor sfii sa traga de timp si pe sustache sa elibereze permisele ptr. nesimtitii de agvps-sti ca grosul pescarilor sa ia permisele de la ei din nou !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 08 Dec 2006, 23:58

poi da , ca ei zic "va lasam sa pescuiti cu ala vechi pana vin permisele", la un momendat cica mergea pana in martie cu permisu de anu recut, si vine 1 si te intreaba pe tine asociatie nou infiintata, "apoi daca nai permis io nu vin la tine sal fac, ce le zic la ajvps cand vin in control?" , eliberati hartii ca daca nu dau drumu la permise nici ei no sa aibe stai linistit, in ultimii ani au venit oricum prin februarie martie cel putin la noi, deci nu cred cai asa intentionat, numa sa nu incerce sa va linsheze si sa le scoata ei pe piata inaintea voastra :?

Leba
veteran
veteran

Re: Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de Leba » 09 Dec 2006, 08:16

pityu scrie:Fac apel catre asociatiile nou-infiintate !
Bombardati CNAFP-ul cu urgentarea permiselor pe 2007 ! Sunt pescari care vor sa pescuiasca imediat dupa intrarea in noul an si permisele trebuiau sa fie primite.
Daca Dansii vad ca noi tacem, nu se vor sfii sa traga de timp si pe sustache sa elibereze permisele ptr. nesimtitii de agvps-sti ca grosul pescarilor sa ia permisele de la ei din nou !

pityu, in principiu pescarul poate dovedi cu chitanta ca permisul este achitat la un eventual control. nu sunt sigur ca e legal dar daca merge la ajvpsei nu vad de ce n-ar merge si la alte asociatii. :!:
se scrie pe spate "permisul este la vizat", o stampila si gata.
luni ma intalnesc cu reprezentantul companiei si daca sunt noutati revin.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns