Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ adrian ionascu
Stii care e problema. Eu vreau sa ma duc la munte si sa pescuiesc linistit si nu sa ma cert cu omul verde. D.p.d.v. legal situatia este mult mai complicata decat pare la prima vedere. Daca autorizatiile de pescuit pe care RNP Romsilva le-a primit de la ANPA sunt suspendate sau anulate inseama ca, cel putin teoretic, in momentul de fata nu se mai poate pescui legal pe apele de munte. Pentru ca problema sa fie rezolvata ar trebui ca ANPA sa dea autorizatii de pescuit asociatiilor de pescari pentru apele de munte date libere la pescuit in acest sezon. De ce nu face acest lucru nu stiu si nu inteleg. Sa dea Dumnezeu ca , macar de la anul sa se lamureasca lucrurile.
Stii care e problema. Eu vreau sa ma duc la munte si sa pescuiesc linistit si nu sa ma cert cu omul verde. D.p.d.v. legal situatia este mult mai complicata decat pare la prima vedere. Daca autorizatiile de pescuit pe care RNP Romsilva le-a primit de la ANPA sunt suspendate sau anulate inseama ca, cel putin teoretic, in momentul de fata nu se mai poate pescui legal pe apele de munte. Pentru ca problema sa fie rezolvata ar trebui ca ANPA sa dea autorizatii de pescuit asociatiilor de pescari pentru apele de munte date libere la pescuit in acest sezon. De ce nu face acest lucru nu stiu si nu inteleg. Sa dea Dumnezeu ca , macar de la anul sa se lamureasca lucrurile.
-
- senior
din pacate au de suferit cei care au cumparat un permis anual. ceilalti in schimb pot pescui fara o taxare suplimentara.Sorin scrie:Stii ce se intampla ?
din toata chestia asta tot pescarul are de suferit ....du-te acu cu jalba-n prohab sa-ti recuperezi banii de pe te miri unde , si sa scoti un nou permis de pe cine stie unde ....nu stiu , mi se pare o mare bataie de joc de care nu da socoteala nimeni
ajungi in felu asta sa crezi ca cel mai bun ''permis'' ar fi o bata mare de base ball cu care sa-i altoiesti pe eventualii controlori de sa le mearga fulgii .
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
Sorin, Iti dau un sfat. Fa-le o pligere penala pentru inselaciune si cu daunele luate pescuiesti pina la adinci batrinete. RNP da dovada de nesimtire si de aroganta gen Nastase. Nu glumesc cind spun ca cineva de la RNP va face puscarie. Cel putin pentru noi, in urma plingerilor penale pe care le-am facut, RNP va deveni cel mai important "sponsor" dupa achitarea daunelor. Trebuie sa-i faca cineva sa priceapa ca legea se aplica, nu se discuta.
Permise de pescuit in ape de munte la asociatiile nou-infiin
Apsalba ! Sa inteleg ca putem pescui in orice apa de munte doar pe baza permisului eliberat de CNAFP ?
Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate
Multumesc Apsalba !
O intrebare ! La voi in judet AGVPS-ul s-a predat asa usor ?
Nu va ameninta membrii, nu-i urmaresc pe ape sa-i determine sa-si "vizeze" permisul la ei ? Te intreb pentru ca la noi e o adevarata vanatoare de ... membrii ai altor asociatii. Contesta valabilitatea permiselor eliberate de CNAFP, chit ca si ale lor sunt la fel.
O intrebare ! La voi in judet AGVPS-ul s-a predat asa usor ?
Nu va ameninta membrii, nu-i urmaresc pe ape sa-i determine sa-si "vizeze" permisul la ei ? Te intreb pentru ca la noi e o adevarata vanatoare de ... membrii ai altor asociatii. Contesta valabilitatea permiselor eliberate de CNAFP, chit ca si ale lor sunt la fel.
Noi nu suntem asa de slabi de inger. Mai mult prin ceea ce facem am convins pescarii ca suntem o asociatie serioasa si in proportie de peste 80% au trecut la noi. Pentru anul viitor suntem convinsi ca nu vor mai avea pescari si se pare ca nici vinatori. Amenintarile le fac din disperare fiindca nu au invatat ce inseamna competitia si nici pescuitul si pescarii nu-i intereseaza. Sunt o organizatie de tip comunist care va dispare de la sine. Astfel de tipuri de organizatie nu pot rezista intr-un sistem sanatos.