Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Aug 2006, 15:17

Faceti observatiile in scris, pentru a sustine un punct de vedere coerent in data cind se vor discuta modificarile legii.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 02 Aug 2006, 11:33

ptr. apsalba
Ieri, 1 august 2006, niciun paznic de vanatoare si pescuit, angajat al Romsilva Valcea, nu avea habar despre hotararea judecatoreasca ce a suspendat Ordinul 231 cu punctele aferente. Lui Gyorg si lui Ovidiu 14 li s-au taiat chitante pentru a pescui in lacul Bradisor vineri, saptamana trecuta.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Aug 2006, 12:52

Daca RNP continua sa taie chitante o face pe riscul ei. MAPDR a primit, hotararea , a semnat de primire si trebuie sa o puna in aplicare. Padurarii stiu de ea, dar fac pe prostii.
De ce nu le cereti sa va sanctioneze pentru pescuit ilegal? O sa aveti o surpriza placuta, fiindca nu au drept de sanctionare si nu stiu ce sa faca.Incercati.

pityu
veteran
veteran

Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 03 Aug 2006, 22:07

Sunt curios daca si dupa votarea noii Legi a Pescuitului se va mentine valabilitatea contractului dintre AGVPS si RNP Romsilva (ala valabil pana in 2011). Daca asa va fi, eu plec din tara definitiv !

csabax
utilizator nou
utilizator nou

Baja

Mesaj de csabax » 03 Aug 2006, 22:43

Szia Pityu!
A Dunán nem csak a deltában, hanem Bajánál is érdemes horgászni.
Üdv: csabax

pityu
veteran
veteran

Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 03 Aug 2006, 23:16

Figura mai esti Csabax ! Daca tot ai intrat pe forum de ce nu scrii pe romaneste, sa inteleaga tot romanu', ca doar inca mai stii. N-as vrea sa se creada ca avem ceva de ascuns.

csabax
utilizator nou
utilizator nou

Re: Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de csabax » 03 Aug 2006, 23:22

pityu scrie:Figura mai esti Csabax ! Daca tot ai intrat pe forum de ce nu scrii pe romaneste, sa inteleaga tot romanu', ca doar inca mai stii. N-as vrea sa se creada ca avem ceva de ascuns.
Bine. Am inteles. :D :D

pityu
veteran
veteran

Permise ptr.ape de munte la asociatii nou-infiintate

Mesaj de pityu » 04 Aug 2006, 23:54

Apsalba a scris : ..."Daca te referi la apele de munte, noi avem in contract toate bazinele naturale din judetul Alba, fara a fi nominalizate, pe motiv ca CNAFP si ANPA nu aveau la data respectiva baza de date cu ele. Nefiind specificate, te duci la art. 3 din legea 192 si vezi ce inseamna bazine piscicole naturale, cu referire speciala la lit.c din articol. Ce vrei mai mult? "
Stii ce vreau mai mult ? Sa-ti spun ca am platit cu totii aceeasi suma pentru permisele eliberate de CNAFP si contractele noastre nu difera in continut cu nimic. Poate doar cu datele de identificare ale asociatiilor diferite, in rest sunt complet identice.
Asa ca te rog nu ne trimite tu pe noi sa facem alte contracte pentru apele de munte, ca daca permisele voastre sunt valabile, aceleasi permise le avem si noi. Altele nu exista !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Aug 2006, 16:37

Si atunci de ce platesti bani la RNP? Daca citeai legea cu atentie, nu te mai luai dupa povestile RNP, CNAFP, ANPA, care desi cunosc legea, au vrut sa o scalde cum vor ei. De ce a trebuit sa le dam noi peste bot ca sa aplice legea?

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 06 Aug 2006, 20:33

Atunci cu cine trebuie sa fac contract pentru concesionare daca pana acuma s-a facut co Romsilva ? Cui platesc ca sa pot pescui normal fara sa stau sa ma uit cand vine cineva de la RNP sa-mi dea bon de zi ? Cum sa-i explic padurarului ca legea este modificata daca locuieste la un canton si nu are nici macar lumina in casa ? Vine cu pusca beat si ai vazut ce se intampla ? Mai am de crescut copii si nu e bine sa te pui cu ei . Spune ce sa fac :oops:

Scrie răspuns