Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
astept si eu pe ovidiu14@hotmail.com
merci
merci
- Stefan Tudose
- Moderator
stefangler@yahoo.com ,
multumesc.
multumesc.
multumesc
voi merge cu asa ceva in buzunar la peste acolo unde acum 2 saptamani directia silvica valcea mi-a taiat factura si autorizatie de pescuit prin ocolul silvic voineasa
in data de 28.07.2006 desi dupa cum rezulta din tot ce spui apsalba si ce reiese din documente nu mai aveau voie
detin inca factura nr 7007660 din 28.07.2006 si autorizatia de pescuit seria RNP nr 023825 din aceeasi data facute de dl Print(z)ipu Constantin
si s-ar putea sa nu ma rezum la atat ...
voi merge cu asa ceva in buzunar la peste acolo unde acum 2 saptamani directia silvica valcea mi-a taiat factura si autorizatie de pescuit prin ocolul silvic voineasa
in data de 28.07.2006 desi dupa cum rezulta din tot ce spui apsalba si ce reiese din documente nu mai aveau voie
detin inca factura nr 7007660 din 28.07.2006 si autorizatia de pescuit seria RNP nr 023825 din aceeasi data facute de dl Print(z)ipu Constantin
si s-ar putea sa nu ma rezum la atat ...
Fa-le plingere penala pentu:
- inselaciune
-deturnare de fonduri
-substituire de calitati oficiale
-abuz in serviciu
Poti sa-ti faci si tu un concediu pe Coasta de Azur. Nu glumesc.
Pentru reciprocitate da-ne pe e-mail factura si autorizatia si ca bonus ne ocupam noi mai departe. Repet, RNP va deveni cel mai important sponsor al pescarilor prin abuzurile pe care le fac. Punem pariu?
- inselaciune
-deturnare de fonduri
-substituire de calitati oficiale
-abuz in serviciu
Poti sa-ti faci si tu un concediu pe Coasta de Azur. Nu glumesc.
Pentru reciprocitate da-ne pe e-mail factura si autorizatia si ca bonus ne ocupam noi mai departe. Repet, RNP va deveni cel mai important sponsor al pescarilor prin abuzurile pe care le fac. Punem pariu?
Adresa merita pusa pe site la "legislatie" ca s-o putem accesa totiapsalba scrie:Ti-am pus pe e-mail adresa ANPA catre RNP si anexa cu DS judetene si nr. de autorizatii suspendate. Dai print la inprimanta si gata . Vezi ca sunt 2 pagini.
Sunt curios daca-si recupereaza cineva banii pe permise (anuale