purtatorului de cuvant ANPA te adresezi nu pe forum ci oficial la Agentie. pe forum nu sunt purtator de cuvant si nu angajez Agentia. daca pana acum n-ai inteles asta acum ar trebui sa-ti fie clar.danubiu scrie:Credeam ca m-am adresat purtatorului de cuvint de la ANPA si nu persoanei fizice Adrian Ionascu! Care este problema daca am postat in numele prietenilor care nu mai suporta nelegiuirile vremurilor influentate de cei in care am crezut dar care ne-au tradat.
Cum poti sa repeti gresala de a sustine ca RNP nu poate face paza fondurilor de pescuit?
Te rog reciteste ce am scris in ultimele interventii si combate cu argumente si articole de lege
Despre Baneasa las-o ca macane.
in numele prietenilor tai m-ai gasit pe mine tap ispasitor pentru situatia din pescuitul sportiv?
referitor la RNP vad ca discutia cu tine se prelungeste inutil. retine un lucru: in momentul de fata padurarii de la RNP nu au drept de control si sanctionare, pentru ca nu se face referire la ei in legea pescuitului. daca o sa studiezi art. 63 indice 1 o sa observi ca nu este specificat personalul Romsilva printre cei care au drept de constatare si aplicare de sanctiuni, in schimb apare ARBDD-ul. si nu exista (inca) nici un ordin de ministru care sa-i abiliteze in acest sens.
poate ti se pare ciudat si anormal, dar asta e realitatea.
daca un padurar de la RNP te amendeaza pentru ca pescuiesti pe apele de munte fara permis poti sa-i faci dosar penal pentru depasirea atributiilor oficiale.
dupa cum au spus si cei de la APS Alba e destul de greu sa gasesti vreo referire la RNP in legea pescuitului. iar chestia asta nu este deloc intamplatoare.