PERMISE PESCUIT - 2015
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: PERMISE PESCUIT - 2015
Salut,
Eu unu anul acesta o sa imi fac permisul la AJVPS Bacau deoarece in ultimii ani sunt singurii pe care i-am vazut la controale pe lacurile din Bacau in special Sascut si singurii pe care i-am vazut ca scot plase de la braconieri. Acum..nu zic ca sunt perfecti...dar daca prin contributia mea ii ajut sa faca controale de ce sa nu o fac.
In ultimii cred 5 ani am avut permisul la CRE Bacau...dar nu stiu ce s-a intamplat cu ei...in ultimii ani nu i-am mai vazut activi pe lacuri.
Eu unu anul acesta o sa imi fac permisul la AJVPS Bacau deoarece in ultimii ani sunt singurii pe care i-am vazut la controale pe lacurile din Bacau in special Sascut si singurii pe care i-am vazut ca scot plase de la braconieri. Acum..nu zic ca sunt perfecti...dar daca prin contributia mea ii ajut sa faca controale de ce sa nu o fac.
In ultimii cred 5 ani am avut permisul la CRE Bacau...dar nu stiu ce s-a intamplat cu ei...in ultimii ani nu i-am mai vazut activi pe lacuri.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- utilizator nou
E ca si cind AJVPS ul n-ar recunoaste ca e in Romania. ANPA chiar daca nu e simpatica e o autoritate a statului, AJVPS ul trebuie sa respecte legea. Chiar daca ai dreptate,ti-e scirba sa ai confilicte de genul asta pe apa cin esti acolo tocmai sa te relaxezi. Sunt sigur ca nu va mai continua mult situatia asta si cel mai imprtant ar fi sa plateasca pentru raul facut.
@boistean imi poti da un msg cu niste date de contact ??
Mersi.
Mersi.
Mai este valabil permisul eliberat in 2013 ala plastifiat?Se pune viza pe el dupa ce platesc taxa la trezorerie+timbru fiscal de 2 lei ?
permisul e valabil. vizele (+timbrele) se pun pe chitanta de la Trezorerie (dovada de plata), din cate stiu.speedo scrie:Mai este valabil permisul eliberat in 2013 ala plastifiat?Se pune viza pe el dupa ce platesc taxa la trezorerie+timbru fiscal de 2 lei ?
Stie cineva daca s-au tiparit cardurile ANPA pe 2015? SI-a ridicat careva permisul?
Vremurile frumoase au trecut ...
Am dus actele si am stampilat chitanta acum o saptamana. Doamna de acolo mi-a spus sa revin cu telefon peste o luna si jumatate pentru a intreba de carton. Asta ar insemna inceputul lunii mai.
Ufffff, naspa situatie, eu am depus actele pe la inceputul lunii martie si mi s-au dat 2 termene: 3 saptamani sau 2 luni, cum suntem in Romanica in 3-4 luni probabil le avem.rainman scrie:Am dus actele si am stampilat chitanta acum o saptamana. Doamna de acolo mi-a spus sa revin cu telefon peste o luna si jumatate pentru a intreba de carton. Asta ar insemna inceputul lunii mai.
Da, aveti dreptate suntem in Romanica, dar stiti de ce?
Permisele plasticate se elibereaza din 2012, voi le faceci anul acesta, nu?.
Concluzie , ori in anii 2012,2013,2014 nu ati avut permis, ori va pacalit vreo unu ca popetele si ati pescuit numai cu chitanta, iar cel care va pacalit nu a varst la trezorerie 30 lei si nu a trimis datele la ANPA pentru permis plastifiat. Din doua una, ori,sau!!!
Permisele plasticate se elibereaza din 2012, voi le faceci anul acesta, nu?.
Concluzie , ori in anii 2012,2013,2014 nu ati avut permis, ori va pacalit vreo unu ca popetele si ati pescuit numai cu chitanta, iar cel care va pacalit nu a varst la trezorerie 30 lei si nu a trimis datele la ANPA pentru permis plastifiat. Din doua una, ori,sau!!!
Eu unul nu prea sunt de acord sa dau bani astia ... pentru ce? ca sa poata sa "pescuiasca" unii la curent si la plase? atat timp cat nu se face nimic sa avem si noi o balta doua unde sa putem pescui linistiti banii dati la anpa sunt aruncati in vant ... pana acum am avut permis doar pentru delta, ultimii 3 ani daca nu ma insel ... cu pescuitul am cochetat cand eram pustan, multe zile petrecute pe malul neajlovului iar in ultimii 3 ani am inceput sa ma reactivez ... anul asta am zis sa fiu si eu "civilizat" si sa fiu "legal"... cu asociatii nu am cochetat pana acum ...