PERMISE PESCUIT - 2015
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
PERMISE PESCUIT - 2015
Stie cineva care sunt conditiile de obtinere a permisului de pescuit recreativ/sportiv in 2015 si de catre cine vor fi eliberate acestea ? 

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Re: PERMISE PESCUIT - 2015
confirm, aceeasi stampila pe/langa timbrul de 2 lei aplicat pe documentul de plata la trezorerie a celor 30 lei, precum si formularea vizat pt 2015 permis seria....
- johnnybravo
- Moderator
deocamdata doar via trezorerie-anpa, asociatiile sunt in stand-by cca doua saptamani, cel putin asa mi s-a zis...acu' am de umblat 

pentru ca probabil e un subiect de interes adiacent, precizez ca am solicitat ieri prin email aviz PG pentru Tulcea, Giurgiu, Calarasi. L-am primit deja de la Tulcea.
...corect , inca o dovada ca se elibereaza permise 2015
...banuiesc ca fara permis nu primesti PG
...banuiesc ca fara permis nu primesti PG

povestea e destul de nuantata, m-am lovit de subiect acum fix 1 an, cand platisem taxa anpa dar nu avea plastic. Nu am reusit sa obtin pg din toate judetele pe care le aveam in vedere pentru ca in norme e clar precizat permisul anpa ca document obligatoriu. Pol de frontiera nu este obligata sa accepte neajunsurile altei institutii care a reusit sa imi dea cardul anpa dupa 7 luni de la plata...
Asociatiile de pescuit insa au "caile" lor prin care se mai rezolva cate ceva.
Asociatiile de pescuit insa au "caile" lor prin care se mai rezolva cate ceva.
- kingofbeasts
- veteran
Nu inteleg de ce intrebi daca stie cineva?Mister Fisherman scrie:Stie cineva care sunt conditiile de obtinere a permisului de pescuit recreativ/sportiv in 2015 si de catre cine vor fi eliberate acestea ?

Acum e randul meu sa intreb, poate ma lumineaza cinevaold_radu scrie:...nu-i chiar asa , in alte zone "functioneaza" asociatiile :

O să plăteşti taxa pe o săptămână, conform tarifelor raportate la ANPA, adică astea de aici:kingofbeasts scrie: Acum e randul meu sa intreb, poate ma lumineaza cineva, ce patesti daca pescuiesti si ai numa ANPA acolo unde "functioneaza" asociatiile
http://www.anpa.ro/asociatii-si-tarife/
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!