Permise de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Ian 2011, 13:55

...nu numai la ajvps
...acum nu stiu daca asta nu este o gluma de-a lui "FFF" alias "escu" etc.

http://www.fnpsr.ro/index.php?option=co ... nimente&It

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Ian 2011, 16:11

Sunt permise ANPA de luni ?

La AJVPS poti plati taxa dar atat..... , pana nu ai cartela ANPA, sau ma insel ?

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 01 Ian 2011, 17:30

Chitanta aia de la plata la AJVPS tine loc de permis?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Ian 2011, 18:27

Razvan V. scrie:Chitanta aia de la plata la AJVPS tine loc de permis?
Este discutabil .... "practic" da teoretic NU... inca nu am auzit sa fie amendat cineva....

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 01 Ian 2011, 18:53

Si are vreun rost sa incerc macar sa intru in "legalitate" prin platirea taxei?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 19:31

Fara talonul ala A.N.P.A.,nu este legal ,orice suma platesti.Asa a fost si anul trecut..Eu am fost deja anul asta la pescuit fara nici o remuscare....Daca pe ei nu-i intereseaza sa-si primeasca banii ,pe mine nici atita..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 01 Ian 2011, 21:16

SzylaRd scrie:Pana la urma mai are rost sa ne facem permise?? pana acum nam fost controlat niciodata...
Esti mai norocos,pe mine ma controleaza la Dunare in fiecare zi Politia de Frontiera si cand dau din barca vin cu salupa si ma intreaba.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Ian 2011, 01:52

Sami_valentin scrie:
SzylaRd scrie:Pana la urma mai are rost sa ne facem permise?? pana acum nam fost controlat niciodata...
Esti mai norocos,pe mine ma controleaza la Dunare in fiecare zi Politia de Frontiera si cand dau din barca vin cu salupa si ma intreaba.
OK, si ce vei face pana va elibera ANPA noul permis? Nu te duci deloc sau il arati pe cel vechi? Pana la urma Politia de frontieta vrea sa vada un act valid, nu se uita ei atent la an si alte detalii din astea....

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Ian 2011, 10:03

Fario_nebunu scrie: OK, si ce vei face pana va elibera ANPA noul permis? Nu te duci deloc sau il arati pe cel vechi? Pana la urma Politia de frontieta vrea sa vada un act valid, nu se uita ei atent la an si alte detalii din astea....
Pentru a pescui in apele de frontiera (in cazul meu pe riul Prut) am nevoie de avizul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera. Anul trecut IJPF Iasi nu a dat acest aviz pina nu au aparut cartonasele ANPA ... asa ca nu prea merge cu un act mai vechi.
A fost pentru prima data ca nu s-au multumit cu o chitanta eliberata de AJVPS sau de alta asociatie ... cereau cartonasul ANPA pentru a elibera avizul. In cele din urma la IJPF Iasi s-a ajuns la oarece intelegere in sensul ca pe linga chitanta eliberata de asociatie cereau si chitanta de la trezoreie care sa ateste plata contravalorii permisului, insa nu prea au fost pescari care sa poata prezenta asa ceva. Ba mai mult, la Trezorerie in Iasi nu voiau sa primeasca banii de permis direct de la pescari, multi au fost refuzati si trimisi sa plateasca la asociatie ... sau ca sa citez (din memorie si aproximativ) la ghiseu erau indrumati sa platesca permisul de pescuit "unde au platit in anii anteriori".

Pina la urma, pentru a pescui inainte de prohibitie multi ieseni au mers in judetul Vaslui unde au primit avizul doar pe baza chitantei AJVPS.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Ian 2011, 10:38

...pentru zonele de frontiera e foarte clar
...PG-ul il primesti in baza copiilor dupa permisul de pescuit si al actului de identitate insotite de o cerere tip catre Politia de Frontiera
...nu ?

Scrie răspuns