Permise de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Ian 2011, 21:53

Oare tot agarcicul ala numit Manaila e directorul ANPA? In viata mea nu am vazut un ipochimen mai caraghios si plin de fumuri dar si umil si gata sa se puna capra in fata celor puternici. A venit prin iunie anul trecut la Ministerul Agriculturii in "vizita" oficiala la un secretar de stat de acolo si l-a vazut secretara aluia, de la ea am aflat cat de caraghios si de incompetent parea. Chiar tipul ala, secretarul de stat, se pare ca s-a amuzat copios pe seama stangaciilor lui Manaila care nu stia cum sa se mai ploconeasca....uite de la cine asteptamnoi sa ne dea "verde" la pescuit. Asta cvred ca nu a revnit din conceciul de an nou, va dati seama ca nu doarme noaptea avand remuscari pt ca pescarii sportivi nu au permise! :lol: :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Re: permise de pescuit

Mesaj de Ioan S. » 04 Ian 2011, 21:55

Fario_nebunu scrie:
kzoli scrie:[bine ca nu se elibereaza permise dupa specii :lol: oblete , caras , rosioara sau mixte oblete cu avat :lol: si alte combinatii.
Proiectul de lege a fost adoptat pana la urma si din cand intra in vigoare ? sunt prea multe minti odihniti pe acolo si iscalesc numai prostii sau mi se par doar mie ?
De ce nu fac legi si cartonase acum si pentru 2012 ? poate se decid pana atunci ce si cum ...
Ar fi super tare sa iei un permis combo pe 3 luni: salau si crap sau pastrav si rosioara, somn si morunas etc! :lol: Asa e in Canada, cumperi un permis combo care iti da voie la vreo 10-20 somoni si 2 ursi negri de vanat cu arcul sau sulitza! La noi ar fi cam ciudat...permis in ape de munte, 10 partide la salmonide si 2-3 ursi sau lupi!
Super ! imi imaginez cum ar arata un permis pe care sa lipesc o vigneta in baza careia sa am dreptul la 20 de mrene si 5 braconieri (ca la noi ursii nu-i gasesti chiar pe toate apele). Bonus: un paznic al federatiei lui peste prajit de aruncat in apa.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 05 Ian 2011, 14:53

Bai fratilor, nu va mai agitati atat cu permise astea. Eu cred ca n-o sa apara prea curand. Vreau sa va informez ca in monitorul oficial 898/31.12.2010 a fost publicata ordonanta de urgenta a guvernului nr.127 din 28.12.2010 pentru adoptarea unor masuri destinate dezvoltarii economico-sociale a zonei Delta Dunarii. Aceasta ordonanta modifica si o serie de articole din legea pescuitului. Asa ca pana o sa apara legislatia secundara mai este de asteptat. Nu pot sa va spun dacat ca in Delta Dunarii nu se va mai pescui cu permis ANPA ci cu permis emis de administratorul RAV din zona, respectiv ARBDD.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 05 Ian 2011, 14:56

Cautati monitorul pe www.monitoruloficial.ro la sectiunea e-monitor. Este inca acolo.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Ian 2011, 20:44

flydb scrie:Bai fratilor, nu va mai agitati atat cu permise astea. Eu cred ca n-o sa apara prea curand. Vreau sa va informez ca in monitorul oficial 898/31.12.2010 a fost publicata ordonanta de urgenta a guvernului nr.127 din 28.12.2010 pentru adoptarea unor masuri destinate dezvoltarii economico-sociale a zonei Delta Dunarii. Aceasta ordonanta modifica si o serie de articole din legea pescuitului. Asa ca pana o sa apara legislatia secundara mai este de asteptat. Nu pot sa va spun dacat ca in Delta Dunarii nu se va mai pescui cu permis ANPA ci cu permis emis de administratorul RAV din zona, respectiv ARBDD.
Ai dreptate, si eu presimt ca abia prin martie vom avea permise. Cat despre ARBDD de ce te miri? RNP cum a obtinut de la ANPA dreptul sa semneze anual acel protocol rusinos prin care apele "de munte" sunt administrate de RNP si isi pune si o taxa suplimentara desi ANPA ne tot indemna public sa nu platim nimic in plus! Asa va fi si cu ARBDD, un alt protocol, de data asta poate mai necesar ptr ca astia fac ceva pentru Delta. Dar nu ar fi mai logic sa platim sa zicem 100 lei permisul ANPA si din banii astia NPA sa transfere 30 spre RNP si 30 spre ARBDD? Iar noi am plati un singur permis national.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 06 Ian 2011, 08:51

NU :wink:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 06 Ian 2011, 13:32

Scrie răspuns