permise de pescuit pentru 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Mar 2007, 16:39

ai dreptate, 14. la o adica facem si un drum la capitala pentru asta.
oricum, se vad nori negri la orizont. daca se aproba proiectul anpa ne intoarcem cu 5 pasi inapoi. ne "pazesc" ajevepeseii, tot ei ne "controleaza", ca sa nu mai zic de populari, curatenie etc
citez: Dreptul de pescuit recreativ/sportiv intr-o zonă dintr-un bazin hidrografic, se atribuie unei singure asociaţii recunoscute de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură.
(2) În cazul în care există mai multe solicitări pentru aceleaşi bazine piscicole naturale Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură alege asociaţia de pescuit recreativ/sportiv care îndeplineşte cele mai multe condiţii de atribuire prevăzute în Anexă.

cum suna? :evil:

o asociatie cum suntem noi cu 250 membri si care nu ofera SPAGI ce sanse are?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Mar 2007, 16:48

libanez nu-i nevoie de drum la bucuresti
suntem aici si va acordam ajutorul nostru
imi trimiti prin posta si eu pot depune la registratura
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 07 Mar 2007, 21:32

Am fost si am platit cotizatia-130ron
Mi se pare mult.tot asa e si in alte judete?
Am auzit de la cineva ca ar mai fi o asociatie infiintata recent la Livada si ca ar avea preturi pe jumatate :shock: si ca membri acesteia potpescuiin aceleasi ape ca si cei inscrisi la ajps oradea.
E adevarat?
Daca e cineva din Oradea mai informat va rog lamuriti-ma.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 07 Mar 2007, 22:09

in Iasi la ajvps cotizatia e 800.000 plus 50.000 pg.iar la PP mai ieftin!cum de la voi e 1300000?hotie fratioare :shock: :shock:

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 07 Mar 2007, 22:14

permisul de granita e tot 5ron sau 10 ron in regim de urgenta
cotizatia mi se pare mare fata de alte judete nu fata de cat investesti in pescuit(scule,benzina,etc.) :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Mar 2007, 22:29

dan_81 scrie:permisul de granita e tot 5ron sau 10 ron in regim de urgenta
cotizatia mi se pare mare fata de alte judete nu fata de cat investesti in pescuit(scule,benzina,etc.) :wink:
Gandeste-te ca nu toti investesc mult in pescuit. Sunt foarte, foarte multi care pescuiesc cu o varga luata cu 15-20 lei, o bucata de fir, o pluta si cateva carlige (unul pe fir, restul de rezerva). Si merg la pescuit pe jos, cu bicicleta sau cu trenul. Pentru ei, 130 lei e f mult!

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 07 Mar 2007, 23:04

Da. Stiu.
si eu am umblat mult cu bicicleta la pescuit
si am inceput de la bat de alun si bambus
si sincer pe vremea aia parca eram mai fericit la pescuit
probabil ca era si alta varsta(7-10ani)
nici pt. mine nu e kiar un fleac 130 ron.
kiar nu am vrut sa imi dau aere( si nici nu am de ce)
nu vreau sa fiu gresit inteles.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 08 Mar 2007, 01:59

fratilor eu am platit taxa de pescuit sportiv in Tulcea (80Ron)....revin cu vechea si vesnica intrebare: pot pescui in jud. Ilfov sau Giurgiu cu minunatia mea de permis?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Mar 2007, 08:29

Ieri am avut o intalnire cu doi consilieri ai ministrului; domnul N.Craciun si Mariana Luca, pe teme ce privesc legislatia si disfunctionalitatile privind gestionarea pescuitului sportiv. Pe parcursul a doua ore am dezbatut punctual problemele sesizate si am prezentat punctele de vedere ale asociatiilor de pescari sportivi cat si aspectele ridicate de diferit pescari ca puncte de vedere personale. Am obtinut promisiunea ca dezbaterea acestor subiecte se va face institutional si nu se va lua o hatarare fara o consultare serioasa pe aceasta tema. FNPSR va formula si in scris o asemenea solicitare, dupa adunarea extraordinara de saptamana viitoare, avand ca ordine de zi acest subiect.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 08 Mar 2007, 10:16

al. trentea scrie: ... De asemenea se discrimineaza asociatiile mici, cu identitate proprie, altele decat cele inregimentate in AGVPS,
... si care nu-si permit sa plateasca din bugetul propriu paza luciurilor de apa pe care doresc sa le gestioneze, fiind organizatii non profit...
O observatie, n-o luati ca pe un afront. Din punctul meu de vedere fraza citata nu-si are rostul pt ca aduce in discutie doua probleme distincte, separate de incalcarea drepturilor omului si care nu sunt argumentate in nici un fel.
1. monopolul/inregimentarea AGVPS, asertiune ne-argumentata, ministrul stie sau nu de AGVPS, dar daca intreaba si se lamureste .... s-ar putea sa afle ca asocierea obligatorie e benefica "sistemului". In cazul acesta ne pricopsim cu un dusman care se mai pune si la punct cu dedesubturile problemei.
2. gestionare luciu apa, o cu alta problema, spinoasa in esenta, mesajul in sine ii spune ministrul ca asociatiile n-au bani nici de paza nici de altele dar vor gestiunea apelor. Iar nu-i bine.

Altminteri felicitari pt initiativa dar si pt perseverenta de care dati dovada.
Carping Club

Scrie răspuns