DA..... EU !!! .....pentru ca voiam sa pot pescui in legalitate si ... ca sa-mi obtin permisul,..., indiferent de unde,... am fost obligat sa devin membru...apsalba scrie:Poti sa dai exemplu de cineva care a intrat obligat intr-o asociatie?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
DA..... EU !!! .....pentru ca voiam sa pot pescui in legalitate si ... ca sa-mi obtin permisul,..., indiferent de unde,... am fost obligat sa devin membru...apsalba scrie:Poti sa dai exemplu de cineva care a intrat obligat intr-o asociatie?
deci numai acelea care sunt inscrise in FNPSR sunt reprezentative?apsalba scrie:Care sunt asociatiile reprezentative? Cele care au decis sa se constituie intr-o federatie si sunt din ce in ce mai multe. Chiar daca nu sunt toate numeroase, are cine vorbi in numele lor.
Poti sa dai exemplu de cineva care a intrat obligat intr-o asociatie?
Nu conta, daca nu m-i s-ar fi laudat Popescu ce prieten este el cu Motreanu (si atunci nu era ministru). Asa ca in loc sa ne asteptam la lobby, s-ar putea sa dam de piedici si tergiversari. Sper sa ma insel tare si doar sa se fi laudat.Iujin scrie:Si.... Daca este din Alba conteaza? Ati fi vrut sa fie de altundeva?