permise de pescuit pentru 2007

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 29 Mar 2007, 15:42

ieri a avut loc la Ministerul Agriculturii o discutie pe marginea proiectului de Ordin privind dreptul de pescuit recreativ sportiv in bazinele naturale,

Reprezentantul APS-HD a sustinut alaturi de celelalte asociati de pescari necesitatea elaborarii unei noi legi a pisciculturii separat de pescuitul comercial iar in legatura cu proiectul de Ordin am sustinut introducerea unui plan de menegiment a resurselor acvatice vii obligatoriu pentru toate asociatiile.

In orice caz pentru ca sa apara Ordinul mai intii trebuie sa fie modificata Legea nr. 192/2001 dupa care va mai avea loc o dezbatere cu reprezentantii asociatilor de pescari .

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 29 Mar 2007, 17:41

Sorin scrie:[quote="adiwolf
mare adevar a-ti grait. :respekt:
cratima asta.......tztztztz[/quote]

:oops: :oops: :wallbash:

ce mare greseala am facut,va rog mii de scuze

in rest extraordinara parerea ta sorine asupra subiectului discutat :(
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 29 Mar 2007, 20:32

APSHD scrie:ieri a avut loc la Ministerul Agriculturii o discutie pe marginea proiectului de Ordin privind dreptul de pescuit recreativ sportiv in bazinele naturale,

Reprezentantul APS-HD a sustinut alaturi de celelalte asociati de pescari necesitatea elaborarii unei noi legi a pisciculturii separat de pescuitul comercial iar in legatura cu proiectul de Ordin am sustinut introducerea unui plan de menegiment a resurselor acvatice vii obligatoriu pentru toate asociatiile.

In orice caz pentru ca sa apara Ordinul mai intii trebuie sa fie modificata Legea nr. 192/2001 dupa care va mai avea loc o dezbatere cu reprezentantii asociatilor de pescari .
SI cu apele de la RNP ce o sa se intample ? Iar platim vreo 4,5 mil. ?

Scrie răspuns