PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Feb 2011, 19:55

apsalba scrie: Doar anul asta :lol: :lol: :lol:
...si de la anul , taxa "zero" se indexeaza cu rata inflatiei....nu ?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 24 Feb 2011, 20:16

apsalba scrie:
old_radu scrie:
apsalba scrie:... De ce crezi ca ajvps-urile au pus taxa zero pe zonele lor?
...au fost si din astia ?
...adica cu permisul obtinut de la o asociatie "X" pot pescuii fara alta taxa pe zona ajvps-ului ? :shock:
Doar anul asta :lol: :lol: :lol:
Ia ziceti d-le Popescu cat o sa platim la anul daca se indexeaza 0 lei cu rata inflatiei??

Chiar nu realizati ca bateti campii??

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Feb 2011, 20:17

apsalba scrie:
APSHD scrie:La ANPA-Bucuresti s-au depus o sumedenie de contestatii .
Marea majoritate depuse de AJVPS-uri cu toate ca au luat majoritatea apelor.
Miine dimineata se judeca contestatiile , iar de saptamina viitoare se elibereaza Autorizatiile si permisele de pescuit .
Cuvantul MONOPOL iti spune ceva?
Da ai perfecta dreptate! Va fi din nou monopol de la anul ! Si nu ma refer la vodca :lol:
Insa nu pot sa nu constat Fane ca o parte (mai mare sau mai mica) din vina privind esecul noilor asoctiatii ( cel putin pentru unele) iti apartine! Si nu ma feresc de cuvinte! Am inceput sa construim ceva frumos,odata de mult ,la Alba si la Aiud si s-a ales praful! Ori de cate ori te-am rugat sa la-si naibi ajvps-ul si agvps-ul si sa te concentrezi pe ce ar trebui sa faca o asociatie vorbele ti-au trecut pe langa urechi :cry: Fara suparare!
Nu sunt genul care sa dau cu pietre ,m-am abtinut de la polemici pe aceasta tema , dar nici nu pot sa privesc cu nonsalanta faptul ca din nou agvps-ul e de vina ,in timp ce noi (atentie ca zic noi!)nici usturoi nu am mancat ,nici gura nu ne miroasa! Stii foarte bine cum ai pierdut Aiudul ( ma rog ,grupul de entuziasti din Aiud...) , cum l-ai pierdut in final si pe Aurel ! Am tot sperat sa ma insel in privinta realizarilor tale ,dar ca de obicei ce i-am spus eu lui Aurel s-a adeverit! M-AM SATURAT SA TOT AM DREPTATE!!!!
Acum strigam ca vine monopolul...Asa va fi!
Dar sa stii ca eu personal iti reprosez faptul ca ai si tu o parte de vina!Si eu am o parte de vina cand am crezut ,demult,in tine!
Din pacate Alin T. a avut dreptate!Micutzu a avut dreptate! Multi au avut dreptate! Acum e tarziu ... :cry:

Ps: nu-mi face placere sa scriu aceste lucruri ,crede-ma , dar cred ca trebuie sa-ti spun ce cred eu!

Scuze de off topic, dar deja am reusit sa-mi ridic periculos de mult pulsul!

Fane , sa fii iubit!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 24 Feb 2011, 20:33

apsalba scrie: Cuvantul MONOPOLY iti spune ceva?
un joc de societate unde zarurile nu sunt dinainte aruncate? :roll:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 24 Feb 2011, 21:00

Lasati ajvps-ul sa vorbeasca..... Am intrebat deja de cateva ori despre taxe si ...nimic. Acu omu zicea ceva si voi repede, batman,batman... :D :D
RX6 & Daiwa SS owner!

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 24 Feb 2011, 21:05

fanelul scrie:Lasati ajvps-ul sa vorbeasca..... Am intrebat deja de cateva ori despre taxe si ...nimic. Acu omu zicea ceva si voi repede, batman,batman... :D :D
pana nu trece si stadiul "contestatii", nimic nu e, cel putin teoretic, batut in cuie.
asa ca nu poate nimeni ciripi, inca - legal vorbind - despre vreo taxa.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 24 Feb 2011, 21:09

Asta nu o sa inteleg.......cum adeca legal nu pot vorbii? Ce, zic ceva aci si maine dau cu corector in documentele de la anpa???
RX6 & Daiwa SS owner!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 24 Feb 2011, 21:09

Mai FFFF mi/a ajuns la urechi de la un Tipar ranit ca iar ai inceput sa vizezi permise la GRANDE PESCARUL, cu 40 lei, pe clubul apulum.
Nu mai prosti lumea ca te bate Dumnezeu.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 24 Feb 2011, 21:13

@fanelul

azi a fost ultima zi pentru depunerea contestatiilor. urmeaza, firesc, "rejudecarea".
dupa aia abia, cand o asociatie - in speta ajvps - e 100% sigura ca va pastori apa/apele pentru 5 ani, va stabili si taxele...
eu cred ca m-am exprimat inteligibil!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Feb 2011, 21:14

Alin Zamfi scrie:
apsalba scrie:
APSHD scrie:La ANPA-Bucuresti s-au depus o sumedenie de contestatii .
Marea majoritate depuse de AJVPS-uri cu toate ca au luat majoritatea apelor.
Miine dimineata se judeca contestatiile , iar de saptamina viitoare se elibereaza Autorizatiile si permisele de pescuit .
Cuvantul MONOPOL iti spune ceva?
Da ai perfecta dreptate! Va fi din nou monopol de la anul ! Si nu ma refer la vodca :lol:
Insa nu pot sa nu constat Fane ca o parte (mai mare sau mai mica) din vina privind esecul noilor asoctiatii ( cel putin pentru unele) iti apartine! Si nu ma feresc de cuvinte! Am inceput sa construim ceva frumos,odata de mult ,la Alba si la Aiud si s-a ales praful! Ori de cate ori te-am rugat sa la-si naibi ajvps-ul si agvps-ul si sa te concentrezi pe ce ar trebui sa faca o asociatie vorbele ti-au trecut pe langa urechi :cry: Fara suparare!
Nu sunt genul care sa dau cu pietre ,m-am abtinut de la polemici pe aceasta tema , dar nici nu pot sa privesc cu nonsalanta faptul ca din nou agvps-ul e de vina ,in timp ce noi (atentie ca zic noi!)nici usturoi nu am mancat ,nici gura nu ne miroasa! Stii foarte bine cum ai pierdut Aiudul ( ma rog ,grupul de entuziasti din Aiud...) , cum l-ai pierdut in final si pe Aurel ! Am tot sperat sa ma insel in privinta realizarilor tale ,dar ca de obicei ce i-am spus eu lui Aurel s-a adeverit! M-AM SATURAT SA TOT AM DREPTATE!!!!
Acum strigam ca vine monopolul...Asa va fi!
Dar sa stii ca eu personal iti reprosez faptul ca ai si tu o parte de vina!Si eu am o parte de vina cand am crezut ,demult,in tine!
Din pacate Alin T. a avut dreptate!Micutzu a avut dreptate! Multi au avut dreptate! Acum e tarziu ... :cry:

Ps: nu-mi face placere sa scriu aceste lucruri ,crede-ma , dar cred ca trebuie sa-ti spun ce cred eu!

Scuze de off topic, dar deja am reusit sa-mi ridic periculos de mult pulsul!

Fane , sa fii iubit!

Aviz amatorilor care mai cred in mitul "Fane, :lol: minuitorul legilor"
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns