...si de la anul , taxa "zero" se indexeaza cu rata inflatiei....nu ?apsalba scrie: Doar anul asta![]()
![]()
PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ia ziceti d-le Popescu cat o sa platim la anul daca se indexeaza 0 lei cu rata inflatiei??apsalba scrie:Doar anul astaold_radu scrie:...au fost si din astia ?apsalba scrie:... De ce crezi ca ajvps-urile au pus taxa zero pe zonele lor?
...adica cu permisul obtinut de la o asociatie "X" pot pescuii fara alta taxa pe zona ajvps-ului ?![]()
![]()
Chiar nu realizati ca bateti campii??
Da ai perfecta dreptate! Va fi din nou monopol de la anul ! Si nu ma refer la vodcaapsalba scrie:Cuvantul MONOPOL iti spune ceva?APSHD scrie:La ANPA-Bucuresti s-au depus o sumedenie de contestatii .
Marea majoritate depuse de AJVPS-uri cu toate ca au luat majoritatea apelor.
Miine dimineata se judeca contestatiile , iar de saptamina viitoare se elibereaza Autorizatiile si permisele de pescuit .

Insa nu pot sa nu constat Fane ca o parte (mai mare sau mai mica) din vina privind esecul noilor asoctiatii ( cel putin pentru unele) iti apartine! Si nu ma feresc de cuvinte! Am inceput sa construim ceva frumos,odata de mult ,la Alba si la Aiud si s-a ales praful! Ori de cate ori te-am rugat sa la-si naibi ajvps-ul si agvps-ul si sa te concentrezi pe ce ar trebui sa faca o asociatie vorbele ti-au trecut pe langa urechi

Nu sunt genul care sa dau cu pietre ,m-am abtinut de la polemici pe aceasta tema , dar nici nu pot sa privesc cu nonsalanta faptul ca din nou agvps-ul e de vina ,in timp ce noi (atentie ca zic noi!)nici usturoi nu am mancat ,nici gura nu ne miroasa! Stii foarte bine cum ai pierdut Aiudul ( ma rog ,grupul de entuziasti din Aiud...) , cum l-ai pierdut in final si pe Aurel ! Am tot sperat sa ma insel in privinta realizarilor tale ,dar ca de obicei ce i-am spus eu lui Aurel s-a adeverit! M-AM SATURAT SA TOT AM DREPTATE!!!!
Acum strigam ca vine monopolul...Asa va fi!
Dar sa stii ca eu personal iti reprosez faptul ca ai si tu o parte de vina!Si eu am o parte de vina cand am crezut ,demult,in tine!
Din pacate Alin T. a avut dreptate!Micutzu a avut dreptate! Multi au avut dreptate! Acum e tarziu ...

Ps: nu-mi face placere sa scriu aceste lucruri ,crede-ma , dar cred ca trebuie sa-ti spun ce cred eu!
Scuze de off topic, dar deja am reusit sa-mi ridic periculos de mult pulsul!
Fane , sa fii iubit!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
pana nu trece si stadiul "contestatii", nimic nu e, cel putin teoretic, batut in cuie.fanelul scrie:Lasati ajvps-ul sa vorbeasca..... Am intrebat deja de cateva ori despre taxe si ...nimic. Acu omu zicea ceva si voi repede, batman,batman...![]()
asa ca nu poate nimeni ciripi, inca - legal vorbind - despre vreo taxa.
- semlecangheorghe
- veteran
Alin Zamfi scrie:Da ai perfecta dreptate! Va fi din nou monopol de la anul ! Si nu ma refer la vodcaapsalba scrie:Cuvantul MONOPOL iti spune ceva?APSHD scrie:La ANPA-Bucuresti s-au depus o sumedenie de contestatii .
Marea majoritate depuse de AJVPS-uri cu toate ca au luat majoritatea apelor.
Miine dimineata se judeca contestatiile , iar de saptamina viitoare se elibereaza Autorizatiile si permisele de pescuit .![]()
Insa nu pot sa nu constat Fane ca o parte (mai mare sau mai mica) din vina privind esecul noilor asoctiatii ( cel putin pentru unele) iti apartine! Si nu ma feresc de cuvinte! Am inceput sa construim ceva frumos,odata de mult ,la Alba si la Aiud si s-a ales praful! Ori de cate ori te-am rugat sa la-si naibi ajvps-ul si agvps-ul si sa te concentrezi pe ce ar trebui sa faca o asociatie vorbele ti-au trecut pe langa urechiFara suparare!
Nu sunt genul care sa dau cu pietre ,m-am abtinut de la polemici pe aceasta tema , dar nici nu pot sa privesc cu nonsalanta faptul ca din nou agvps-ul e de vina ,in timp ce noi (atentie ca zic noi!)nici usturoi nu am mancat ,nici gura nu ne miroasa! Stii foarte bine cum ai pierdut Aiudul ( ma rog ,grupul de entuziasti din Aiud...) , cum l-ai pierdut in final si pe Aurel ! Am tot sperat sa ma insel in privinta realizarilor tale ,dar ca de obicei ce i-am spus eu lui Aurel s-a adeverit! M-AM SATURAT SA TOT AM DREPTATE!!!!
Acum strigam ca vine monopolul...Asa va fi!
Dar sa stii ca eu personal iti reprosez faptul ca ai si tu o parte de vina!Si eu am o parte de vina cand am crezut ,demult,in tine!
Din pacate Alin T. a avut dreptate!Micutzu a avut dreptate! Multi au avut dreptate! Acum e tarziu ...![]()
Ps: nu-mi face placere sa scriu aceste lucruri ,crede-ma , dar cred ca trebuie sa-ti spun ce cred eu!
Scuze de off topic, dar deja am reusit sa-mi ridic periculos de mult pulsul!
Fane , sa fii iubit!
Aviz amatorilor care mai cred in mitul "Fane,

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.