O fost xxx,cum nu.Si cica se lauda anu trecut ca-i prinde pe aia care dau la grebla cu tripluta.Daca nu ar fi fost pe apa nu ar stii"smeceherii"de astea...citi o prins nu se stie,cred ca ii secret de stat ,stiti din alea care ies la lumina numa dupa 50 de ani...Tipar ranit scrie:Sorin scrie:apsalba
nu m-am nascut ieri si nu lucrez la fabrica de biscuiti Voinicel
nu are nimeni nevoie de sepci pixuri si 50 de mii pliante publicitare ....
nu trebuie trainuite autoritatile ci ele trebuie stranse vajnic de coaie sa respecte legile si sa dea socoteala la bani ( nu se face )
aia au fost banii de finantat , pe linia respectiva , acolo v-ati bagat, ati depus prpiecte si i-ati luat .....
daca se dadeau bani pe numararea firelor de iarba de pe diguri , faceati si acolo un proiect si le luati si banii aia
utilitate zero barat , bani cheltuiti aiurea ...nici u vreau sa ma gandesc la bugetele facute , cheltuielile defalcat si justificarile de plati
apele au nevoie de paza , peste si legi respectate .
Ai perfecta dreptate Sorine, chiar crezi ca pe nea fane la interesat tabara de copi care au reusit sa stranga cateva sticle goale (din care nu se pot face bani)![]()
Sa fim seriosi,banii au iesit pe spaga din licitatiile pentru confectionarea si montarea panourilor (unde au fost excluse firmele serioase), imprimarea tricourilor,sepcilor, pixurilor, pliantelor...etc![]()
Sa ne arate nea fane un proiect pentru eradicarea braconajului,popularea cu peste din care nu se pot ciordi bani unde ai numai cheltueli![]()
Si mai am un ofsa ne arate nea fane cum a fost el personal pe un curs de apa din jud. Alba, nu in contol (ca nu are dreptul) ci numai la plimbare sa observe cum se pescuieste, iar daca a constatat un act de braconaj a sunat la 112
fiindca el se ocupa de pescuit numai in salile de judecata, sau in fata calculatoruli, daca nu cumva este la Bucuresti la MADR sau ANPA
![]()
PS: Nu am vazut "CHIOSCURILE" APULUM (via GRANDE PESCARUL) ...etc (din alte judete) pe lista asociatiilor care au primit spre administare zona de pescuit![]()
PSS: ONOARE SI CURAJDAI INAINTE CU TUPEU
PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
baieti ! gata! atribuirea s-a terminat
Discutiile ar trebui sa fie despre apele atribuite asociatiilor..sa ne spuna cei care au luat in administrare ce vor sa faca cum vor sa administreze cum e cu reciprocitatea
Mai lasatii si pe acestia sa zica ceva, ei sa ne spuna planurile lor sau poate ca ar trebui infiintat un alt Topic pe aceasta tema
Discutiile ar trebui sa fie despre apele atribuite asociatiilor..sa ne spuna cei care au luat in administrare ce vor sa faca cum vor sa administreze cum e cu reciprocitatea
Mai lasatii si pe acestia sa zica ceva, ei sa ne spuna planurile lor sau poate ca ar trebui infiintat un alt Topic pe aceasta tema
-
- veteran
Eu cred ca nu vor vrea sa se "laude" nu de alta dar anul trece repede si ce e scris ...scris ramine.rcorbu scrie:baieti ! gata! atribuirea s-a terminat

Vom, vedea cum va curge numai "miere' in loc de apa intre malurile apelor atribuite AGVPS-urilor si nu numai...

Sunt eu prea sceptic sau prea "ars" de buna intentie a unora care in decursul anilor ne-au lasat cu apele si buzunarele mai goale.?..

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
De ce nu a-ti ridicat problema apelor care nu sunt trecute in lista ANPA ?APSHD scrie:La ANPA-Bucuresti s-au depus o sumedenie de contestatii .
Marea majoritate depuse de AJVPS-uri cu toate ca au luat majoritatea apelor.
Miine dimineata se judeca contestatiile , iar de saptamina viitoare se elibereaza Autorizatiile si permisele de pescuit .
Pentru ca unele nu apartin RNP , sau aprtin in mica parte pe cursul superior, si nu pot creda ca pe acele rauri sau portiuni pescuitul este interzis
Exemplu doar pentru Prahova:
Doftana, barajul Paltinu, Prahova mai sus de Nedelea, Cricovul Dulce portiunea din Prahova, Provita, chiar si o mica portiune din raul Ialomita
si banuiesc ca in multe judete situatia este asemanatoare
eu ma bucur ca aceste ape raman libere dar poate ca unele asociatii ar fi putut lua ceva din ele
Cuvantul MONOPOL iti spune ceva?APSHD scrie:La ANPA-Bucuresti s-au depus o sumedenie de contestatii .
Miine dimineata se judeca contestatiile , iar de saptamina viitoare se elibereaza Autorizatiile si permisele de pescuit .
-
- veteran
APSHD scrie:La ANPA-Bucuresti s-au depus o sumedenie de contestatii .
Pai nu-i clar frate ....daca tot sa dat ordinul DEDICAT AGVPS-urilor sa ia ei toate apele???

Cind sa o faca daca nu acum???
Iar de la anul fratilor sa va tineti bine de buzunare ca se reinstaureaza MONOPOLUL AGVP-sist din nou.....
"Regele a murit ,Traiasca Regele"

De toata jena , bine ca suntem in UE si putem pescui la altii mai usor decit in frumoasa si pitoreasca Romanie.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!