PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
PERMISE 2011
Nici la inceputul anului 2011 nu vom avea permise de pescuit .
Cei de la ANPA cocolosesc si intirzie fara nici un motiv plauzibil emiterea unui O.M. pentru practicarea pescuitului sportiv in anul 2011 .
Dupa toate calculele mele permisele vor apare iarasi in luna Martie 2011
Cei de la ANPA cocolosesc si intirzie fara nici un motiv plauzibil emiterea unui O.M. pentru practicarea pescuitului sportiv in anul 2011 .
Dupa toate calculele mele permisele vor apare iarasi in luna Martie 2011
- semlecangheorghe
- veteran
pot sa scoata permisele cind vor ei ! de la anul au un nou braconier . adica eu ! asa ginesc acum . la cit au facut pentru pescuit in ultimi ani nu merita nici macar o ancora in gura ! adica ancora de la barca
sa le mai dau eu bani si putorile sa zica ,, nu imi stric eu duminica pentru asta "
le doresc fir intins cind vor sa se spinzure

Daca-ti iese,promit ca-ti fac eu o ancora nou-noutagrey-wolf scrie:pot sa scoata permisele cind vor ei ! de la anul au un nou braconier . adica eu ! asa ginesc acum . la cit au facut pentru pescuit in ultimi ani nu merita nici macar o ancora in gura ! adica ancora de la barcasa le mai dau eu bani si putorile sa zica ,, nu imi stric eu duminica pentru asta "
le doresc fir intins cind vor sa se spinzure
![]()
![]()

Pai daca tot se pregateste un nou ordin, nu ar fi rau ca el sa prevada cum putem pescui intre 1 ianuarie 2011 si data la care vor apare permisele pe anul 2011.
Cred ca o posibilitate ar ca pina la data aparitiei permiselor pe anul 2011 sa putem sa pescuim cu permisul vechi insotit de chitanta de la ANAF care atesta ca am platit taxa pe 2011 conform HG 1016/2008 .
Cred ca o posibilitate ar ca pina la data aparitiei permiselor pe anul 2011 sa putem sa pescuim cu permisul vechi insotit de chitanta de la ANAF care atesta ca am platit taxa pe 2011 conform HG 1016/2008 .
mda ar fi ok ca banii platiti pe permise sa mearga la jandarmerie strict pt controlale ca oricum nu face nimeni nic, ati auzit in ultima vreme de vreo populare pe apele naturale de la noi?eu nu si nici nu cred ca o sa aud...
dupa ce ca nu fac nimic nici nu-i intreseaza ca populatia piscicola care mai este unde mai este sa-si poat urma cursul firesc al existentei.
mi-e scarba de tara in care traiesc, adevarul e ca ne meritam soarta suntem acolo unde meritam.
dupa ce ca nu fac nimic nici nu-i intreseaza ca populatia piscicola care mai este unde mai este sa-si poat urma cursul firesc al existentei.
mi-e scarba de tara in care traiesc, adevarul e ca ne meritam soarta suntem acolo unde meritam.