APSHD scrie:Nici la inceputul anului 2011 nu vom avea permise de pescuit .
Cei de la ANPA cocolosesc si intirzie fara nici un motiv plauzibil emiterea unui O.M. pentru practicarea pescuitului sportiv in anul 2011 .
Dupa toate calculele mele permisele vor apare iarasi in luna Martie 2011
Vad ca nu personalizati acest anunt de la forum la forum , ci-l postati cu copy-paste peste tot . Si tot ..... peste tot am sa aduc si eu cu copy-paste ce v-am raspuns in alta parte ( macar sa vedeti odata pentru totdeauna cum se vede de la un simplu pescar ) :
............................................................................................
Noi suntem simpli pescari inscrisi ( deloc benevol ) in vreuna dintre asociatiile din tara . Nu putem sa ne exprimam parerile decat aici pe forumuri de unde dvs , cei ce conduceti aceste asociatii le puteti ,, culege " si duce mai departe catre ANPA ( asta pentru elementarul motiv ca ..... nu prea am auzit eu despre sedinte sau intalniri ale asociatiilor cu membrii inscrisi/cotizanti . Poate-or fi , nu zic nu . Io n-am auzit de ele . Si dac-or fi totusi , ma indoiesc ca va aplecati la modul serios urechile catre doleantele pescarilor ). Cunosc insa asociatii de pescari ce procedeaza la asemenea intalniri si care comaseaza interesele , atat ale pescarilor cotizanti cat si ale lor , si cu acestea adunate intr-un tot general se straduiesc sa ,, penetreze " mentalitatea neanderthalian/politica a celor de care depindem fara voia noastra . Sunt putine insa .
De doi ani ,, bat campii " spunand despre acest abuz , aceasta ineptie a ANPA-ului . Deja am obosit si deja mi se rupe de acesti incapabili pusi pe scaunele de la conducere din considerente politice si nu pe merite profesionale ( aiurita aia de Udrea voia turism pe malurile Dunarii . Nu i-a spus nimeni .... ca n-are cum ??? E doar un exemplu ) . Deja este poate stereotipa fraza asta , o spun de cativa ani : sunt suficient de scrantit ca pe 01.01.2011 sa ..... ma duc la peste !!! Ori ma voi duce , obligat fiind de legislatia din tara mea , cu mandrul statut de braconier . N-o fac cu voia mea , n-o fac cu placere , o fac , repet , fiind obligat .
E simplu , nene , cu permisele astea ! Sa le elibereze cand vor , dar pana atunci sa ramana in vigoare cele din anul trecut ! Este imbecil de simplu !!!
Mai apoi ..... descoperim ca acest abuz national capata conotatii flagrante cand facem socoteala la bani ! Taxele sunt stabilite cu statut de ,, anual " , pe cand un pescar nu poate beneficia de permis decat cateva luni . In mintea noastra simpla se cheama ca am platit un bilet la meci da' n-am voie pe stadion decat in repriza secunda !
Faceti ceva cu astia , fratilor ! Nu asteptati de la noi pentru simplul motiv ca nu avem puterea necesara si pentru noi pescuitul este doar un hobby de WE . Noi avem slujbele noastre unde ne facem treaba bine ( cel putin unii dintre noi ) . Ceea ce pentru noi este un hobby ne-am vazut obligati sa-l ,, trecem " prin ,, profesionalismul " vostru , asociatiile ! FITI PROFESIONISTI ! Noi pentru pescuit cheltuim , voi din pescuit castigati ! Ce si cat castigati ..... va priveste . Asta v-ati dorit sa faceti in viata , asta faceti . FACETI-O BINE !
Cele bune !
APSHD scrie:Cei de la ANPA cocolosesc si intirzie fara nici un motiv plauzibil emiterea unui O.M.
Calare pe ei , nene ! Calcati-i pe cap ! Dati-i jos d-acolo , faceti scandal ! Eventual apelati la noi , dar nu pe forumuri , apelati in a va sprijini concret . Noi ..... de venit am veni sa punem de-un ,, iures " . Dar in afara de informatie timida , de plangeri pe forumuri cu glasul stins .... nu vad altceva de la asociatii .
...................................................................
Eu personal probabil c-am sa ocolesc la iarna genul asta de discutii . O sa ne stricam sarbatorile , o sa ne enervam degeaba , o sa consumam multe si multe ore polemizand aiurea , ..... si tot nu se va schimba nimic .
Asa ca .... mai vorbim la primavara cand s-or tipari ( !!!!!!! ) permisele . Pentru ca pan-la urma or sa dea hotararea aia nenorocita , dupa care stam iarasi ca boii-n poarta cateva luni asteptand sa le tipareasca !
Ca sa vezi cat de retarzi sunt astia de ANPA : nu le e clar ca oricum trebuiesc tiparite ? De ce dracu' nu le tiparesc de pe-acum ? Isi inchipuie probabil c-o sa renuntam la pescuit la anu' ?