PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 19 Noi 2010, 21:52

Perioada in care jandarmii controlau apele si permisele a fost cea mai benefica!Spre exemplu:spre finele lui2008 si tot anul2009 am fost controlat si intrebat de permis de foarte,foarte multe ori!Echipajele de jandarmi erau prezente pe mai toate apele batute de mine!Pana si-n cei mai harsiti braconieri intrasera frica,blestemau si se duceau dracu' la munca!Minunea a tinut putin,anul asta a fost haos,toti si-au scos parleala,de permis nu m-a intrebat nimeni pe nicaieri,habar n-am pe unde mai e..!
P.S. Astia cu AJVPS-urile lor,cand dracu'se desfiinteaza..? :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Re: PERMISE 2011

Mesaj de modigliani » 20 Noi 2010, 17:05

APSHD scrie:Nici la inceputul anului 2011 nu vom avea permise de pescuit .
Cei de la ANPA cocolosesc si intirzie fara nici un motiv plauzibil emiterea unui O.M. pentru practicarea pescuitului sportiv in anul 2011 .
Dupa toate calculele mele permisele vor apare iarasi in luna Martie 2011
Vad ca nu personalizati acest anunt de la forum la forum , ci-l postati cu copy-paste peste tot . Si tot ..... peste tot am sa aduc si eu cu copy-paste ce v-am raspuns in alta parte ( macar sa vedeti odata pentru totdeauna cum se vede de la un simplu pescar ) :

............................................................................................

Noi suntem simpli pescari inscrisi ( deloc benevol ) in vreuna dintre asociatiile din tara . Nu putem sa ne exprimam parerile decat aici pe forumuri de unde dvs , cei ce conduceti aceste asociatii le puteti ,, culege " si duce mai departe catre ANPA ( asta pentru elementarul motiv ca ..... nu prea am auzit eu despre sedinte sau intalniri ale asociatiilor cu membrii inscrisi/cotizanti . Poate-or fi , nu zic nu . Io n-am auzit de ele . Si dac-or fi totusi , ma indoiesc ca va aplecati la modul serios urechile catre doleantele pescarilor ). Cunosc insa asociatii de pescari ce procedeaza la asemenea intalniri si care comaseaza interesele , atat ale pescarilor cotizanti cat si ale lor , si cu acestea adunate intr-un tot general se straduiesc sa ,, penetreze " mentalitatea neanderthalian/politica a celor de care depindem fara voia noastra . Sunt putine insa .

De doi ani ,, bat campii " spunand despre acest abuz , aceasta ineptie a ANPA-ului . Deja am obosit si deja mi se rupe de acesti incapabili pusi pe scaunele de la conducere din considerente politice si nu pe merite profesionale ( aiurita aia de Udrea voia turism pe malurile Dunarii . Nu i-a spus nimeni .... ca n-are cum ??? E doar un exemplu ) . Deja este poate stereotipa fraza asta , o spun de cativa ani : sunt suficient de scrantit ca pe 01.01.2011 sa ..... ma duc la peste !!! Ori ma voi duce , obligat fiind de legislatia din tara mea , cu mandrul statut de braconier . N-o fac cu voia mea , n-o fac cu placere , o fac , repet , fiind obligat .

E simplu , nene , cu permisele astea ! Sa le elibereze cand vor , dar pana atunci sa ramana in vigoare cele din anul trecut ! Este imbecil de simplu !!!

Mai apoi ..... descoperim ca acest abuz national capata conotatii flagrante cand facem socoteala la bani ! Taxele sunt stabilite cu statut de ,, anual " , pe cand un pescar nu poate beneficia de permis decat cateva luni . In mintea noastra simpla se cheama ca am platit un bilet la meci da' n-am voie pe stadion decat in repriza secunda !

Faceti ceva cu astia , fratilor ! Nu asteptati de la noi pentru simplul motiv ca nu avem puterea necesara si pentru noi pescuitul este doar un hobby de WE . Noi avem slujbele noastre unde ne facem treaba bine ( cel putin unii dintre noi ) . Ceea ce pentru noi este un hobby ne-am vazut obligati sa-l ,, trecem " prin ,, profesionalismul " vostru , asociatiile ! FITI PROFESIONISTI ! Noi pentru pescuit cheltuim , voi din pescuit castigati ! Ce si cat castigati ..... va priveste . Asta v-ati dorit sa faceti in viata , asta faceti . FACETI-O BINE !

Cele bune !
APSHD scrie:Cei de la ANPA cocolosesc si intirzie fara nici un motiv plauzibil emiterea unui O.M.
Calare pe ei , nene ! Calcati-i pe cap ! Dati-i jos d-acolo , faceti scandal ! Eventual apelati la noi , dar nu pe forumuri , apelati in a va sprijini concret . Noi ..... de venit am veni sa punem de-un ,, iures " . Dar in afara de informatie timida , de plangeri pe forumuri cu glasul stins .... nu vad altceva de la asociatii .

...................................................................

Eu personal probabil c-am sa ocolesc la iarna genul asta de discutii . O sa ne stricam sarbatorile , o sa ne enervam degeaba , o sa consumam multe si multe ore polemizand aiurea , ..... si tot nu se va schimba nimic .

Asa ca .... mai vorbim la primavara cand s-or tipari ( !!!!!!! ) permisele . Pentru ca pan-la urma or sa dea hotararea aia nenorocita , dupa care stam iarasi ca boii-n poarta cateva luni asteptand sa le tipareasca !

Ca sa vezi cat de retarzi sunt astia de ANPA : nu le e clar ca oricum trebuiesc tiparite ? De ce dracu' nu le tiparesc de pe-acum ? Isi inchipuie probabil c-o sa renuntam la pescuit la anu' ?

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 21 Noi 2010, 12:51

Nu am inteles niciodata de ce nu scot permisele astea valabile pe 2-3-5ani....ia dom`le taxa care trebuie pe 5ani si scapam de aceiasi problema la fiecare inceput de an...o fi asa greu..? :roll:
elev pescar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Noi 2010, 17:16

...deja au inceput discutiile cu permisele!? :shock:
nu e prea devreme bre? numa ce l-am facut pe celalalat...
haideti sa o mai lasam pina dupa boboteaza... :(
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Noi 2010, 17:59

MARIUS POPA scrie:...deja au inceput discutiile cu permisele!? :shock:
nu e prea devreme bre? numa ce l-am facut pe celalalat...
haideti sa o mai lasam pina dupa boboteaza... :(
...Ca oricum sunt doar discutii :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 22 Noi 2010, 23:30

problema este ca noi discutam si discutam si discutam...cu ce bun din asta?...nimic...asa ca mergeti la pescuit...si cu , si fara permise....

danone
veteran
veteran

Re: PERMISE 2011

Mesaj de danone » 24 Noi 2010, 09:54

APSHD scrie:Nici la inceputul anului 2011 nu vom avea permise de pescuit .
Cei de la ANPA cocolosesc si intirzie fara nici un motiv plauzibil emiterea unui O.M. pentru practicarea pescuitului sportiv in anul 2011 .
Dupa toate calculele mele permisele vor apare iarasi in luna Martie 2011
Si ce daca n-avem permise pe 2011? Si daca am avea la ce ar folosi? Oricum nu sunt controale. Si daca ar fi controale care ar fi motivele legale sa fim sanctionati atata timp cat legea este inaplicabila? Atata timp cat nu exista permise, nu poti fi sanctionat pentru faptul ca nu detii ceva ce nu exista.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 24 Noi 2010, 19:30

ati auzit in ultima vreme de vreo populare pe apele naturale de la noi
n-ai auzit de populari pe ape naturale ? rusine sa-ti fie :lol:
A facut 'zdemii de populari conu' Fanica, a pus tablite pe toate apele naturale, a construit si populat vreo 10 balti totalizand trilioane de km.2 de luciu de apa (sau ciuciu) si voi n-aveti ochi sa le vedeti ?
Si in plus a mai dat si premii de zeci de mi de euro la concursurile organizate de federatia extrasupermega sportiva de pescuit

PS
Va astept la anul sa va inscrieti in Federatia de Braconat Sportiv.
taxa e de doi bani pe luna :lol: pe pamant e gratis ... dar pe ape costa muuult de tot.
S'altare și bunăstare !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2010, 19:42

In Arad,s-a populat riul Mures cu cca 1000kg ciortan,bucati intre 800-1200gr bucata,in luna octombrie ,anul curent, daca nu ma insel.Initiativa apartine unei asociatii de crapari aradeni .
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Noi 2010, 20:19

semlecangheorghe scrie:In Arad,s-a populat riul Mures cu cca 1000kg ciortan,bucati intre 800-1200gr bucata,in luna octombrie ,anul curent, daca nu ma insel.Initiativa apartine unei asociatii de crapari aradeni .
Frumos.

Insa ...tot nu pot fi stresat de faptul ca in ianuarie 2011 nu o sa am permis de pescuit :lol: Probabil nici in februarie...Martie? :roll: De Pasti? 1 mai muncitoresc? :lol: O fii nasol tare la anul din cauza asta ...In rest nu sunt probleme: apele gem de pesti , curatenia domneste peste tot, controale la sange, civilizatie, bun simt ...
Ce pacat ca nu o sa am permis la 1 ianuarie 2011!!! Cred ca si Revelionul mi l-a stricat aceasta veste :twisted: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns